GTB nieuws 29 oktober 2022

 

Oct. 29, 2022 2+9+2+2+2= 17 = Q
GTB 739.

HET GROTE EN GROVE GELUL OVER DE UKRAINE.
EEN SIMPELE VOGELVLUCHT…..

De Ukraine de graanschuur van Europa. De USA cabal, als leider van de NAVO, die alle landen aan de grens van Rusland bij het Westen aan het voegen was, DWARS tegen de gesloten verdragen met Rusland in…richtte zich op de Ukraine en via een door de CIA geleide coup zette men daar een corrupte westers gezinde president neer.

Sinds het sterfbed van de Sovjet Union waren zij daar al bezig samen met de Khazarian maffia, die al meer dan 60 jaren actief aan het infiltreren waren in de USA, witwas machines te creëren. Niet alleen dat zij daar de industrieën aan het op en omkopen waren, maar zij gingen diep ondergrondse bunkers en snel tunnels bouwen.

Dus het werd tijd de russen eruit te gooien. Een van de laatste “ neutrale” landen tussen NATO en Rusland. Er werden 33 geheime ondergrondse laboratoria gebouwd, die zich bezig hielden met het ontwikkelen van genetische biologische vernietiging wapens, puur gericht op bepaalde Russische volken.

Verder ging het nieuwe neergezette Regiem dagelijkse bombardementen uitvoeren in de 4 oostelijke provincies, die een puur Russische bevolking hadden.

2014 tot 2022

In de 8 jaren, van 2014 tot 2022 werden ca, 30.000 burgers daardoor gedood. Men probeerde de bevolkingen van deze regios met angst daardoor te verdrijven. (Tijdens de eerste schermutselingen vluchtten ook 80% van de vluchtelingen naar Rusland en niet naar het “ lieve Westen”).

De FSB, de Russische geheime dienst, infiltreerde in de geheime laboratoria, waar men er achter kwam dat men aan het einde 2022, deze biologische slachtingsaanval zou uitvoeren op Rusland en de vier Ukrainse provincies. Deze 4 provincies hebben eigenlijk alles in de bodem zitten waar het westen tekort aan heeft. -vandaar—

Daaruit komt naar voren dat Rusland wel moest ingrijpen. Om dit te voorkomen. Via pare troepen bezetten zij binnen twee dagen alle laboratoria en namen alle bewijzen in beslag en vernietigden zij de meeste laboratoria. Daarna trokken zij zich terug. Ook werden in het kader van de Q connecties, diverse machtscentra’s uitgeschakeld en de cabal op de meeste plaatsen verwijderd ( de Z forces van Putin zijn te vergelijken met de Q forces van Trump.)

In de eerste dagen van de politionele acties werd Kief omsingeld en cabal centra vernietigd, waarop de Russische Z Forces zich terugtrokken.
De doelen : De Ukraine zuiveren van de Cabal en de vernietiging van de mogelijke bio aanvallen , de laboratoria, werden bereikt. Dus geen noodzaak meer om verder te gaan. Wij zien hier ook een buitengewone beheersing van de Russische beer, die het land in drie tot 4 dagen had kunnen bezetten.(Wordt vervolgd)

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.