GTB nieuws 8 november 2022

Nov. 8, 2022
GTB 749.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN
7/11/22. (GTB ; “De laatste zetten”).

The red wave is coming

Rothschild en de group Rockenfellors ( de Khzarian Maffia) willen nu vrede sluiten. Zij eisen daarbij dat Duitsland en Japan zich aansluiten bij de Alianz ter bevrijding van de planeet.( dat zijn de Q forces en de Z forces met de spaceforces.). Prins Donatos in Duitsland, een telg van de koninklijke bloedlijnen van Victoria en het Italiaanse koningshuizen, heeft President Scholz van Duitsland naar China gestuurd vorige week, ten einde aansluitingsgesprekken te beginnen.

DUS IS DUITSLAND IN GESPREK MET CHINA en Xi Jinping, alsmede de Dragon Families, om zich aan te sluiten bij de allianz van de Brics Countries en de White Hats,

DAT IS EEN KNALLER. DAT BETEKEND DAT DUITSLAND BEREID IS DE NATO OP TERMIJN TE VERLATEN, C.Q. AFTEBOUWEN….!!!!!

Daarmee loopt de strijdt in de Ukraine ten einde.
Nu nog in de USA. Vandaag, 8 November 2022 zijn de tussentijdse verkiezingen, die uiterst nauwkeurig nu gevolgd en gemonitord worden.

Mochten deze tussentijdse verkiezingen weer gestolen worden door de democraten, dan zijn dat grote problemen. Dan wordt er niet meer onderhandeld, maar dan worden alle KM, Cabal leden ter dood gebracht.
Dus dit is Serieus, men accepteert geen verdere vertragingen meer .

Japan heeft zich ook duidelijk onafhankelijk van het westen opgesteld.
Dit door gas en olie te kopen van Rusland. Het land laat zich niet meer door het westen dwingen geen deals met Rusland te sluiten. Beide grondstoffen worden nu volop geleverd.

De houding van Duitsland betekend op termijn ook het einde van de NAVO, zoals zij nu is samengesteld. Ook de Macht van de EU, onder Cabal leiding, loopt nu ten einde. ( Eindelijk…licht dringt door de wolken)

Besprekingen in de Ukraine worden nu serieus. Rusland trekt zich terug achter de rivier de DNEPR, de vroegere oude grens. En zal verder niet meer oprukken.

Het betekend ook dat de gasleveringen uit Rusland door Duitsland weer geaccepteerd gaan worden, althans daar ziet het nu naar uit. Tot nu toe verlopen de onderhandelingen positief. Het is een klap in het gezicht van de Rockenfellors en de Rothschilds, die nu hun viervoudig geprijsd gas en olie, die nu volop geleverd wordt, niet meer kunnen leveren.

Rothschilds en Rockenfellor worden nu gedwongen de centraal banken af te staan. Daartoe is al een grote drie meter hoge muur om het FED gebouw in Washington opgericht. Een teken aan de wand.

Overal slaat nu de Khazarian maffia op de vlucht. En trachten een goed heenkomen te zoeken, maar dat zal velen niet lukken…..

Wordt vervolgd

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.