GTB nieuws 3 november 2022

Nov. 3, 2022
GTB 742.

HET GEDRAG VAN ONZE REGEERDERS IS ABSOLUUT NIET NORMAAL.

Ik ga geen voorbeelden nu aandragen, want U heeft allemaal ervaren dat hetgeen waartoe men U min of meer gedwongen heeft, is absoluut niet normaal. Men gaat toch als regering niet een pharma industrie steunen, die oproept om een biologisch genetisch experiment te ondergaan.

En vooral niet als dat plotseling over de hele wereld bij alle regeringen eensgezind plaatsvind. Overal dezelfde taktiek, dezelfde maatregelen, dezelfde dreiging, dezelfde straffen en dat uit de middle of nowhere.
Dat wijst er op dat deze mensen corrupt zijn of geblackmailed worden of braincontrolled zijn. Daartoe het volgende ;

DE MINDCONTROL WORDT VOLGENS INSIDERS AL MEER DAN 80 jaar INTENSIEF BESTUDEERD EN GEPRAKTISEERD. 

Men heeft kunnen bepalen hoe het brein werkt, het geheugen, het gevoel , de vermoedens, de conclusies, de waarneming , het gezichtsveld…. kortom alles wat wij dagelijks doen en gebruiken en tevens ook denken.

Bij de eindstage gaat het om elektrische impulsen, computer achtige acties, die opgeslagen worden op bepaalde actiecentra ‘s in uw brein.
Ik ben geen specialist, dokter, wetenschapper etc. etc.
Ik wil mij alleen een beeld vormen hoe het mogelijk is dat men het brain kan programmeren, of kan beïnvloeden. Een vrije gedachte hoe zoiets zou kunnen.

Welnu als men de techniek beheerst om vast te stellen hoe zoiets werkt, dan is men ook in staat om wijzigingen aan te brengen. Als je weet dat bijv. een goed gevoel bestaat uit 3 stroomstootjes van 1 sec en twee stootjes van 3 sec., dan zou men dat gevoel kunnen beïnvloeden , door er een weg te halen of bijv. 5 op een bepaalde plek erbij te voegen in een bepaalde frequentie….(een soort morse herkenningssysteem)

Elke injectie heeft dan ook nanobots, een soort kleine transistor, ontvanger en zender.
Deze nano bots verzamelen zich automatisch in de bloedstroom tot een bepaalde gewenste grootte. Zodat zij een complete, praktisch onzichtbare echte volwaardige transistor zijn geworden.

Deze kan signalen zenden en/ of signalen ontvangen. Hij kan vanbuiten af via hightech geprogrammeerd worden. En op een bepaald moment een frequentie signaal naar uw brain sturen. Bijvoorbeeld dat U zich goed voelt, of dat u kwaad wordt of dat u naar bed gaat, zich rot voelt.

Dit zou zo maar kunnen dat men uw gedrag kan beïnvloeden, terwijl U zelf denkt dat U het bent, want het is uw gevoel. De bouw van 5G met frequentie apparatuur palen heeft daarmee te maken., een van de geplande doelen. Met die frequenties is dat sturen mogelijk

Hoe men het doet, weet ik niet. Of dat nu ook al uitgevoerd wordt, weet ik ook niet. Maar het staat wel in het plan 2030 van Schwab.
( de schoolmoordpartijen zijn een voorbeeld van mindcontrol Het uitvoeren zonder dat men dat weet waarom, rücksichtsloze moordpartijen door voorheen volkomen ongevaarlijke mensen).

Deze geheugendeeltjes/ transistors zijn In alle covid injecties gevonden, er zijn filmpjes gemaakt van de grootte. En de vorm….
Actief worden van deze deeltjes heeft te maken met de 5 G frequenties.

Dus voor U is het zaak dat u voorkomt dat 5 G actief wordt. Daarom worden overal op de wereld die zendpalen omvergehaald, in brand gezet of kapot gemaakt.

De mensheid kan deze techniek niet verdragen…..dus….zonder 5 G lossen deze nano deeltjes na jaren vanzelf op…..
Daarom heb ik het vermoeden dat ook onze regering, die hetzelfde gedrag vertoond als alle anderen, daar slachtoffer van kan zijn…..

Denk na, welk liedje u zingen moet om hen weg te jagen…..

GTB.

 

Een paar maanden geleden was ik bij mijn moeder op bezoek en toen vertelde ze dat ze dus 13 oktober voor 16 dagen naar cuba op vakantie zou gaan en gaf ze aan als ik een prik nodig heb om op vakantie te mogen dan doe ik dat, dus ik gaf haar aan dat ze dat niet zomaar moest doen en dat het haar lichaam is en dat ze er zuinig op moet zijn, maar di blik op dat moment liet mijn zien dat ze werd overgenomen door die nanobots die inwerking waarschijnlijk kwamen door het wordt vaccinatie.. Haar hele blik veranderde en was echt heel naar om te zien, dus toen had ik echt zo iets van het is voor haar echt te laat… Ze is al echt overgenomen… en wordt geprogrammeerd.. Vreselijk om dit te moeten zien bij mijn eigen familie..  ik heb zo mijn best gedaan om ze allemaal tegen te houden tegen de spuiten en de pcr testen.. Ik ben de enige die geen test en geen vaccinatie heb gehaald..
2 gedachte over “GTB nieuws 3 november 2022”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.