GTB nieuws 4 november 2022

Nov. 4, 2022
GTB 744.

HET MOET U NU TOCH STEEDS DUIDELIJKER ZIJN……TOTALITAIRE CONTROLE EN ONDERDRUKKING.

Ja, dat is het uiteindelijke doel. Nu wil Kaag dat de banken willen weten waar U de 100 Euro heeft, en wat U er mee gaat doen…Wat gaat het ze in godsnaam aan. Zij hebben daar toch helemaal geen ene moer mee te maken…. HET IS HUN GELD NIET….!!!!! HET IS NIET TE GELOVEN, DAT ZIJ DAT UBERHAUPT KAN BEDENKEN.

Eerst moeten wij in het zweet des aanschijns 200 euro verdienen, dan komt Kaag en neemt ons voor tax de helft af. En dan vraagt ze brutaal aan U,, zo zo, nu heb je 100 euro over en nu wil ik weten wat je er mee gaat doen.
( en in het achterhoofd ; dan kijken wij wel of wij die besteding goed vinden of niet….)

Daarmede drijven zij Nederland als eerste naar de volledige digitale munt, waar zij dan de hele macht over hebben en zij kunnen dan bepalen wat wij er wel en niet mee kunnen kopen. Welke kleren wij aan mogen ( uit zogenaamd milieu oogpunt) en/of welk voedsel wij mogen kopen, (uit het oogpunt, dat zij wel weten wat gezond voor ons is of niet)

Wat voor reizen wij mogen maken ( in verband met milieu restricties en verzonnen food prints….
ZIJN ZIJ NU HELEMAAL BELAZERD…. EN U LAAT ZICH DAT AAN PRATEN.???????
WANNEER GAAT U WAKKER WORDEN.

In de tijd dat ik in Frankrijk was zei de Franse bank, dat zij een kopie paspoort nodig hadden en wat mijn plannen waren voor verblijf en waar ik mijn belasting betaalde… etc. ik schreef hen dat hen dat allemaal geen ene moer aanging. Ik kreeg toen keurig netjes de kopieën van de wet toe gestuurd waarmee de overheid deze info vergaring had overgedragen aan de bank…. wel wel wel, daar ging de bel….

Wie en wat geeft de overheid het recht om aan banken het recht te geven om zich in mijn privé leven te mengen. Welnu, dat is de zwijgende burger, die alles goed vindt wat de overheid doet, zonder dit te controleren en zich vooral niet te realiseren wat er gebeurd.

Ik hoop van ganzer harte dat het Nederlandse volk de intelligentie bezit en die mate van “wakker geworden” bezit om dit soort waanzin, wat een paar control freaks, zoals die giftige slang van Knaag, die zij als WEF puppet is ( zij knaagt aan onze vrijheid) te stoppen en uit ons regeer systeem te gooien.

HET IS TOCH BIJ DE WILDE KNORHANEN AF DAT ZO’N MENS DAT ANDEREN KAN EN VOORAL WIL OPLEGGEN.
MENSEN, BEGIN TOCH TE DENKEN, DAT DIT REALITEIT IS EN VOORDAT U DAT WEET EN BESEFT HEEFT, HEEFT ZO’N STELLETJE WEF PUPPETS DIT IN EEN WETJE GEGOTEN ,een wetje wat in de kamer niet besproken hoeft te worden volgens hen, omdat zij dat zo vinden…..!!!!!

Kijk naar Brasil, kijk naar Oost Duitsland, kijk naar Rusland, kijk naar Praag,
Er zijn genoeg voorbeelden waarbij U ziet dat het volk niet machteloos staat. Of bent U bang voor de hoofdregels van een krant ;

“DUIZENDEN NEDERLANDERS DOOR HUN EIGEN LEGER EN POLITIE NEERGESCHOTEN”, want dat, lieve mensen, zal nooit gebeuren….,
Dat gebeurde zelfs in de DDR niet. En dat waren er maar 70.000 mensen, die de muur lieten in storten…..en hun vrijheid herkregen.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.