De toekomst

 

Hoe ik de toekomst tegemoet kijk.. (dit is hoe ik denk en zie hoe het zal gaan)

Ik weet dat er een hoop chaos staat te gebeuren en ik wel de mensen probeer te waarschuwen dat ze genoeg eten en drinken in huis hebben ect.. Helaas geloven vele mensen niet wat er staat te gebeuren… Vele verklaren mij voor gek, maar dat boeit me echt totaal niet..   Het zal echt nu snel gaan gebeuren..

Na de chaos zullen we over gaan naar een nieuwe wereld..

Helaas zal niet iedereen mee gaan naar de nieuwe wereld die eraan komt.

De laatste dagen voel ik ook echt dat er wat staat te gebeuren..

De great awakening is wereldwijd gaande.. Vele mensen zullen ontwaken, maar er zullen er ook vele bij zijn die helaas nooit zullen ontwaken. Die mensen zullen niet mee gaan naar de nieuwe wereld waar we naar toe gaan.. Zo ook mijn familie die helaas niet ontwaakt zijn en ik ze echt probeer te ontwaken.. Helaas werkt dat averechts

 

Ik heb het geaccepteerd dat helaas mijn familie niet mee zal gaan in de nieuwe wereld die er aan komt. Niet in levende lijve helaas.

Hemel op aarde

De hemel is op aarde alleen vele mensen kunnen de mensen die overleden zijn niet zien, maar vele voelen vaak wel als er iemand aanwezig is, maar nu we naar de nieuwe wereld zullen gaan denk ik dat we de overleden mensen wel kunnen zien dus weg zullen ze niet zijn, alleen hun lichaam is weg, maar hun ziel zal nog wel aanwezig zijn. Als ze overleden zijn, zullen ze zien dat wij al die tijd gelijk hadden en dat ze helaas vermoord zijn door de criminele kabinet! Ze zullen uiteindelijk wel weer opnieuw geboren worden, maar ik lees ook dat ze door deze injecties te hebben genomen hun ziel te hebben verkocht aan de duivel..  dus ik twijfel of ze opnieuw herboren gaan worden..

Het zal zwaar zijn als ik weet dat mijn familie niet meer onder ons is, ook al weet ik dat dat helaas gaat gebeuren omdat ze allemaal gevaccineerd zijn.. Behalve mijn broertje die heeft ook geen vaccin injectie gehaald, maar helaas is hij wel een paar keer getest helaas..  Nu ik steeds meer verhalen hoor dat er steeds meer mensen zijn die hersentumoren ontwikkelen dan normaal, dat kun je er vanuit gaan dat dit komt door de pcr testen waar extreem veel gif op aanzit, waardoor tumoren juist hierdoor gaan groeien..

Ik snap ook niet dat mensen nadenken van als het zo besmettelijk is waarom moet zo een test dan helemaal achterin je hersenpan.. dan kan je er toch vanuit gaan dat het al niet deugt, maar goed we hebben genoeg gewaarschuwd!

Net als de spuiten, we hebben alles verspeld wat nu allemaal gaande is en nog zien vele mensen het niet..

Tarotleggingen

 

Sinds kort krijg ik via tiktok tarotleggingen en ik zie dat ze echt behoorlijk kloppen op wat ik heb meegemaakt en wat er staat te gebeuren, alles klopt gewoon en ook dat de toekomst er rooskleurig uit gaat zien..

Zelf voel ik ook dat er veel aan het veranderen is, helaas verlies ik wel mijn familie, maar ik krijg er weer nieuwe mensen voor terug.

De afgelopen 3 jaar ben ik al aardig wat mensen verloren vanwege ik anders denk dat hun en ze liever weg blijven kijken met wat gaande is.. En heb hierdoor wel weer nieuwe lieve mensen leren kennen, die net als mij denken en dat is fijn..

Zo zie je dat er mensen gaan in je leven en ook weer nieuwe ervoor terug komen en dat is toch fijn dat er weer nieuwe mensen voor terug komen die je als familie beschouwt!

Helaas aan mijn eigen familie had ik niet veel en nu zijn er vele mensen op mijn pad gekomen waar ik meer

Het moet zo zijn denk ik dan..

