GTB nieuws 1 november 2022

 

Nov.1, 2022
GTB 741.

IENE MIENE MUTTE, TIEN POND RUTTE, 10 POND KAAG, WIE VATTEN WIJ HET EERSTE IN DE KRAAG…..???

Dat is de grote vraag. Nu de zaken gaan aflopen, en daar wijst alles op, wie is het eerste aan de beurt. ?? Wij horen wel wie het mag worden. Neem de tijd, maar niet te lang hoor…!!!!!
Niemand heeft meer genoeg wapens en munitie om die door te leveren naar de Ukraine. De munitie depots raken leeg. De militaire voorraden beginnen te eindigen tot op het noodzakelijke minimum voor EIGEN verdediging….

NATO wapens worden in Finland op de zwarte markt aangeboden met flinke kortingen. Ja in de Ukraine raken ook de militairen op. Aan alles komt een eind. In alle steden vallen nu hier en daar raketten, als wij Duitse inlichtingen bronnen mogen geloven.

Het dodelijke mensenspel heeft steeds minder spelers. Zo gaat het altijd als een kant verliest…..
Bolsenaro van Brasil zou ook verloren hebben. Maar dat is schijn. Hij was de uitverkoren president van het volk en Lula, een ex crimineel, die tot twaalf jaar gevangenis werd veroordeeld, maar na een jaar weer vrij kwam via een niet competent gerecht…. zag zijn kans. Geholpen door de Cabal en de WEF…..corruptie gaat ook daar ver…

 

Mass protests across Brazil, besieging the military command in Rio de Janeiro.

They tell the military leaders to arrest Lula: “We will not allow a corrupt criminal to rule us!”

 

De verkiezingen waren een kopie van de 2020 in de USA. Ook in Brasil noteerden de militairen de grote fraude. Alle bedriegerijen en valsificaties van stemmen werden geregistreerd. Het volk ging de straten op en pikken het niet. Zij zullen waarschijnlijk de hulp van het leger in roepen om hen te helpen, net zoals zij in de jaren 60 gedaan hebben en wat uitstekend geholpen heeft.

Dus dat daar in Zuid America is nog niet klaar. Het vernietigen van de oerwouden gaat gewoon door want dat doet het al honderden jaren, dat is een slecht onderdeel van hun armoede economie. Dat moet de rest van de wereld stoppen. En dat zegt de rest van wereld al 70 jaar. Maar het interesseert de rest van de wereld geen ene bal, geen ene fuck, want dat is ook een modern woord geworden.

De uitschakeling van die belachelijke en ongelofelijke Biden staat voor de deur. De meeste Amerikanen zijn wakker geworden nu en zien dat hun land, net zo als alle westerse landen vakkundig naar de klootten geholpen wordt door de Cabal en de WEF maar omdat zij allen gewapend zijn ligt de oplossing van het geheel een beetje moeilijker.

Ook plotseling is er overal geen diesel meer. Op de hele wereld niet.
Het zijn de stuiptrekkingen van de cabal, die zijn laatste wapens inzet, om hun definitieve ondergang nog even uittestellen. Dat uitstellen doen zij bij ons ook. Ruttetje en Kaagetje zijn daar ook mee bezig. Maar dat is normaal, alhoewel wij niet zien dat zij elke dag schoon ondergoed moeten aantrekken vanwege de oplopende spanning…..

dag vogels, dag vissen, dag regeerdertjes, oogjes dicht en snaveltjes toe.

Jullie dag loopt ten einde en aan het einde staan die hoge bomen..!!!

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.