GTB nieuws 7 november 2022

Nov. 7, 2022
GTB 748.

REMEMBER THE 8 of NOVEMBER. WILL THAT BE THE DAY OF SURRENDER…?????
Herinner de 8 ste November. Zal dat de dag zijn van de overgave….???

De verkiezingen in de USA. Een rode golf over America, de grote ontnuchtering… daar kun je donder op op zeggen.
U zult het meemaken en de onthullingen zullen zich razendsnel, als een punt 50, opvolgen.
De grote waarheid wordt, dat covid 19 niet heeft bestaan, maar dat het over de hele wereld een illusie is geweest.

Het was daarvoor in de plaats een gewone griep. Een griep die men heeft gebruikt, om als covid 19 te propageren. Men heeft tot nu toe niets gevonden om de griep te bestrijden….

EEN GRIEP PRIK, ; Laat mij toch niet lachen…
Het virus griep of het griep virus is nooit aangetoond. Nooit gevonden. Net zo al “covid 19”
Dus als je niet weet hoe het zit, hoe kan je dan een vaccin samenstellen.

Je weet niet waar je mee te maken hebt. Dat betekend, dat de griepprik, net zo als de corona prik helemaal niet helpt. Ook hier rotzooit men mee. Ook in de griepprik zit rotzooi.
Wat U protectie geeft tegen een griep/ influenza is uw eigen immuun systeem. Dat is sterk, sterker dan welke injectie dan ook.

Toen ik 60 jaar geleden, als jungle fighter opgeleid, door de Braziliaanse en Surinaamse oerwouden ging werd ik in een swamp gestoken, door een paar grote zwarte muggen, een tot anderhalve centimeter groot en ik kreeg hoge koorts, en een ondraaglijke hoofdpijn, een hoofdpijn die mij tijdens de ambulance rit naar het ziekenhuis mijn bewustzijn deed verliezen en een dag of drie in coma ging. Er vlogen twee medische experts van het leger uit Nederland over om vast te stellen wat ik had, men wist niet of het besmettelijk was, terwijl nog een sergeant twee dagen later met dezelfde verschijnselen opgenomen moest worden.
Men had geen serum, maar ik was het zesde bekende geval in de wereld. Men gaf mij goudspuiten, een goedje wat mij hielp de boel te overleven. Na twee weken was de crisis voorbij en mijn immuunsysteem had voor opklaring gezorgd.

De genezing van griep regelt uw lichaam ook. Niet tegenstaande het feit dat elk jaar gemiddeld zo’n 900.000 mensen dood gaan door de griep. Maar dat is niet de griep het zijn bijkomende oorzaken. En een daardoor verzwakt immuun systeem, die de ziekte niet meer aan kunnen.

Griepdoden vielen er plotseling niet meer in 2020 en 2021, maar covid doden. En zelfs nog minder dan 900.000. Waarschijnlijk veroorzaakt, doordat mensen vaker hun handen wasten en een beetje afstand bewaarden, waardoor de overdracht van bacteriën moeilijker werd.

De mensen in de ziekenhuizen stierven omdat hun longen door de zuurstof toediening op den duur werden opgeblazen. Dat werd eerst onbewust, maar later vanwege het geld , bewust gedaan

Dus NEEMT U AUB GEEN PRIK MEER. OOK NIET VOOR DE GRIEP, WANT DAAR HEEFT MEN VAN PHARMA ZIJDE OOK MEE GEROTZOOID. BETER BLIJF GEZOND DOOR BUITEN TE WANDELEN EN VEEL FRUIT TE ETEN DAT VERSTERKT UW IMMUUM SYSTEEM ENORM. EN WAS UW HANDEN NIET MEER ZOVEEL, ZIJ ZORGEN OOK DAT U GENOEG BACTERIEN BINNEN KRIJGT ZODAT UW IMMUUN SYSTEEM UP TO DATE BLIJFT….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.