 

Matrix

Vele mensen blijven in de matrix hangen en het is echt hoog tijd dat mensen gaan beseffen dat alles wat je geleerd hebt niet deugt, dat je als slaaf wordt behandeld en niks van jezelf is.. Overal moet je belasting over betalen, hoe meer je werkt, hoe meer je in moet leveren aan de belasting en iedereen vindt dat maar normaal???

Ook het weer wordt door haarp gedaan, zoals regen, stormen alles wordt gemaakt.. Ook winter, herfst, zomer en lente alles wordt gemaakt…

De lucht alles wordt geregeld door haarp..

Straks in de nieuwe wereld zullen we wat ik denk geen donkere luchten meer hebben.. Zullen we juist hele andere kleuren lucht hebben.. Zal er geen echte kou meer zijn..

Tijd zal een illusie zijn, tijdbesef zullen we niet meer hebben, alles zal zo anders worden.  De 5D wereld die er aan komt zullen vele mensen niet aankunnen, vandaar dat hun helaas zullen overlijden wat ik denk…  Ook mensen die helaas in deze tijd niet goed zijn, zullen ook niet meegaan..

Nieuwe wereld

Ik denk dat echt heel veel mensen weg zullen zijn.. Ook wel naar,, maar het is niet anders… We hebben ons best gedaan om de mensen te laten ontwaken en we geven aan aar wat voor wereld we gaan omdat het op het punt staat te veranderen.. De wereld gaat letterlijk stil staan… vele zullen denken dat de wereld vergaat, maar we zullen juist overgaan op de nieuwe wereld.

Sinds een paar jaar mediteer ik ook en ben ik vaker even wandelen in het bos.. Tot rust komen en gewoon even genieten van de natuur… Ik weet wat er staat te gebeuren en wil de mensen behoeden dat ze genoeg boodschappen ect in huis hebben, want straks zal je niet naar de winkel kunnen.. vanwege de flinke chaos die gaat komen.. Je kunt alleen dan nog communiceren via signal. Alle andere apps zullen niet werken vanwege alles uit zal gaan en signal via de satelliet zal gaan dus daarmee kun je elkaar nog wel kunnen benaderen.. ook telefoneren zal niet gaan.. de 112 centrale zal ook waarschijnlijk niet werken, dus de chaos is enorm!!! Vandaar dat de mensen zich moeten voorbereiden!! We kunnen niet meer doen dan we gedaan hebben om de mensen te behoeden…

De laatste dagen voel ik ook de shift aankomen en het is naar om alleen aan mij zelf te denken vanwege mijn familie niet mee zal gaan in de 5d wereld..  Ik voel mij de laatste dagen echt zo anders en het voelt zeker wel goed… De shift is nu heel dichtbij

 

ontwaakt

Ik ben al vele jaren ontwaakt en zie al vele jaren in dat veel niet deugt hoe alles werkt in deze zieke wereld. Ook was ik al jaren er achter dat jeugdzorg totaal niet deugt en dat het echt de grootste kinderhandel is. Nederland ons kleine kikkerlandje staat op 1 van de meeste kinderhandel! En door mijn eigen jeugd hoe dat is geweest en ook mijn verdere leven is niet bepaald fijn geweest.

Het is echt verschrikkelijk wat er daadwerkelijk met vele duizenden kinderen gebeurd in tunnels en daar het koningshuis en kabinet daar schuldig aan zijn en ze daarom ook de doodstraf verdienen!!

Deze kinderleed waar ze mee te maken hebben is echt walgelijk…

Echte dromen

Zo zijn de militairen samen met Trump en Poetin al jaren bezig om al die kinderen te redden uit al die tunnels en de tunnels ook dicht te maken zodat dit nooit meer kan gebeuren.. Zo heb ik een droom gehad meer dan een jaar geleden dat k mee hielp om kinderen te bevrijden uit tunnels.. Die droom leek zo echt dat ik echt wel het idee heb dat ik geholpen heb om kinderen te bevrijden. Ook had ik vorig jaar een droom en bleken andere van facebook die ook wakker zijn de zelfde droom te hebben gehad dat we met zijn allen aan een tafel zaten en dat we met Trump in gesprek gingen omdat hij ons wilde bedanken dat wij al die tijd in hem geloofde en dat we echte patriotten zijn die helpen de wereld mooier te maken..  In deze droom sprak Trump gewoon Nederlands tegen ons…

