GTB nieuws 8 november 2022 update

 

Nov. 8, 2022
GTB 749 2/2

VERVOLG VAN “UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN.”

De waarheid omtrent Elon Musk is nu buiten. Hij verscheen op een Halloween party , gekleed in en luciferiaans feestkleed, daarmee duidelijk aantonend dat hij aan de kant van de Khazarian maffia is.

Daarmee is werelds grootste oplichter aller tijden ontmaskerd. Hij heeft de wereldbanken misbruikt en belasting fondsen opgebruikt in de vorm van staats sponsering om zijn zogenaamde wereld vernieuwingen te bereiken. Met zijn space adventure….

De stunt van de auto in space was fake en zijn ruimte raketten ook. Er zijn video’s opgedoken van intervieuws van astronauten in zijn zogenaamde ruimte station SPACEX, DIE GEWOON OP DE GROND IN EEN CABINE ZIJN OPGENOMEN. OOK HET EIGENDOM PAYPALL, HEEFT een hoop whitehats accounts AFGESLOTEN EN HET GELD IN DE ZAK GESTOKEN.

Een Paypal commissie zal na een half jaar onderzoeken of het geld u toebehoord en anders bent U het kwijt.-oplichting-

( GTB; Rusland is intussen begonnen zijn satellieten afteschieten, dat doet Putin niet voor niets.)
De khazarian Maffia is als een gek opzoek naar een veilige haven. Brazil, waar zij Lula op de troon gezet hebben mislukt, daar de bevolking massaal naar buiten gegaan is en Bolsonaro via het leger op de stoel gezet gaat worden.

Alle berichten over vernietiging van het Braziliaanse oerwoud zijn vals en door de Khazaria Maffia naar buiten gebracht via de MSM. Ook in Pakistan is het volk naar buiten gegaan omdat zij de neergezette puppet, na de gestolen verkiezingen niet accepteren, dus dat land kan ook niet dienen voor vluchtplaats.

Ook Israël valt weg. Netanyahu heeft de verkiezingen gewonnen, maar is van richting geswitcht. Hij dient nu de bevrijding Alianz, daar hij anders geconfronteerd gaat worden met de militaire kracht van Seria, Turkije, Libanon, Jordanië en Egypte een totale force, die zij tegelijkertijd niet kunnen overwinnen gezien de wapens en de aantallen…..!!!!!

Het gaat nu allemaal de goede kant uit. Het hangt nu af of de Khazarian maffia nog gesteund gaat worden vanuit space., dat zou nog een vertraging teweeg zou kunnen brengen, maar de space forces zijn op de hoogte en een gewaarschuwde macht telt voor twee.

Zo ziet U, dat de voorspelling “ Israël bewaren wij voor het laatst”,
nu uitkomt. En daar is men nu mee bezig…..

(GTB; Er ligt nog een voorspelling op de plank van een sterk Medium uit
Columbia, genaamd Fannie, dat Parijs het nieuwe Jeruzalem zou worden,

Maar niet alle voorspellingen die zij gedaan heeft zijn uitgekomen en dat kan een geruststelling zijn voor velen…)
U ziet, dat een kwaadaardige club, als de Khazarian Mafia, die zich meer dan duizend jaren zich in de haarwortels van de samenleving heeft geworteld, niet zomaar in een paar jaar opzij gezet kan worden.

Daarom is men al in het diepste geheim 60 jaar geleden begonnen de weerstand op te bouwen……

EN WIJ GAAN NU DE VRUCHTEN DAARVAN PLUKKEN…..NOG MAAR EVENTJES… DAN IS HET ZOVER…!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.