Familie bezoek

Zaterdag 15 oktober ben ik weer eens langs geweest bij mijn vader in Den Haag. Vanwege hun die vaccinaties blijven halen, kom ik daar vrijwel niet meer. Ik kreeg mijn vader in 2014 pas terug, en nu ben ik hun weer kwijt sinds de waanzin van corona.

Ook al kan ik mij met middelen beveiligen tegen de straling van de gevaccineerde, maar ik pas wel erg op waar ik naar toe ga en wil gaan…

Onderweg naar station waar ik een kaartje uit de automaat haal, viel me op dat het vak waar je je muntgeld in kunt stoppen dichtgemaakt was, zo ook zijn alle banken verdwenen laatste maanden en ook veel pinautomaten zijn de afgelopen jaren weg..  Agenda2030 zijn ze al jaren aan het uitvoeren..

Ze willen het cash geld weg hebben en iedereen digitaal zodat ze alles kunnen stopzetten als ze willen als je je niet aan de regels houdt van de cabal!!

Al die slapers die vinden alles maar best hoe het gaat, en blijven hun spuitje ect halen.. En al die slapers zijn zo tegen de boeren en halen onze acties wat wij voeren weer weg.. Ook wel de NSBérs genoemd die dit soort dingen melden..

We zijn dik 2,5 jaar verder en nog zijn er heel veel mensen die niet inzien wat er gaande is en zo ook mijn vader, en stiefmoeder die dus weer de volgende prikje halen.. Zo heeft mijn stiefmoeder afgelopen donderdag weer haar prikje gehaald en mijn vader gaat maandag de 24ste weer.

Ik heb ze zoveel info laatste dagen gestuurd toen ik vorige week dat ik bij hun op visite was dat hij zijn afspraak in zijn telefoon heeft staan.. (ook al heb ik die uit zijn telefoon gehaald en heb ik geprobeerd zijn afspraak te verzetten aantal weken, maar helaas kan dat alleen met zijn sofinummer. Alle andere gegevens die ik van hem had was niet voldoende) dus helaas maandag is zijn afspraak die ik niet heb kunnen tegen houden, want hij zal de afspraak wel ergens opgeschreven hebben. Heb zoveel info gestuurd van de oversterfte sinds vaccinaties en gister het artikel van hart van Nederland en nog halen ze hun spuitje..

Ik krijg als antwoordt stuur mij dit niet, ik lees en kijk het niet, ik verwijder het gelijk… Echt zo gebrainwasht zijn ze door de media! Het is echt triest…

Ik had ze ook een spraakbericht gestuurd begin deze week gestuurd over dat ik de familie wilden redden tegen de vaccinaties en ze allemaal mij de rug gekeerd hebben, alleen maar omdat ik hun wilde redden en hun allen de vaccinaties hebben gehaald en ook hebben ze zich vaak laten testen..

Door mijn spraakbericht was mijn stiefmoeder en vader boos, niet nadenkend dat ik hun wil beschermen en dat ze deze spuiten de genade spuit niet moeten gaan nemen!! aantal dagen bleef het stil en ik had de hoop dat ze misschien gingen nadenken, maar helaas ze blijven de mainstreammedia geloven..

Binnenkort zullen ze sterven en ik heb ze gewaarschuwd, waarschijnlijk was ik vorige week de allerlaatste keer bij hun dat ze nog in leven zullen zijn. De volgende is dat ze begraven of gecremeerd worden. Vorig jaar toen ze aangaven dat ze de spuiten gingen nemen heb ik ze ook de vraag gesteld of ze gecremeerd of begraven willen worden en natuurlijk kreeg ik daar geen antwoord op en werden ze alleen maar boos.. Dus als ze overlijden, weet ik dat nog niet…

Ik denk nu alleen dat het massagraven gaan worden, want met al die oversterfte die al sinds de injecties zijn, en ziekenhuizen, crematoriums ect allemaal overvol.

 

 

Hier een huisarts die voor de rechtbank moest verschijnen omdat hij ivermectine heeft voorgeschreven wat tegen corona een goed middel is, maar de corrupte overheid iedereen wil vermoorden met genocide spuiten en als je als huisarts voor de patiënten opstaat wordt je bestraft!! De wereld is knettergek!

 

 

De ziekte van PLOTS.

Wie kent het niet? Het schijnt een meedogenloze “aandoening” van (kennelijk) volledig onbekende en volstrekt onverwachte aard te zijn die zó Plotseling verschijnt dat het in één klap ook weer voorbij is. Maar dan vaak wel definitief.

❌ PLOTS in elkaar gezakt
❌ PLOTS hartfalen
❌ PLOTS stolseltjes
❌ PLOTS (…)

PLOTS… en daar ga je. BAM! Weg ✝️

Van bankzitters tot topsporters, van kantoormedewerkers tot zelfstandig ondernemers. Er is geen voorkeur maar willekeur.

De medici ⚕️geven (kennelijk) vaak aan de oorzaak niet te kennen. Gewoon PLOTS. De media 🐍 geeft het steeds braaf door als weer iemand aan PLOTS heeft geleden. Gelukkig meestal zonder strijd, want PLOTS is nou eenmaal PLOTS. Dan is er geen tijd voor strijd.

Strijdloos ten onder. Hoe treurig is dat?? 🤬

Het treft over het algemeen mensen die niks verkeerd gedaan hebben. Die zelfs netjes gedaan hebben wat er van ze gevraagd werd, de afgelopen periode. Die erop vertrouwden dat onze (r)overheid het beste met ze voor had. Zoals iedereen trouwens zou moeten kunnen denken. Eigenlijk.

Deze mensen stonden meermaals in de rij en stroopten hun mouwen op. “Voor elkaar”, zoals dringend werd verzocht. Of vrijwillig afgedwongen, zo je wilt.

Of, oké oké… om op vakantie te kunnen 🏖 (maar dat geheel terzijde).

Voor alle mensen die ten onder gingen aan PLOTS brand ik een kaarsje. Opdat wij nooit vergeten💚

Who’s next? Wie sluit er vandaag de dag nog aan in de rij? Wie stroopt de mouwen nu nog op? Ik ken er helaas nog steeds genoeg.

Ik kan alleen maar wensen dat vooral iedereen die mij lief is, maar uiteraard ook elk ander persoon, gespaard blijft van PLOTS. Want het is meedogenloos, harteloos en onvoorspelbaar.

PLOTS = #EPICfail !!!

 

 

 

Ze zijn genoeg gewaarschuwd en het is hun zielenpad…

Meer kunnen we niet doen!!

Ik laat het ook los wat betreft mijn familie, het is pijnlijk, maar het is hun pad die hun bewandelen!!

 

Aanvaard je geboortetrust!! In februari 2021 heb ik dat ook gedaan en heb nou ook eindelijk mijn autonome paspoort aangevraagd en binnen!

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2022 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.