The chosen ones!!

Het wordt mij steeds duidelijker dat ik 1 van de chosen ones ben..

The chosen onesHet was een hele zware pad die ik moest belopen, maar ik heb dit met genoegen gedaan. Ook al heb ik een tijd gehad dat ik klaar was met dit zware leven en dat ik mij in 2016 had aangemeld bij de levenseindekliniek, omdat het na meer dan de helft van mijn leven depressief was en ik geen andere weg meer wist en ik er toen echt klaar mee was…  heb 2 keer mij toen aangemeld en 2 keer was dat afgewezen, toen baalde ik ervan dat het 2 maal werd afgewezen, maar nu ben ik blij dat ik er nog steeds ben..

in 2018 deed ik een donatie oproep om mijn vaders achternaam terug te kunnen krijgen, vanwege ik vanaf mijn 10de jaar met achternaam van toen mijn stiefvader rond liep en die niet bij mij hoort en waarvan mijn moeder ook daarvan was gescheiden. op 18 september 2018 kreeg ik de papieren binnen dat ik weer officieel weer mijn achternaam terug had.. Zo wat was ik blij zeg en sindsdien ging het met mij steeds meer de betere kant op.. Ik kon echt merken dat een achternaam echt wel veel betekend en ik merkte ook echt dat ik mij zelf eindelijk was.

Sinds 2018 gaat het steeds beter met mij en heb ik ook alles verwerkt zonder dat ik daar de goeie hulp voor kreeg, want jarenlang vroeg ik om trauma verwerking en telkens werd dat geweigerd, uiteindelijk heb ik het allemaal zelf verwerkt..

Blijkbaar moest ik het ook rond die tijd allemaal verwerkt hebben vanwege de tijd waarin we nu leven met de waanzin van corona.

Jeugd

Mijn jeugd daar kan je veel over lezen op mijn blog, want heb er in de afgelopen jaren genoeg over geschreven hoe dat was…  Als kind zijnde was ik anders en dat is mij ook verteld.. Waarom ik anders was wist ik toen niet. Mijn moeder vertelde mij ook een keer dat ze niet wisten hoe ze met mij om moesten gaan.. Tjaa, zo anders ben ik ook weer niet denk ik..

The chosen onesMij is een aantal jaar geleden verteld dat toen ik  4 was en ik naar de basisschool ging en mijn zus 4 klassen hoger zat dat ze tegen mijn moeder had gezegd dat ik wel beroemd leek vanwege alle kinderen van toen groep 8 met mij wegliepen.. Zelf kan ik dat niet herinneren meer dat de kinderen van toen groep 8 met mij wegliepen.. Alsof er toen een spreek over mij is gedaan dat ik niks waard ben en niks zou bereiken. De hele familie deed altijd naar als ze mij zagen alsof ik echt niet goed was.. Ik vond het nooit fijn ook als familie er was, want je zag ze ook inzien dat ze mij niet mochten, dat kon ik zien en voelen toen..

Tarot

The chosen ones. Vorige week kreeg ik een tarotlegging via tiktok en ze vertelde dat in mijn jeugd dus zo iets van een spreuk is gedaan waardoor mijn leven die ik heb gehad niet fijn is geweest..

Ik voel ook de laatste weken dat ik de laatste dingen in mijn verleden aan het verwerken ben die nu naar boven komen, waar ik eerst geen weet van had..

Veel uit mijn jeugd ben ik ook echt kwijt en soms is dat ook wel beter om niet alles meer te weten, zo denk ik nu dan maar, ook al komen er nu wel wat dingen naar boven, en dat ik dat nu ook aan het verwerken ben..

Het verdere leven

Een echte strijder ja dat kan ik zeker wel over mij eigen zeggen nadat ik zoveel onrecht heb meegemaakt en nog steeds overeind sta.. Over hoe jeugdzorg werkt, hoe ze kinderen alleen maar meer vernielen in plaats van ze te helpen, De uithuisplaatsing en van ene opvang, na de andere opvang ging voordat je in een kindertehuis terecht komt.. en dan ben je 18 dan ben je volwassen, dan kun je het verder zelf uitzoeken..

Toen begonnen de depressies echt al zichtbaar te worden, alleen wist ik dat zelf nog niet dat ik dus leed aan depressies… Heb nog wel een relatie gehad van 1,5 jaar en daarna ging het steeds slechter en slechter..

Ik wil die tijd allemaal vergeten want we zitten in het hier en nu maar de strijd van onrecht was behoorlijk en dat heb ik flink aangepakt.. De bewindvoering, begeleid wonen projecten met oplichting alles heb ik aan het licht gebracht.. Hoe al die instellingen de mensheid alleen maar meer naar de ellende brengen.. Dit was mijn pad van boven om dit allemaal aan te pakken.. En dat heb ik goed gedaan..

Zo begin ik dat nu echt allemaal in te zien, dat dit ook echt mijn pad is wat ze voor mij hadden om alle onrecht gedeeltes aan te pakken waarmee ik te maken kreeg..

Ik zie echt steeds meer in dat ik 1 van de 144.000 chosen ones ben van boven om dit aan te pakken..

Want deze onrecht dat gun je niemand, en het was mijn plicht ook om dat te doen..

Zelf ben ik een best rustig persoon, maar als ik met onrecht te maken krijg, dan komt de leeuw in mij naar boven en strijdt ik totdat het is opgelost!!!

Ik zou niks bereiken

 

The chosen ones. Altijd werd ik zwart gepraat en zou ik niks bereiken.. Letterlijk de zwarte schaap in de familie..

Het was behoorlijk pijnlijk en heb ik de zware taak gehad om overeind te blijven staan en dat is mij gelukt…

Daarom voel en weet ik ook dat ik de chaos die zal komen aankan en zal ik uiteindelijk een mooie toekomst krijgen

Mijn dromen die ik over de toekomst heb zal uitkomen…

 

Mijn tijd komt en hoe 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2022 Didi de Vries

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.