Het TikTok platform : Algoritme voor hersenspoeling en psyche-hacking

 

Iedereen kent TikTok. Dit is een enorm sociaal netwerk, er zijn al meer dan een miljard gebruikers. TikTok is de uitdrukking van al het ergste dat sociale media is. Natuurlijk zijn er normale mensen, normale video’s, maar dat maakt geen verschil, want veel mensen verslaafd maken aan de virtuele drug “Meta Universe” is de belangrijkste taak op de agenda van de wereldelite.

Het TikTok-platform is de eerste fase van dit proces van idiotisering van kinderen en volwassenen. Als we een vergelijking maken, dan is TikTok marihuana en is het Meta-universum cocaïne en heroïne.

Wat gebeurt er in de narcistische wereld van TikTok? Ten eerste is aandacht zoeken overal verspreid, waar video’s 15 seconden kort zijn, enzovoort. Dat wil zeggen, de aandacht die al van de mensheid is gevallen, wordt aangevallen, een persoon kan niets weerstaan ​​als hij geen aandacht heeft.

Tiktok vernietigt deze aandacht, evenals zelfbeheersing, een persoon zonder zelfbeheersing kan niet weer een individu zijn. Hij kan niets bereiken in het leven zonder zelfbeheersing.

TikTok vernietigt zelfbeheersing, omdat er een bepaald algoritme is dat de pleziercentra raakt, zorgt voor het vrijkomen van dopamine en endorfine, hormonen die een mens gelukkig maken, of liever een gevoel van geluk.

Daarom levert de technologie zieke mensen op en wordt hier veel geld in geïnvesteerd, omdat deze mensen klaar zullen zijn om in het Meta Universum te leven.

Mensen die op TikTok zijn opgegroeid, zullen er klaar voor zijn, want voor hen is dit een vertrouwde omgeving en dit zal voor hen een vertrouwde wereld zijn.

TikTok is een brug naar deze Meta-universums

Er zijn serieuze onderzoeken die aantonen dat TikTok al een epidemie van psychische aandoeningen bij kinderen heeft veroorzaakt, waaronder zelfmoorden. Dit gebeurt de hele tijd, omdat alle kinderen een plasticine-psyche hebben. Natuurlijk kunnen er afwijkingen zijn, ze kunnen zelfs geen afwijkingen worden genoemd, omdat alle mensen anders zijn.

Voorbeeld: een persoon bezoekt TikTok, en laten we zeggen dat hij vatbaar is voor melancholie. Dit is niet altijd een slechte zaak, bijvoorbeeld, sommige grote dichters waren melancholisch, het is gewoon een temperament, als het correct wordt opgevat, kan het in de toekomst prachtige poëzie geven.

Maar wat gebeurt er met het melancholische type in TikTok: hij begint steeds melancholischer te worden en raakt daardoor vaak in een diepe depressie, juist omdat het sociale netwerk door zijn karakter kraakt, hem als een idioot laat kraken.

In sociale netwerken denkt een persoon niet rationeel, is in het algemeen een irrationeel wezen. Aan de ene kant kunnen we niet leven zonder heuristieken, daarom is een mens over het algemeen een succesvol wezen op aarde. Maar het zijn en kunnen ook tekortkomingen zijn, dat wil zeggen zwakte, het is als een gat in de psyche. Het sociale netwerk vindt deze gaten in de heuristiek van een emotioneel persoon, begint ze genadeloos toe te slaan en ontwikkelt een verslaving.

Het volgende aspect is het effect op het niveau van hormonen en dit komt tot uiting in de productie van microdoses endorfine, die verantwoordelijk is voor de staat van geluk. Het zenuwstelsel begint ervan te genieten niet in de natuur te zijn of live te communiceren, maar in de virtuele wereld te zijn – als het om kinderen gaat, raken ze mentaal gevangen. Veel van die specialisten die vandaag zo’n monster hebben gecreëerd, hebben al berouw en hebben spijt dat ze hieraan hebben deelgenomen.

Dat wil zeggen, het is ook een medicijn. Het lijkt erop dat heterogene zaken onder je aandacht komen, maar ze zijn honderd procent en vallen natuurlijk in één keten. De virtuele wereld is een plaats van surrogaten van aarde, water, de energie van geluk, want daar krijgen we dit alles in een virtuele vorm.

 

mind-hacking-machines

 

Deze platforms zijn gewoon mind-hacking-machines, ze verlammen het bewustzijn en creëren mentaal gevangen kinderen en volwassenen. Maar een volwassene kan zich hier theoretisch nog steeds van loskoppelen.

Dit is de kwintessens van de vernietiging van het bewustzijn en de fragmentatie ervan, die nodig is voor mensen om vrijwillig deze wereld van gedegenereerden binnen te gaan. Dit alles om mensen tot slaaf te maken, hen van alles te beroven en hen te dwingen zo’n gedegenereerd virtueel leven te accepteren.

Daarom moet je jezelf beschermen tegen deze druk, en vooral je kinderen beschermen, want vandaag kun je nog steeds alles goed doen, je kunt het volhouden, je kunt uiteindelijk winnen.

Als jouw generatie kinderen op TikTok opgroeit, zullen ze geen individuen zijn, ze zullen geen zelfbeheersing hebben, ze zullen geen aandacht hebben. Het kunnen zeer getalenteerde kinderen zijn, maar ze zullen nog steeds niets kunnen bouwen in deze wereld, niets kunnen weerstaan. TikTok is een wapen en een virtueel universum van idioten en psychopaten verbindt zich met zijn elementen.

Jij en je gezin moeten veilig zijn

 

Wat betreft technologie: gebruik wat je nodig hebt, maar blijf de eigenaar, laat deze gedegenereerde technologieën niet de meesters worden van jou persoonlijk en vooral van je kinderen. Je moet kinderen in ieder geval verbieden om een ​​smartphone te gebruiken, want ook daar zijn er momenten die werken als een drug.

Dit is het medicijn dat een generatie opleidt die, theoretisch, tegen 2030 de nieuwe gedegenereerde wereldorde van de wereldheersers zou moeten accepteren. Begrijp wat ze doen en doe het tegenovergestelde.

 

Bron: Soulask

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.