GTB nieuws 24 oktober 2022

 

Oct.24, 2022
GTB 733.

ONZE PREMIER RUTTE VOERT ALS WEF PUPPET HET PROGRAMMA RUCKSINGSLOS VAN CLAUS SCHWAB UIT. (Lees hun plan 2030)

Hij heeft schijt aan U en schijt aan het Nederlandse volk. Schijt aan alles wat met ons te maken heeft…!!!!!!!
Hij voert een programma uit wat hem opgedragen is. Dat programma heet;
TOTALE VERNIETIGING VAN DE NEDERLANDSE ECONOMIE….

Net zoals Scholz van Duitsland dat doet en wat Macron probeert te doen in Frankrijk.
Het zijn puppets van de New World Order. Zij worden door hen betaald en in een wolvenklem gehouden, geblackmailed.

Ik zou wel eens willen weten wat zij van Rutte hebben en wat zij van Kaag hebben en wat zij van Hoekstra hebben. Want zij zitten niet voor niets op die plaatsen. Echt niet….
En begin nu niet te leuteren over conspiraties want U ziet toch ook dat het helemaal niet meer klopt met het beleid van de afgelopen tien jaar.

EN WEEST ER VAN OVERTUIGD, DAT WIJ HEN ECHT NIET HEBBEN GEKOZEN, MAAR DAT DE VERKIEZINGEN ZWAAR GEMANIPULEERD ZIJN, WANT HIJ MOEST OP DIE PLAATS BLIJVEN, JUIST OM DIE VERNIETIGINGSPROGRAMMA’S UIT TE VOEREN.

De grote leugen van het corona virus, het onzinnige opsluiten van gezonde mensen, het volop propageren van experimentele spuiten, het verbieden van goede medicijnen, het gezanik met vergoedingen, het aftroggelen 6 jaar lang door de belastingdienst van onterecht te betalen belasting. Het gods gruwelijk vertragen van vergoedingen via de NAM, VAN AARDBEVINGSSCHADE in Groningen.

Het kapot maken van de visserij, het sluiten van 6 ziekenhuizen, het opheffen van oude van dagen tehuizen, het verplichten van ongezonde en onzinnige monddoekjes. Het verplichten van artsen om foute injecties te geven, het onteigenen van de boeren. Het kapot maken van de export industrie . Kortom het systematisch kapot maken van het midden en klein bedrijf.

DAT DEUGT TOCH ALLEMAAL NIET. WAAROM LATEN WIJ DAT DOOR ZO’ N GROTE KLOOTZAK VEROORZAKEN. EN WAAROM LATEN WIJ HEM NOG STEEDS ZIJN GANG GAAN.! VERTEL HET MIJ !!!!

Het gelieg en bedrieg en onvoldoende informeren van de kamer….
Het past allemaal als een puzzel in elkaar.
Wij moeten stoppen met het opvolgen van hun orders. Wij moeten nu massaal NEE zeggen. NEE tegen het beleid, NEE, tegen hun wetten en NEE tegen hun orders.
NEE, NEEN EN NOG EENS NEE…!!!!!!!

Zij willen de economie kapot maken en U volledig afhankelijk maken van de staat, met werkelozen geld, met digitale currency, met aangewezen woonplekken en met door de staat verstrekte voedsel, daarom moeten de boeren kapot.. U moet volledig afhankelijk worden van de staat.

Dan bepalen zij wat U wel en niet mag…..
HET STAAT ALLEMAAL BESCHREVEN IN HUN PLAN 2030…..
DE OPLOSSING; zeg NEE, NEE EN NOG EENS NEE…..!!!!!!

Luister naar David Ike…..( men probeert hem de mond te snoeren)

GTB

 

GTB nieuws 24 oktober update

 

Oct. 24, 2022
GTB 734.

DOKTER JAN VINGERHOEDS GOOIT DE KONT TEGEN DE CRIB.

In de video die net op het internet verschenen is, ziet U precies wat een Deep-staat in staat is op te leggen.
Ook ziet U hier dat het gerecht zich altijd direct in dienst stelt van de heersende Staat. Dat is hun job, en daar zijn zij voor. Ook al gaat het tegen alle ethische normen in. Dat maakt niet uit. Zij spreken zich uit in het kader van de bestaande wet.

Maar hier zie je dus wat er gebeurd. Hitler en de zijnen hadden ook een heel netwerk recht ter beschikking om de wetten, ethisch of onethisch, vrij of onderdrukkend, te handhaven. Maar als er een recht staat is dan betekend dat, dat men het recht hanteert, naar de ethische normen die er bestaan en die het rechtsgevoel van de meerderheid van de bevolking dient en uitstraalt.

Welnu als deze rechtstaat artsen verbied aan patiënten goedwerkende medicijnen voor te schrijven, waardoor zij weer gezond worden en diezelfde staat zonder enige vorm van wetenschappelijk onderzoek experimentele injecties aan de bevolking opdringt en voorschrijft. DAN WORDT HET TIJD DAT DE RECHTBANKEN DIT GEDRAG GAAN CORRIGEREN EN NIET SUPPORTEN, NET ALSOF HET HEN NIET AAN GAAT.
Want het volk maakt zich er niet druk over, want wij hebben toch instanties , ZOALS RECHTBANKEN, die zulk een misleidend staats gedrag corrigeren..

Mooi mis. DAT DOEN ZIJ NIET….. INTEGENDEEL ZIJ SUPPORTEN ALLES WAT DE STAAT OP TAFEL ZET, ALS IS HET EEN HOOP STRONT.
KIJK EN DAAR SLAAN ZIJ DE PLANK MIS.

Hun ethische controle op onethisch gedrag van de Staat, tegen het rechtsgevoel in van de normale gemiddelde mens in, ontbreekt.

DAT IS EEN ZEER GEVAARLIJKE ZAAK. DAARMEE ONDERMIJNEN ZIJ JUIST DE RECHTSTAAT. Hoe komt dat nu? Zij zijn bang voor hun functie, zij zijn bang dat zij uit hun status gezet worden door diezelfde Staat. Zij willen het aanzien niet verliezen en de privileges die zij hebben behouden en ook verder genieten.

Wij kunnen dat dus schakelen onder lafbekken, die hun functie niet waardig zijn. En die niet kordaat en juist handelen als dat moment aan de orde is.
Als de rechterlijke macht de handelswijze van de Staat corrigeert en toets aan de normen en waarden in de samenleving, dan is het hele gedoe van de baan.

Ik heb grote bewondering voor de artsen, zoals Jan Vingerhoeds, die opgelegde “verkeerde“ wetten van de Staat negeren. Maar het is ook hun plicht, gezien de eed die zij afgelegd hebben. Het is eigenlijk niet meer dan normaal gedrag.

De artsen , die uit angst deze verkeerde orders van de Staat opvolgen hebben dezelfde karakters als de rechters, die het ook verdommen en de staat geen halt durven toe te roepen. Een arts, die ik begin 2020 vroeg mij een recept te geven voor Hydroxychloroquine en Azitro micine en eventueel ivermectine zei mij, dat hij/zij dat niet mocht.
Toen heb ik het illegaal verschaft. To hell met verkeerde maatregelen en de puppets, die die verkeerde maatregelen ondersteunen.

ZIJN ZIJ NU HELEMAAL GEK….. (bekijk de video van Jan vingerhoeds)
GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.