GTB nieuws 25 oktober 2022

 

Oct. 25, 2022
GTB 735.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN. 24/10.

Terwijl China met zijn congres, het komende 5 jaar plan samenstelt en ook een visie geeft op het 100 jarige toekomst plan, ontbrandt in het westen een burgeroorlog van jawelste.
De Khazarian Maffia, die de leidster van de club van 300, Elisabeth Ii,
vermoordde en in plaatst daarvan Charles III, of een puppet met masker neerzette, die nog meer af persbaar was…..

Deze moord was een vergelding voor de moord op Bush, en werd door Heinz Kissinger in opdracht gegeven. De Rockenfellor familie krijgt hiervan de schuld, daar zij ook schuldig zijn aan het falen van de corona hoax., dit volgens enkele secret service kringen.

De Rockenfellors worden nu gejaagd door hun eigen Khazarian vrienden.
De ratten vliegen elkaar nu naar de keel. Het is zeker, dat het vermogen van de Rockenfellors, ca. 15 biljoen, hen afgepakt gaat worden.
Kissinger, die als moordenaar geldt van hooggeplaatste leiders op de wereld en zelf een van leiders is van de CFR ( Coucil Foreign Relations) heeft ook opdracht gegeven voor de moord op De Japanse Premier Abe.

Daarom heeft de opvolger van Heinz Kissinger , mr. Richard N. Haass
zijn aftreden al aangekondigd.(Waarschijnlijk is hij enkele weken al weggehaald en vervangen.)
In Engeland strijden nu 3 partijen om de macht. Het is een spannend gebeuren. Een van de drie is nog steeds de Khazarian maffia.

Ook in de USA is general Milie (khazarian Mafia) nog steeds actief.
Hij is verantwoordelijk voor het toelaten van de diefstal van de 2020 verkiezingen. Miley is diegene, die de family van Al Gore met de dood bedreigd heeft, toen Al Gore de verkiezingen had gewonnen. Daardoor kon Bush de troon bestijgen.

Duitsland is ondertussen in het diepste geheim een deal aan het maken met Poetin. Daar het duidelijk is geworden, dat grote gevestigde familie bedrijven nu failliet gaan, familie bedrijven die 100 tot 160 jaar bestaan hebben in Duitsland en in hoog aanzien staan.

Dat is een veeg teken aan de wand, dat het ernst gaat worden met de Duitse industrie…..iets wat voor de bevolking niet verborgen kan worden en/of blijven….. wordt vervolgd.

GTB.

 

GTB 25 oktober 2022 vervolg

 

Oct. 25, 2022
GTB 735. 2/2.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN
24/10. vervolg.

De situatie is sterk aan het veranderen. Duitsland zoekt toenadering tot de BRICS, ivm het feit dat zij de instorting van de Euro verwachten.
Ook in Frankrijk rommelt het. De Franse ambassadeur heeft laten weten zich terug te trekken uit Kief, daar Zelenskyy reeds uit Kief gevlucht is , en het daarom geen zin meer heeft om in Kief te blijven.

Trouwens in de hoofdsteden van Frankrijk wordt nu ook dagelijks gedemonstreerd tegen het regiem van Macron. De revolutie staat voor de deur en Frankrijk weet nog hoe zij dat kunnen doen. Ook in Duitsland is in het afgelopen weekend in 500 steden gedemonstreerd. Een niet te stoppen force…..het is nu ook duidelijk geworden dat het volk Ursula van der Leyen weg wil hebben.

De Russen hebben de NAVO duidelijk gemaakt dat de Ukrainse Khazarian maffia een vuile bom in de Khersion regio wil laten ontploffen en dat Rusland daar niet achter zit. Een waarschuwing dus aan het westen. Zich niet in de strijd verder te mengen.

Israƫl heeft aan de Ukraine laten weten, dat zij geen wapens en geen militaire hulp aan hen zullen verstrekken. Daarmee duidelijk makend aan de Khazarians dat zij dit keer niet mee doen. (De space forces hebben laten weten dat zij de kernwapens op de wereld bijna allemaal hebben genullificeerd., ont scherft.!!!!

In de USA gaat het spannen. Er is een krant verschenen in de media, waarin men getuigd van het feit dat bill gates al in 2011 heeft verklaard dat men de bevolking van de wereld ernstig moet terug dringen en verminderen en dat dit kan gebeuren door middel van inentingen…. deze artikelen zij uit alle kranten verdwenen, maar duiken nu weer op.

In de laptop van Biden zijn 459 overtredingen de de wetten geregistreerd. Deze overtredingen zijn uitgeprint en aan alle congres leden gestuurd. Hunter Biden zelf heeft enkele weken geleden het hiernamaals opgezocht door middel van een overdosis.

In 19 districten zijn er processen opgestart tegen Wells fargo, City Group, Morgan -Chase group en de Bank of America. Deze banken hebben faillissement aangevraagd, maar er is een publicatie blok uitgevaardigd en verdere berichten worden niet meer door de MSM prijs gegeven.

Zo is er dus begin gemaakt met het instorten van het imperium van de Khazarian maffia, dat wordt hierdoor nog duidelijker.
Achter de schermen wordt nu ook samengewerkt door de verschillende geheime diensten zoals MI6, CIA en de Russische Geheime dienst FSB.
En dat is een goed teken. Wederom een positief teken voor de white Hats…..en de mensen van goede wil…..

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.