GTB nieuws 23 oktober 2022

Oct.23, 2022
GTB 732.

CHINEESCHE PRESIDENT THEATRAAL IN AANGEZICHT VAN HET CONGRESS OP DE LAATSTE DAG VERWIJDERD.

Ja, daarmee komt de grote vijand van Xi Jinping, zoals gepland, aan zijn politieke einde.
Misschien ook fysiek, want daar gaat dat zo. Eenmaal uit de gratie, dan is het gelijk helemaal klaar. Een grote klap in het gezicht van de Chinese Cabal. Wederom een verder bewijs van het instorten van de macht van de Cabal.

Ogenschijnlijk lijkt er niets aan de hand maar de strijdt woedt hevig achter de schermen. Ook generaals van het leger worden stilletjes verwijderd. De Coup in China, aangestuurd door USA Biden en de NAVO, is volledig mislukt Intussen levert XI Jinping speciale troepen , bedoeld als symbolische steun, aan Poetin. Een gevaarlijk en duidelijk teken aan de NAVO.
Steeds meer “foute“ leiders verdwijnen van het wereld toneel of worden ontmaskerd. Ook Truss in Engeland moet na 44 dagen het veld ruimen.

Onderling ontstaat er ook wrijving tussen de Cabal puppets van het westen.
Macron zet zich af tegen Duitsland, die niet bereid is alles te doen wat Macron wil. Verder is Erdogan ook een dwarsligger geworden. Hij heeft zich aangemeld bij de BRICS countries om zijn zeer wankelende munt te redden.

Maar Turkije is een NAVO land, een behoorlijke macht. Geen luis in de pels van de NAVO, maar een wilde nerts, die zijn gevaarlijk als zij onder druk komen. En Erdogan heeft eigenlijk geen keuze. Het Westen ( de Cabal) heeft lak aan hem.

Het spel is uit voor de NAVO in de Ukraine. Maar zij willen er nog niet aan. Het past nog niet in het beeld, wat zij hun volken geschetst hebben via de media, Maar Biden heeft geen militaire inspraak of militaire macht.
Ook geen toegang tot de kernwapens van de USA. De kernmacht van de Navo bestaat uit Engeland ( maar die is uit de EU en MI 6 is op de hand van de White Hats) en France, Ja, en France is eigenzinnig en heeft nog niet veel van zich laten horen…. behalve dat Frankrijk eigenlijk wel toenadering na streeft met Rusland.

France heeft zelf een Intern Probleem met zijn opstandige volk. Onrust van voor naar achter en van rechts naar links. Eenheid door een onzinnige oorlog aan te gaan, brengt naar mijn mening alleen een volledige opstand tegen de regering teweeg.
Het probleem van de Euro hangt de hele EU boven het hoofd. Stakingen vinden nu elke dag plaats en zijn zich aan het uitbreiden.

Ook Duitsland heeft intern problemen en analyses wijzen er op, dat de overgrote deel van de bevolking het oneens is met de maatregelen der Duitse Regering… Ook is men bang voor de kracht van de Beer.
Duitsland heeft zelf geen macht over kernwapens. De macht over de Kernwapens van de NAVO is in handen van een Amerikaanse Generaal.

Ik kan mij niet voorstellen dat die in handen is of gehoorzaamt aan de Cabal….
Zo NAVO is geen eensgezinde kracht, die het kan opnemen tegen de Q forces, de Z forces en de Spaceforces van Trump, Putin en XiJinping.

Hun onderdrukking macht loopt langzaam leeg. Het behoord bij een van de 7 zetten…..op het schaakbord, en wij weten hoe dat afloopt.

Daarom een prettige zondag…..

GTB.

2 gedachte over “GTB nieuws 23 oktober 2022”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.