GTB nieuws 3 november 2022 update

Nov.3, 2022
GTB 743.

NOU, NOU, NOU, ZO VLUG KAN HET GAAN….

Dit bericht is nog niet bevestigd!

DE TOPGENERAAL VAN HET BRASILIAANSE LEGER HEEFT HET GROTE CONGRES VAN BRAZILIE BUITEN WERKING GESTELD EN DE LEDEN VAN HOOFD GERECHTSHOF GEARRESTEERD.

Ja Ja, zo vlug kan het gaan.
De Militairen hebben de macht in Brazilië overgenomen en de verkiezingen niet acceptabel genoemd.
Ook hebben zij verklaard tot 31/12/22 aan de macht te blijven en daarna nieuwe verkiezingen uit te schrijven om een democratische nieuwe regering te vormen.

De uitslag van de verkiezingen noemen zij onduidelijk. Een algemene term, terwijl zij weten, en de bewijzen hebben, hoe Lula met zijn trawanten de verkiezingen hebben gestolen.

Het volk is spontaan en verontwaardigd de straat opgegaan nadat de uitslag bekend geworden was, en hebben alle kruispunten in het land geblokkeerd. Tevens heeft men de militairen gevraagd in te grijpen en gebruik te maken van hun recht in te grijpen in het bestuur, als het land dreigt afte glijden naar een linkse dictatuur.

De militairen hebben geen zijde gekozen, maar hebben alleen vastgesteld dat de verkiezingen niet eerlijk zijn gelopen.
Bolsenaro heeft alleen verklaard dat de uitslag, hoe die ook zou zijn, zou accepteren
Maar het ligt voor de hand dat als het aantal aanhangers van Bolsenaro zo gigantisch groot is, dat Lula met zijn veel kleinere groep de verkiezingen nooit heeft kunnen winnen.

Hier zien wij dus een voorbeeld van het ingrijpen via het volk door het leger, als de zaak uit de hand loopt.
In Nederland is de top van de militairen verweven met de politiek en die top is door de Cabal in hun functie geplaatst. Dus deze mensen luisteren naar Rutte en zijn kliek, de W.E.F kliek.

Daarom kunnen wij van hen niet veel verwachten dat zijn de puppets van de puppets. Het volk moet het zelf doen, dan is het zaakje zo klaar en voorkomen wij, dat een land met zo’n geweldige economie door een klein groepje afgedwaalde en eventueel gehersenspoelde mensen kapot gemaakt wordt. Dit met het doel het land toe te voegen aan een particuliere dictators club, de WEF, die de mensheid wil reduceren tot op ca. 500 miljoen zielen…. en deze onder een braincontrole om te vormen tot half automatische slaven om hen te dienen.

ALS U WILT DAT U DAT GESCHIED, DAN BEGRIJPT U DE GEBEURTENISSEN NIET….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.