GTB nieuws 31 oktober 2022

 

Oct. 31, 2022
GTB 740.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN
30/10/22.

Het spel is bijna gespeeld, Demaskee staat voor de deur.
De plastic maskers gaan af en acties vinden nu openlijk plaats.
De plastic maskers van een valse Charles III van de UK, een valse Macron, een valse Obama, een valse Biden, een valse Trump, een valse Paus en diverse anderen die vervangen zijn, gaan af.

De white hats zijn volop in onderhandeling met de Aziatische Dragon family hoe de bestaande corrupte systemen en regeringen te vervangen door gedegen nieuwe verkiezingen en de herverdeling van werelds rijkdommen.
Het wordt een heel gedoe, maar men is het eens over de militairen, die daar een rol in spelen. Vlucht wegen voor de Cabal worden nu geblokt.

Arden, de minister president van New Zealand, de vrouw met de piemel, plande haar vlucht naar Antarctica. dat is geblokt. En onze pedofiel Trudeau probeert weg te komen naar Costa Rica, doch ook dat is al geblokt. Vluchten kan niet meer.

Verder heeft de Cabal Henry Kissinger ( een van hun belangrijkste leiders, naar Japan gestuurd, om Japan terug in het kamp te krijgen.
Echter bij een bezoek aan een Geisha huis, om zijn langdurige begeleidster geisha gedag te zeggen, is hij met een langzaam werkend gif behandeld. En de verwachting is dan ook dat hij binnenkort gaat hemelen.

Een andere belangrijke leider , een new York senator, de naam van de man is bekend, is gearresteerd ivm corruptie en kinder sex. Ook de man van Pelosi, de leidster van de Democraten is overgebracht naar Gitmo, Cuba.

Hij werd door een militair tribunaal tot levenslang veroordeeld. Ook hij was voor de Cabal erg actief. Het is een klap in het gezicht van de Democraten, die hard aankomt.

De echte Trump, als commandant van de strijdkrachten van de USA, zit nog steeds hoog en droog op een ultra geheim militair commando centrum in de USA.

U ziet aan alle kanten wordt het nu ernst. Men zal proberen een totale markt collaps te voorkomen….. maar of dat lukt is zeer de vraag.

Het zijn de zetten op het schaakbord.

Schaakmat komt langzaam in zicht. De film nadert zijn einde.

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.