GTB nieuws 26 oktober 2022

Oct.26, 2022
GTB 736.

VOOR DEGENEN DIE HET NOG NIET BEGREPEN HEBBEN WAT ER GAANDE IS…. U bent vreselijk misleid. In uw onschuld heeft men U te grazen genomen.
De normale griep, die elk jaar ca. 900.000 doden veroorzaakt, door allerlei complicaties etc. heeft men gebruikt.

Die griep moet U ook zien als een herfst storm, die dode takken en zieke bomen / mensen doet omvallen. Nu hebben Evil elementen die al duizenden jaren de wereld regeren, dit gebeuren aangegrepen om de mensheid uit te dunnen.. Zij doen dat volgens een zeer uitgekiend psycholisch uitgedacht gebeuren, ingegeven door een religieuze gedrevenheid met satanische krachten, via de luciferiaanse geloofs overtuiging.

Welnu, men creëert een zogenaamde ziekte via de computor die men covid 19 noemt, en waar men via de media en via allerlei in elkaar gezette evenementen de bevolking doet geloven dat het echt waar is, dat die ziekte bestaat en dat de ziekte dodelijk is. In ieder geval dodelijk kan zijn. Tientallen jaren heeft men dit tot in de funesses uitgezocht en proefgedraaid; u kent het nog. Aids, sars, schweinflue etc.

men heeft regeringen omgekocht en geblackmailed en men heeft allerlei instanties omgekocht en ook geblackmailed. De wereld media had men al in eigendom en de laboria ook. Een heel verhaal. De bedoeling was dat U zich vrijwillig zou laten inenten teneinde aan deze verschrikkelijke ziekte te ontsnappen.

Het was een langdurig opgezet plan. Waar iedereen aan ten gronde zou gaan. Een soort pest. Het virus was door een computor samengesteld en alle instanties, die voor toelating van de serums hun akkoord moesten geven werden afgeperst of omgekocht.

Miljoenen niets vermoedende mensen trapten er in. Het was zo doortrapt, dat maar weinigen, zo’n dertig procent niet mee deed.
In het serum, dat heel efficiënt in elkaar gezet was, zaten 8 min of meer dodelijke componenten, die zich uitwerken op de lange termijn van twee, drie, vier jaren.

En die doodsoorzaken die ons bekend waren in zich hadden. Zoals hartverlamming, hartspier aandoeningen, hart ziektes, tromboses, aneurismen, bloed klonters, verstoppingen en die nog honderden anderen doodsbedreigende ziekten zouden veroorzaken. Ook een gedeelte in het serum, die op korte termijn de mensen lieten omvallen, binnen een tot 12 weken.

En dood omvallen veroorzaakten als het lichaam extra activiteiten moest produceren, waardoor killingsprocessen werden versneld.

Zo zou het ook niet opvallen. Wel een oversterfte veroorzakend, maar to hell daarmee. Als men daar achter kwam, was het voor velen al te laat.

Ook ziekenhuizen werden van te voren betaald voor elke covid zieke, die zij waarschijnlijk zouden krijgen. Zij moesten hen aan de ventilater leggen, om ze te laten overlijden, dan kregen zij nog een grote extra bonus voor elke dode…

HET HELE IDEE ERACHTER WAS EEN WERELDREGERING TE SCHEPPEN MET EEN BEVOLKING VAN ZO’N 500 miljoen, geleid door elites families, die de rest van de mensen als half mechanische slaven hen zouden moeten bedienen.

Daartoe, om dat te bereiken, liepen nog meer aan de regeringen opgelegde programma’s : voedsel schaarste, voedsel poisening, klimaat veranderingen en chemische lucht vervuilingen (chemtrails), spul in het water en spul in de lucht., spul in het voedsel.

De mensen die het allemaal zouden ontdekken wat er gaande was, werden neergezet als wappies, conspiratie people, idioten. En a- sociale mensen, die wilden opvallen en dwarsliggen.
Dat werkte uitstekend. Tv, radio, film, gaven deze mensen geen stem en protesterenden werden door de politie machten uit elkaar geslagen.

Complotdenkers zeiden de omgekochte regeringen, die waren nergens goed voor en die zouden opgesloten moeten worden en uit de maatschappij verwijderd moeten worden, althans mond dood gemaakt moeten worden.

Ook regering oppositie partijen werden omgekocht en in de watten gelegd. Die mochten nog wel wat zeggen, maar niet te veel.
Ook schepten de regeringen wettelijke kaders om verder hun volken te dwingen te gehoorzamen.

DAT ALLEMAAL IS ER AAN DE HAND,

Gooi, net als huisarts Vingerhoeds uw kont tegen de crib.

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.