GTB nieuws 5 november 2022 update

Nov. 5, 2022
GTB 746. 7+4+6=17=Q.

CONSPIRATIE SPECIALISTEN, ALTHANS ZOU WORDEN MENSEN GENOEMD DIE OP ZOEK ZIJN NAAR DE WAARHEID.

Diegenen, die alleen het dagelijkse nieuws volgen, via tv en radio, wil ik het volgende zeggen.
Wat zij U vertellen is niet veel. Zij vertellen niets over informatie, waar U wat aan hebt. Geen info over andere landen, over ontdekkingen, over grote gebeurtenissen. En als zij die al noemen gaat men er niet dieper op in. Wel gaat men in op jan, die gemoord heeft en truus die te veel drinkt…en piet die in Thailand een ongeluk heeft gehad, U krijgt niets meer. Hoe komt dat..? Men houdt U dom en rustig, inactief. Men verspreid geen prikkels.

Hoe komt dat. In de jaren 90 waren er nog zo’n 49 nieuws outlets.
Die zijn nu gereduceerd tot 5 en zelfs die hebben een leider, een eigenaar : VANGUARD CORPORATION., die o.a ook eigenaar is van Blackrock corp.

Media

Deze eigenaar geeft leiding aan alle media outlets, en bepaald welk nieuws U gebracht wordt. Wat men wel en niet mag vertellen. Zo komt het dat honderden nieuwsstation woordelijk hetzelfde vertellen., tussen de reclames door die nu meer als 50% van hun zendtijd nemen.

Dus van die club wordt U niet wijzer, men houdt u bewust ongeïnformeerd.
De conspiratie mens graast uren per dag, het internet af in allerlei talen, zelf opzoek naar wat er in de wereld gebeurd. Nieuwe dingen, nieuwe ontwikkelingen, nieuwe ontdekkingen en meningen van ongeschoolden en van professoren, dus van 0 tot 100, een caleidoscoop van allerlei berichten en meningen over de hele wereld. Dat doet hij op het internet.

Dus hij is veel beter geïnformeerd, dan degene die alleen het tv nieuws kijkt. Welnu, dat bevalt de overheid niet en de media masters niet.
Die worden hun internet berichten in de zeik gezet, men wijst hen op hun erbarmelijk uitgevoerde taak. Men legt hen open en bloot.

Dat bevalt de regeringen niet , dat bevalt die Main Stream Media niet.
Daarom worden wij neergezet als dummies, betweters, idioten die alles geloven en conspiratie people. ; een soort idiote cult, waar je niet naar moet luisteren, omdat zij toch maar onzin uitkramen.

 

overheid

Dus zegt de overheid, dat de meute, die niet goed geïnformeerd is, de conspyratisten moet uitlachen…. daarom doen zij ook altijd geringschattend over ons., net of wij niet goed wijs zijn. Maar in fact zijn wij een bedreiging voor hen, want wij willen de mensen laten zien, hoe zij door de overheid op sommige gebieden worden belazerd….

Welnu, dat is gebeurd met de Corona….
Wij hebben ontdekt, dat het virus niet bestaat, maar dat het gecreëerd is door de computor en de mensen is aangepraat. Hebben ontdekt dat het gaat om zoveel mogelijk mensen te doden door middel van de spuiten. Wij hebben ontdekt, dat er een draaiboek voor alle landen bestaat. Dat er een landelijke samenzwering op papier bestaat, waarin alle maatregelen, die genomen zijn staan genoteerd, ook de maatregelen, die men nog moet nemen.

En dat het geheel zo ontworpen is om De overlevenden alles aftenemen en u een basis bedrag te geven van de Staat, zodat U totaal afhankelijk van de Staat wordt en die door het gelijkmatig afschaffen van cash, U een digitale munt opdringt, zodat zij U ook financieel kunnen beheersen en U financieel volledig in hun hand hebben. Daardoor raakt U totaal Uw vrijheid kwijt.

 

David icke

U ziet dat nu ook bij bijvoorbeeld David Ike, een vrijheidsstrijder en absoluut geen antisemitischt, dat men hem verbiedt te publiekelijk te spreken…. dat mocht je vroeger ook niet in de DDR, in CUBA en in de Sovjet STAAT. Dit terwijl de vrijheid van meningsuiting in onze grondwet verankerd is. En zij, Uw lieve regering, die een dictatuur van ongekende aard aan het creëren is, hem verbied te spreken, zelfs hem verbiedt het land binnen te reizen. In China deden zij dat ook. Daar vluchten zelfs sprekers het land uit.

Mensen, wordt wakker!!!! David Ike is geen communist, maar een waarheid brenger. Het is het zoveelste bewijs dat deze regering VERKEERD BEZIG IS en weg moet…..

GTB.

 

Een gedachte over “GTB nieuws 5 november 2022 update”
  1. Dat mocht je vroeger ook niet in de Sovjet Unie, in de DDR en CUBA. OH NEE?????? Je kon daar alles zeggen weet ik uit ervaring (Alleen op Cuba ben ik nooit geweest)
    Sorry Didi, maar hier in ben je zelf zwaar gehersenspoeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.