GTB nieuws 28 oktober 2022

Oct.28, 2022
GTB 738.

GELIEG EN BEDRIEG, HET GAAT MAAR DOOR EN WIJ SLIKKEN TOTDAT WIJ STIKKEN.

Neem op dit moment de inflatie. 17%
Ja, de interest moet omhoog. Als je dat zegt, dan knikt iedereen begrijpelijk, wat dat is het grote spel, weet je wel, reldeldel…

Welnu de ECB, de Europese Centrale Bank heeft een half jaar lang telkens om de paar weken 50 miljard euro in de markt gepompt. Zogenaamd om de arme landen te helpen en de economie te stimuleren heette het.

Welnu de bazin van de ECB heeft vroeger al eens fraude gepleegd en is door een rechtbank veroordeeld.
Wij zouden Griekenland helpen. Wij zouden Italië helpen. Welnu wat er gebeurde was wij betaalden met dat geld de schulden af van die landen en creëerden nieuwe schulden. Dus de banken die geleend hadden aan die landen gingen er niet aan failliet. Zij werden betaald door de ECB.

Griekeland en Italië zagen nog geen 5% daarvan , zij hadden er niets aan. ( weet U nog van die Griekse minister van financiën, die verontwaardigd op zijn motor wegreed en de brui eraan gaf. En wie betaalde de banken…. welnu dat was belastinggeld van U.

Inflatie is vrij gemakkelijk.
Stel u heeft 10 knikkers, de waarde daarvan is 100 euro.
Nu drukken wij 20 euro op papier en leggen dat bij die 100 euro van die knikkers. De waarde van de knikkers is dan 120 euro. Dus 12 euro per stuk. Wil dus een knikker erbij kopen dan moet je 12 euro op tafel leggen.
Eerst was dat maar 10 euro per knikker. De knikkers zijn twee euro duurder geworden of wel 20%. Infatie cijfer is 20.%

Als je spaargeld had van 100 euro, kun je geen 10 knikkers meer kopen.
Je kunt dus zeggen uw geld is nu minder waard geworden.
Als je spaargeld hebt en je krijg per jaar 2% van de bank op je spaargeld, en de knikkers kosten 20% meer dan heb je dat jaar 18% waarde verloren.
En dat is precies wat zij aan het doen zijn met uw geld. Door maar geld te drukken en geen knikkers erbij te maken, wordt de knikker steeds duurder. UW GELD WORDT STEEDS MINDER WAARD.

Dus sparen is uit de boze. Zij beroven u van uw geld.
Dus zet uw geld om in knikkers. Beter 10 knikkers dan 100 euro.
Welnu hier zien wij dus wat die goede oude vertrouwde smeerige misdadigers doen met Uw geld. Zij maken U bewust armer en U heeft er geen bal over te zeggen. Zij stoppen het in hun eigen zakken….(Wij helpen voorkomen dat Uw bank failliet gaat). Beter gaat U failliet dan de bank failliet. U gaat langzaam failliet, U raakt gewend aan uw failliet gaan.

Elk jaar is uw spaargeld minder waard geworden, U kunt er minder knikkers voor kopen toch…..!!!!!!
Hebt U geld, haal het van de bank en spreid het in waarde behoudende goederen. Niet investeren op de beurs, want daar zitten diezelfde jongens als bij de ECB.

Dus echt goud, echt zilver behoud zijn waarde, echte diamanten, echte juwelen, echte grond, echte huizen, echte materialen behouden hun waarde.( niet beloofd op een stuk papier, of aandelen op goud, maar echt spul)
Ik kocht vroeger een massief gouden ring. 18 gram was 38 Surinaamse guldens, 60 jaar gelden, diezelfde ring is nu over de duizend waard…..

Natuurlijk fluctueert de prijs. Dat hangt af of er vraag is of niet. En natuurlijk zitten diezelfde ECB mensen de goud prijzen te manipuleren op de markt. Maar in pricipe kunnen zij een prijsstijging op den duur niet tegenhouden….uw zuur verdiende geld behoudt zo zijn waarde.
Het is maar een idee, wat rammelt aan alle kanten, maar het gaat om het principe……capiche…..en hen gaat het om macht….!!!!!

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.