Loslaten van het oude

 

Foto door Danny gemaakt afgelopen zaterdag

Als klein meisje werd ik al verkeerd begrepen en wisten ze thuis niet hoe ze met mij om moesten gaan.. Dat is mij ook verteld toen ik nog heel jong was… Ik was anders en paste niet in het normale plaatje van de mens hoe ze mij in gedachten hadden. Heb mij altijd ook onbegrepen gevoeld en nu vele jaren later weet ik waarom ik dus anders ben..  Nu weet ik dat ik een lichtwerker ben en ik hier op aarde ben gekomen om deze wereld te veranderen..  We gaan namelijk naar een nieuwe mooiere wereld toe en daarom ben ik hier om mee te helpen om deze wereld mooier te maken..

Vele mensen noemen mij gestoord en keken me de afgelopen 3 jaar vreemd aan, alsof ik niet goed was vanwege ik de mensheid aan het wakker schudden was.

De wereld waarin we leven is ziek, heel ziek. De grootste criminelen staan aan de top en die verdienen de doodstraf wat hun allemaal op hun geweten hebben. Vele wereldleiders zijn zo corrupt en die betalen de media, dus die bepalen wat je hoort op het nieuws. Het echte nieuws wat er in de wereld echt gaande is dat wordt je niet verteld.

Heel af en toe laten ze wel wat los in het nieuws, zoals in 2007 de uitzending van RTL Boulevard.  Waar ze het in 2007 over hebben, is nu gaande! Alles is dus al vele jaren geleden gepland!!

 

Lichtwerkers

 

Fotoshoot bij Bartje te Schiedam 2006

Wij lichtwerkers zijn hier met een doel en dat is de liefde overbrengen wat juist nu nodig is in de wereld.. In mijn jeugd werd ik nooit begrepen en mijn emoties verborg ik altijd.

Al vanaf kleins af aan voel ik mensen aan hoe het met hun gaat en hoe ze zich voelen..  en ik weet niet hoe ik daar zeg maar mee om moet gaan, zoveel prikkels al vele jaren van zelfs mensen die je niet eens kent.. Soms wil je de mens dan even omhelzen vanwege je voelt dat ze dat even nodig hebben, maar die hele persoon ken je niet..

Diep van binnen heb ik veel liefde te geven, maar laat ik dat niet zien, vanwege ik het lastig vindt om mij goed uit te drukken hoe ik daadwerkelijk ben..  Ook de thuissituatie heeft dat erg belemmerd vanwege ik geen liefde thuis kreeg , doordat ik anders was en mijn ouders in een vechtscheiding/ouderverstoting terecht kwamen op mijn 3 jarige leeftijd.

 

Aankijkend van mensen

 

Fotoshoot te Zwanenburg 2008. 2/3 weken voordat ik werd opgenomen wegens zware depressie

Een paar dagen geleden was ik even tot rust gaan zoeken in het bos en maak ik even een wandeling, even genieten van de natuur af en toe heb ik dat ook even nodig om gewoon even alleen te zijn (wat ik ook vaak ben) maar dan even in de natuur..  Op de terug weg naar huis paar straten van mijn huis af liep ik gewoon aan de overkant van een paar mensen en 1 van die mensen bleef mij aankijken.. ik liep gewoon door en je zag de persoon gewoon mee draaien naar welke kant ik liep..  Alsof ze voelen dat ik een energie bij mij heb waar vele mensen opzoek naar zijn..  Ik heb dat wel vaker dat mensen mij op een aparte manier aankijken… het valt namelijk steeds meer op..

eind 2008 was ik een langere tijd opgenomen vanwege mijn depressies en na 10 maanden ben ik daar weggegaan en ben ik verhuisd naar Lelystad die tijd en toen ik weer eens op bezoek was gegaan waar ik opgenomen was en gaven ze ook aan dat ik een speciale indruk daar heb gemaakt en achter heb gelaten.. Ik weet niet precies hoe te beschrijven, maar ik geef een goed energie naar de mensheid. Ik kon ook goed met de verpleging daar overweg, na ja in het begin niet en was ik ook wel eens er vandoor gegaan en ontsnapt..  en ook een keer dat ik dus letterlijk op schoot bij 1 van de verpleegsters in huilen ben uitgebarsten en in het begin periode had ik echt een hekel aan haar en ook bij haar dienst was ik een keer dus weggelopen…

 

Zielenpad

 

Meer mensen geven het wel aan dat ik een aparte indruk geef, een goeie energie geef ik af en ook dat ik veel mensen aanvoel..  En het naarste is dat mijn eigen familie mij letterlijk heeft laten vallen terwijl andere mensen mijn energie die ik geef juist mooi vinden..

Ik merk nu de laatste jaren en zeker de laatste maanden dat helaas vele familie weg zullen gaan vallen, vanwege hun allemaal de injectie spuiten hebben gehaald en ze ook totaal niet open staan als je ze informatie geeft wat er in de wereld gaande is.  Het is heel pijnlijk om te weten dat ze straks allen weg zijn, maar het is hun zielenpad die hun gekozen hebben. We zullen dat moeten accepteren, maar toch doet dat mij behoorlijk veel.

Weet ook dat mijn familie mij jarenlang heeft laten zitten en dat ik er letterlijk alleen voor stond in mijn jongere jaren, maar toch gun ik hun dit niet dat ze vermoord zullen worden door de criminele kabinet! Ik hoor ook wel mensen zeggen dat het hun karma is die ze nu krijgen, maar het is vreselijk..

Ik weet ook dat ik het oude moet loslaten en zal ik ook moeten doen en daar ben ik al een tijd mee bezig en heb ik al vele plannen in mijn hoofd voor de toekomst. Zoals een leuke mooie woning kunnen kopen en dieren opvangen en uiteindelijk ook een leuk gezinnetje natuurlijk.

 

Handoplegging

In een relatie van vroeger toen ik ook samen woonde met mijn ex bij zijn ouders in huis en mijn ex pijn in zijn hoofd had dan ging ik met mijn handen hem genezen. Hij gaf ook elke keer aan dat het hielp en elke keer als hij weer pijn in zijn hoofd had haalde ik dat dus weg. Ik zocht er toen niks achter, maar nu denkende met wat er gaande is in de wereld denk ik dat ik mij hierin meer moet gaan verdiepen om mensen te kunnen helpen en ik vermoed ook dat ik dat zeker wel kan omdat het bij mijn ex ook werkte. Denk ook dat daarom mensen mij aankijken op straat omdat ze aanvoelen dat ik ze kan helpen…

Zal mij hier ook wel verder in gaan verdiepen..

De wereld staat namelijk ook op het punt om op een hele mooie manier te veranderen in een 5D dimensie..

 

 

En mensen die het nog niet weten kerst komt eerder dit jaar 😉

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2022 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.