GTB nieuws 30 oktober 2022

Oct. 30, 2022
GTB 739 2/2

DEEL 2 , HET GROTE EN GROVE GELUL OVER DE UKRAINE.
EEN SIMPELE VOGELVLUCHT…..

Als ik het heb over de USA Cabal, dan bedoel ik de Khazarian club, die in de USA en Europa verkiezingen vervalsten en pedofiele Puppets in de regeringen neer zetten, om hen via blackmail en omkoperij naar de pijpen van de Nazi’s en de Cabal te dansen.

De bevolkingen in het westen en in de States hebben geen idee, wat voor spel er gespeeld wordt. Zowel de regeringskamers, bezet met regeringspartijen en oppositie zijn geïnfiltreerd en het is onmogelijk om als idealist of nieuwkomer zich in die club te handhaven. Men wordt eenvoudigweg niet geaccepteerd.

De pedofielen wordt een beleid opgedrongen van het blind maken van de bevolking, het terugschroeven van de levenstandaard. En het bevorderen van de infiltraties van de Cabal in alle regeringen organisaties, eigenlijk op alle belangrijke fronten.

Dit gebeurde totdat Trump op het toneel verscheen…. dat was een kink in de kabel. Maar men verwijderde Trump via valse verkiezingen en de Cabal zag zich genoodzaakt om zijn geplande agenda van 2030 te versnellen, daar de club, waar Trump door aangesteld was, al zeer grote vormen had aangenomen en een gevaar begon te vormen voor de existentie van de Cabal.

De Ukraine, waar de Khazarian maffia al heel lang, als moederbasis zich gevestigd heeft, is ook het NAZI symbool. Het is vergeven van westerse gecorrumpeerde companies, een nest van evil. Het is dan ook niet verwonderlijk, dat de meeste zonen van de leidinggevende figuren daar neer gezet zijn in corruppeerde companies.

De zoon van Biden, de zoon van Pelosi, de zoon van Kerry, de zoon van mc. Romney. En noch veel meer zonen van prominenten. De financiële bedragen van ondersteuning aan de Ukraine, werden zorgvuldig door deze companies ontvangen en verdeeld via een string van companies en banken , die op hun beurt de miljarden weer naar het buitenland, Litouwen , Malta, Kreta deden vloeien en via Zwitserland op geheime rekeningen gestort werden.

Trump startte reeds in 2017 onderzoeken om deze routes bloot te leggen en te registreren.
Derhalve zullen straks 80% van het congres en de senaat van de USA gearresteerd worden. Ook de regeringen in het buitenland kozen deze corrupte weg. Daarom zullen ook zij straks netjes worden opgepakt en veroordeeld, want al deze handelingen zijn de laatste vijf jaar en zelfs daarvoor door de Q forces en Z forces gevolgd. Alles is geregistreerd en vast gelegd.

Zelenskyy is een toneelspeler en allang verwijderd, in plaats daarvan is een copy ( een kloon) gezet, die gevoelloos de orders van de Cabal opvolgt. Daarbij komt dat de originele Zelenskyy niet de cleverste is, dus zijn kloon ook niet….!

De Russen blijven nu in de 4 oosterse Provincies om de veiligheid te garanderen van de bevolking, zodat het bombarderen ophoudt. Overal waar in de Ukraine nog raketten afgevuurd worden op deze 4 provincies worden onmiddellijk via satellieten geïdentificeerd en vernietigd.

De Strijd daar is in principe gestreden. De NATO kan officieel niets meer doen. De Ukraine is geen NATO land en kan ook geen beroep doen op niet aanvalsverdragen., want die zijn er niet.

Het land is eigenlijk officieel nog Russisch gebied daar zijn grenzen nooit zijn vastgelegd. Maar dit is volledig door de kabbalistische NATO genegeerd……de Val van de bakermat van de Cabal, de Ukraine, betekend het einde van een internationale strijd tussen goed en evil….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.