GTB nieuws 27 oktober 2022

Oct. 27, 2022
GTB 737. 7+3+7= 17. = Q.

PANIEK BERICHTEN ALL OVER DE PLACE. OVERAL.

Ja, ik doe daar niet aan mee. Steeds meer fantasie komt nu in het spel.
Atoom bommen, code rood, waarschuwingen vliegen door de oorlogstent.
Maar een ding staat vast en dat is dat als er schermutselingen ontstaan

Dan sneuvelt de waarheid direct. Op dit moment is er geen knoop aan vast te maken. Teveel eigen meningen, teveel uit de duim gezogen berichten, teveel aangedikt, doch het echte wordt ondergeschneeuwd.
Wat er achter de schermen gebeurd mogen wij niet weten…. En dat moet gestopt worden..

Wij leveren de soldaten, wij riskeren onze levens , dus mogen wij ook aub weten hoe en waarom. Dat klopt dus niet. Dat heeft nooit geklopt.
Als er camera’s overal geplaatst worden, dan zien wij dat niet in de achterkamertjes, waar soms de meest idiote besluiten worden genomen, wij mogen dat niet weten. De Controle, Wat gewoon is geworden is op de werkplaats, is ongewoon in het bedrijf, waar de belangrijkste beslissingen worden gehouden, weg van het oog, verborgen in duisternis.

Dat is dan ook gelijk de reden dat wij niet mee mogen kijken en luisteren.
En dat moeten wij afwijzen. Dan zijn wij meteen de smeerlappen kwijt.

OPENHEID VERNIETIGD ONEERLIJKHEID., GESMOES EN ACHTERBAKS GEDRAG.

Dus achterkamertjes moeten verboden worden. Het past niet meer in deze moderne tijd. Ze zeggen in het openbaar ja, maar in het geniep is het nee.
Wij hebben dat gezien bij Omzigt. En ook anderen.
Men houdt de mensen voor de gek. Het is een mentaliteit van 0,0….

Dat zijn niet alleen onze politici ( polutici) maar dat is over de hele wereld hetzelfde. Het wordt tijd dat wij dat regelen, Wij betalen die jongens, en dat moeten wij de controle , willen wij die macht behouden, vastleggen in wetten en smeerboel strafbaar stellen bij ernstige fouten.

immuniteit is uit den boze. Ook dat moet opgeheven worden. Het gesjoemel houdt dan op. Je ziet het al aan die gezichten. Valse blikken, gemene glimlachen.
En alles goed praten wat fout is. Leugens, bedrog, misleiding is schering en inslag. Het hele gedoe van regeren is een vies zooitje geworden, dat komt omdat er geen controle is, en geen afleggen van echte verantwoordelijkheid. Ja, schijn en zogenaamd, maar ondertussen knijpt men de mens in het donker, satanisch donker….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.