Nov.5, 2022
GTB 745.

HOLY BOLY, IK BEGIN HET EINDE TE RUIKEN…..
HET BEGIN VAN HET EINDE…..HET RUIKT LEKKER….

DE EERSTE INFO KANALEN uit de States MELDEN NU GIGANTISCHE NOOIT GEZIENE LUCHTMACHT ACTIVITEITEN IN DE STATES.
VOLGENS enkele insiders zijn er nog nooit zoveel militaire vliegtuigen op dezelfde dag in de lucht geweest en volgens die bronnen zijn de massa arrestaties nu begonnen.

De tunnels in de States zijn praktisch schoon en geblokt.
Een ontsnappen via de tunnels is onmogelijk geworden. Men deelt mede dat reeds 6 jaar geleden bijna 90% van de tunnels al in handen waren van de Q forces. Gisteren werd al de enorme activiteit in de lucht geregistreerd door particuliere plotters. Ook was er een indicatie, dat plotseling de electronische herkennings tekens van alle vliegtuigen waren uitgeschakeld.

Daardoor konden de plotters niet meer ontdekken om wat voor vliegtuig soorten het ging. Dat uitschakelen van deze herkenningstekens en informatie heeft men nog nooit zo massaal gedaan. Nu zijn er al interne berichten van arrestaties en militaire acties over heel America, maar in het byzonder in het zuiden van California , vooral de kustplaatsen.

Bevestigingen van alle kanten komen nog niet los, dus neem dit bericht in afwachting. Maar dat zijn wij gewend, dat afwachten. Insiders schatten de acties intensief alswel langdurig, dertig tot veertig dagen worden genoemd en dan zou het erop zitten. Men heeft het steeds over “Red October” gehad, waar in stilte, buiten ons gezichtsveld ontzettend veel gebeurd schijnt te zijn.

Het is misschien ook geen toeval dat in Nederland ook grote leger, land ,luchtmacht en marine operaties gestart zijn onder de paraplu van “oefeningen”.
Laten wij hopen dat er meer achter zit. In Europa zelf zijn ook nog nooit zoveel militaire vliegtuigen in de lucht geweest., dus hier een gelijk patroon als in de States. Het is mij niet bekend of hier ook de herkenning van de militaire vliegtuigen is uitgeschakeld.

Ik wil niet te enthousiast klinken, want wij zijn al zo vaak op het verkeerde been gezet….ik krijg daartoe te weinig info, alhoewel ik een paar belangrijke telefoontjes kreeg, die ik gemist heb… vandaag..!
Ik wil dus U niet te veel hoop geven. Maar het is wel duidelijk dat er iets aan de hand is, anders zouden op beide continenten nooit zoveel militaire vliegtuigen in de lucht zijn. Ook het feit, dat de gas en olie prijzen nu aan het zakken zijn is een teken aan de wand. Het zijn indicaties, die in een richting wijzen. De richting, die de mensheid heeft gekozen om het juk van onderdrukking, bewegingsvrijheid en vrijheid van meningsuiting, door WEF klieken aftewijzen.

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.