De zon glimlachte onheilspellend aan de vooravond van Halloween na een reeks eerdere lichtgevende emoji’s

 

Op 31 oktober 2018 keek de hele wereld vol ontzag naar de asteroïde 2015 TB145 die langs de aarde trok. De opwinding van het publiek was te wijten aan het feit dat de asteroïde een heel vreemde baan had en op 31 oktober, dat wil zeggen op Halloween, langs de aarde vloog. De diameter van de steen was bijna 600 meter en bovendien had hij de vorm van een schedel.

Het samenvallen van de baan van de asteroïde met Halloween en zijn ongewone vorm maakten velen ongerust dat vurige kosmische groeten uit de melkweg op een onheilspellende manier aan ons mensen zouden worden overgebracht. Als een asteroïde met een diameter van een halve kilometer op ons hoofd zou vallen, zou Halloween zeker onvergetelijk worden.

En nu, de volgende Halloween nadert, is iedereen de schedelasteroïde vergeten, maar volgens het NASA-zonneobservatorium kan een speciale groet ook van een andere onverwachte kant komen – van de kant van de zon, de configuratie van stormen waarop heeft nu een heel vreemde vorm aangenomen:

Gebruikers over de hele wereld proberen te begrijpen wat dit betekent, en vrome astronomen bidden uit angst voor een Carrington-gebeurtenis of zelfs een micron, waartegen de geomagnetische storm van 1859 een kindermatinee zal lijken.

Op het eerste gezicht is dit natuurlijk allemaal een soort toeval, maar in werkelijkheid zijn er geen toevalligheden in het heelal. Alleen als mensen over toeval praten, is hun horizon beperkt en zien ze het systeem niet. En in dit geval is er zeker een soort systeem.

Misschien zeggen de eigenaren van de matrix op deze manier hallo tegen de bewoners van onze planeet of misschien leven er intelligente wezens op de zon en besloten ze een figuur te maken van magnetische velden om ons mensen te feliciteren

Of misschien heeft de zon zelf een bewustzijn waarvan het niveau niet voorstelbaar is. Misschien zijn er zelfs enkele mystieke processen en zendt de zon een teken naar landen en mensen, die de mystici zouden moeten interpreteren.

Veel helderzienden beschouwen de “glimlach” als een teken – hoogstwaarschijnlijk een goede, ondanks het feit dat de “mond” het “zonnige gezicht” een enigszins hysterische uitdrukking geeft. Alsof het licht niet ergens om lacht, maar lacht. Maar toch, het is meer van het goede. wij denken graag mee.

In 2014, aan de vooravond van Halloween, deed de uitblinker zich voor als een pompoen.

 

 

Trouwens, de zon had enkele “vreemde” momenten in het niet zo verre verleden. In 2014 bijvoorbeeld, ook aan de vooravond van Halloween, straalde het verschillende flitsen uit op zo’n manier dat het op een feestelijke pompoen begon te lijken.

 

De zon was in 2015 ‘verdrietig’.

 

 

In februari 2015 was de glans enigszins bedroefd. Toen verscheen de “mond” als een plasmadraad, die zich uitstrekte over bijna 900 duizend kilometer. Wanneer gebogen, gaf het het “gezicht” een droevige uitdrukking.

 

 

 

De tekenen van de afgelopen jaren hebben op wereldschaal nog niets noodlottigs gebracht. Maar 2022 is geen triviaal jaar en in het algemeen zal 31 oktober op de een of andere manier blijken. We zullen blij zijn als er niets ergs gebeurt

Bron: soulask

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.