Toen ik mijn droom vertelde tegen iemand op facebook, kreeg ik reactie dat meerdere de zelfde droom hadden gehad.. Het was echt heel bizar dat meerdere de zelfde droom hadden en dat ook de zelfde nacht. Alles klopte precies hoe we aan tafel zaten en welke kleur de tafel was ect.. Echt bizarre droom

Wat ik wil bereiken in de toekomst

Met de chaos die gaat komen zijn wij de lichtwerkers die de mensen zullen gaan helpen die behoorlijk in shock zullen zijn en die de liefde nodig hebben. Wij zijn namelijk al een tijd ontwaakt en de slapers die de klap gaan krijgen en ze meteen ook ontwaakt zijn, zullen in woede uitgaan barsten ect.. Wij zullen die mensen op moeten opvangen als daadwerkelijk alles te zien is op tv met de E.B.S wat staat te gebeuren..  De mensen die ons hele tijd hebben uitgelachen omdat wij als wappies worden neergezet zullen nu naar ons toe komen…

Ik krijg wel eens opmerkingen van dat ik niet 24/7 hiermee bezig moet zijn ect, en dan geef ik ook aan dat dat niet  zo is dat ik ook gewoon geniet van de natuur buiten, en ook veel in mijn huis bezig ben vanwege de huisdieren en ook doe ik 1 spel online wat ik al jaren speel, dus ben niet alleen maar bezig met info ect zoeken..

In ieder geval we zitten in de eind fase van de oorlog en uiteindelijk komen we in een mooie wereld terecht.

Ik zie mijn toekomst echt wel super..

Zo kunnen we een stuk ouder worden dan normaal, vanwege de medbeds ons gezond weer kunnen maken, en ook dus weer jonger.. dus als je een jaar of 80 bent en je gaat dan onder een medbed dan ben je weer een jaar of 40.. dus we krijgen echt wel een mooie tijd straks met wat er allemaal kan.. vanwege ze deze technieken tig jaren achter gehouden hebben voor de mensheid

Mijn hele leven is echt niet fijn geweest. En moest blijven vechten tegen alle onrecht in mijn leven.. Waarom ik dat allemaal in mijn leven moest maken geen idee, maar met alles wat ik heb moeten meemaken, sta ik nog steeds overeind.. En volgens de tarot kaartleggingen ben ik 1 van the chosen one.. die god beschermt met alles wat in mijn leven is gebeurd.. Ook het strijden tegen alle onrecht, zoals oplichting van begeleid wonen, opgelicht door bewind, de thuissituatie vroeger de vechtscheiding.

Al deze strijd heb ik ook echt mijn strijd voor gestreden om dit alles aan te geven, zo deed ik mijn verhaal over de oplichting van begeleid wonen via de pgb en de oplichting van bewindvoering.. En ook mijn verhaal over de vechtscheiding van mijn ouders.. Er is daar veel over online te vinden..  Gelukkig heb ik alweer 3 jaar en dat gaat goed. Ook al is het behoorlijk duur allemaal, we komen er wel en met wat er staat te gebeuren, maak ik mij niet zo druk..

De tijd is aan het veranderen en op een goeie manier.. 

Zo zullen we binnenkort ons geld terug krijgen, waar we recht op hebben en daarmee hoop ik een leuk huisje te kunnen aanschaffen, want dit huis ben ik echt zat. Voel me hier in dit huis niet thuis… Ik hoop zo dat het lukt om dan een leuk huisje te kunnen aanschaffen en dat ook mooi en leuk te kunnen inrichten.

Een rijbewijs halen is ook wel handig, zodat ik andere niet meer hoef te vragen als ik ergens iets ophaal of koop ct. Ook al vinden mensen dat niet erg, je wilt toch niet afhankelijk van mensen hoeven te zijn, die een auto hebben.

Ook heb ik een kinderwens en misschien heeft het wel een reden dat ik nu nog geen kinderen heb, misschien is het wel mijn taak om kinderen op te vangen, die straks zonder ouders komen te zitten, vanwege de injecties die ze hebben gehad.. en dieren opvangen dat is ook zeker wel van toepassing..

En na een jaar of 2/3 of eerder wanneer het weer rust is gekeerd na alle ellende van de jaren dan te gaan verhuizen naar Amerika, want dat is ook echt al heel lang mijn wens…

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2022 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.