Oproep van de Ouden

Oproep van de Ouden – Teri Wade ❤
Lees dit artikel (lang) goed door, je zal veel antwoorden op je vragen vinden. ❤
We veranderen op moleculair niveau. (Cellulaire transformatie) Velen van jullie ervaren hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid, een draaierig gevoel en verlies van emotionele centrering. een fundamenteleer vindt verandering plaats in uw huis, wat betekent dat we ons DNA veranderen terwijl we erin wonen. Wij zijn genetische ingenieurs van de soorten uit de Nieuwe Wereld.
Tijdens cellulaire transformatie zal repigmentatie van onze huid beginnen op te treden, velen zullen ongebruikelijke vlekken op het oppervlak van hun huid zien … bruin, rood, wit enz. Dit kan zowel bij jonge mensen als bij oudere lichamen voorkomen. Dit is een tijdelijke herpigmentatie die de huid in staat stelt haar ware doel te bereiken. Dit wordt veroorzaakt doordat de bloedcelmembranen worden verrijkt met zuurstof en ze dichter bij het oppervlak brengen.
We komen terug naar onze oorspronkelijke tijdreeks zoals we in het verleden waren. Momenteel vinden de veranderingen die we allemaal voelen intern plaats in onze infrastructuur en we voelen ze fysiek. Deze veranderingen vinden plaats op de volgende plaatsen: Cellulair systeem in het bloed, CNS (centraal zenuwstelsel), beenmerg, hoe de hersenen vuren en hoe ze informatie van de Bron ontvangen. Dit zijn de veranderingen die momenteel plaatsvinden en het veroorzaakt enorme verwarring, om nog maar te zwijgen van fysiek ongemak.
Velen kunnen zien dat er een verandering plaatsvindt, maar we kunnen het niet in de spiegel zien. Maar deze interne verandering zal beginnen door te bloeden naar het externe lichaam. Hier moet eerst de basis worden gebouwd.
Sommige mensen zullen gewichtstoename of -verlies ervaren. Het lichaam weet hoe het zich moet aanpassen en reorganiseren omdat dit proces heel natuurlijk is.
Dit betekent dat deze informatie is gecodeerd in de cellen van het lichaam. Hoe meer je je bewust bent van deze transformatie, hoe meer je kunt helpen.
Sommigen zien een verzwakking van hun immuunsysteem. Dit wordt veroorzaakt doordat het menselijk lichaam opnieuw wordt gekalibreerd op een hogere frequentie, terwijl het nog steeds wordt gebombardeerd door de dichte, zwaarte van dit 3D-rijk.
We ervaren een onbalans in ons zenuwstelsel en sommigen hebben dit met uitbarstingen van woede, frustratie enz. Ik noem deze mensen de weerstanden die ervoor kiezen om deze transformatie te bestrijden. We zullen tijdens dit herbedradingsproces verschillende soorten zenuwaandoeningen zien die tegemoetkomen aan de verhoogde intensiteit van Licht dat nu in staat is om ons lichaam binnen te komen.
Wat er gebeurt is dat er een grotere versnelling van energie wordt geabsorbeerd door het lichaam en deze versnelling van energie wordt door het centrale zenuwstelsel gestuurd. Sommigen zullen hier goed mee omgaan en anderen niet.
Als deze versnelling van energie ons fysieke lichaam binnenkomt, zal het CZS onmiddellijk proberen een deel van die energie af te voeren door het door het ruggenmerg te sturen. Deze energie kan via het spierstelsel naar buiten schieten, wat spanning, pijn en krampen kan veroorzaken. Als deze energieën door de bloedvaten naar buiten schieten, kan er een beperking optreden. Als ze door de huid schieten, kunt u abnormaal warme of koude prikkeling ervaren.
Ons lichaam probeert tijdens dit proces constant in een stabiele toestand te blijven. Het probeert de verhoogde frequenties in te halen. Onze lichamen wassen letterlijk het oude formaat weg. We zijn bezig iets onbeschrijflijks te bouwen.
Ik heb dit al vaak gezegd dat het centrale zenuwstelsel ongelooflijk belangrijk is voor dit proces, daarom richten de controllers zich erop.
We zien dat de mensheid afdwaalt van zwaar, compact voedsel zoals vlees en zware eiwitten die langer in het lichaam blijven, waardoor het lichaam langer in zware dichtheid blijft. Maar als een biologisch compact wezen zal voor sommigen het zwaardere eiwit nodig zijn.
Veel zwaardere granen zullen voor sommigen ook een probleem zijn. Onthoud dat het doel van dit proces is om ons terug te brengen naar het Licht. Ik weet dat sommigen van jullie problemen hebben met de vertering van zwaar, vettig voedsel, omdat dit voedsel niet meetrilt met de hogere lichaamstrillingen.
De behoeften van uw lichaam en uw eetlust zullen tijdens dit proces veranderen. Maar iedereen is anders, dus luister naar je lichaam. Dit betekent dat je op een dag misschien een zwaarder, dichter eiwit nodig hebt en op sommige dagen niet. Je lichaam probeert deze hogere trilling snelheid bij te houden, maar de moeilijkheid in dit 3D-rijk is de vertraging die we ervaren.

Slaappatronen

 

We kennen allemaal en ervaren ongelooflijk gekke slaappatronen, dat is alles wat ik daarover te zeggen heb. Ook ons ​​geheugen verandert. We denken allemaal dat het een slechte zaak is om ons geheugen te verliezen, maar wat er momenteel met velen gebeurt, is dat we overgaan op afhankelijk zijn van ons intuïtieve weten en minder van ons geheugen. We ervaren intuïtieve inzichten en geheugenflitsen.
Ik ben berucht dat ik midden in een zin zit en volledig vergeet wat ik hierna wilde zeggen. Kortom, als deze cellulaire transformatie plaatsvindt, zal het moeilijker zijn om naar je verleden te verwijzen via je geheugensysteem. Alle nutteloze gegevens verdwijnen uit onze geheugenbestanden. Verwijzen naar gegevens uit het verleden was nuttig omdat acceptatie van op het verleden gebaseerde op de realiteit gebaseerde overtuigingen en eerdere ervaringen. Verwijzende gegevens uit het verleden vallen weg.
We gaan ook door een proces dat we het dunner worden van de sluier noemen. Naarmate dit beschermende apparaat dunner wordt, komen we erachter dat er geen grenzen zijn tussen ons fysieke lichaam en ons hogere zelf. Veel mensen ervaren niet alleen contact met wezens uit andere rijken, maar ervaren ook contact met je hogere zelf.
Dus luister naar je lichaam, luister naar die intuïtieve stem, die zal sterker en luider worden naarmate de sluier dunner wordt. We ervaren iets absoluut verbazingwekkends en monumentaals op een schaal die de meesten niet kunnen geloven met dit proces van DNA-activering. Dit proces van DNA-activering is wat ik “Call of the Ancient” noemde.
Velen horen en voelen die roep die ons uiteindelijk weer in balans zal brengen. We worden momenteel gedownload en geactiveerd met ongelooflijk inzicht.
**Door Teri Wade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.