GTB nieuws 9 november 2022 update

Nov. 9, 2022
GTB 750.

VERKIEZINGS CHAOS, UKRAINE IN CHAOS

De midterms in de USA. Wederom belazerderij in de VERKIEZINGEN. Dat was te verwachten, want in 48 staten werden nog dezelfde onbetrouwbare en manipuleerbare Dominion machines gebruikt. nu wat voorzichtiger natuurlijk, maar wel misbruikt. Logisch want diegenen die deze machines weg hadden moeten sturen zijn ook door die dingen aan de macht gekomen in 2020.

Ondanks dat heeft men ook nog steeds niet de identiteitskaarten nodig om te stemmen, wat ook in de hele wereld gebruikelijk is en wat ook bewezen heeft een groot bewezen onderdeel van de gestolen verkiezingen te zijn. De democraten zouden wel gek zijn, om dit af te schaffen, net zoals de mail-ballots., waar zij de boel enorm aantoonbaar mee hebben belazerd.

De SCOTUS( Supreme Court Of The United States) van het land heeft net nog de verkiezingen van 2020 ongeldig verklaard, alleen nog niet voor publicatie vrijgegeven.

Het zal ook zo zijn dat de Trump guys ook hier weer gezorgd hebben voor onzichtbare elektronische watermerken, zodat zij de boel kunnen aankaarten als valse mail ballots. Daardoor werden honderdduizenden mail- ballots van 2020 ongeldig verklaard ( allemaal voor 95 procent stemmen voor de Dems. Wat ontzettend embarassing ( belachelijk makend) is geweest.

Het kan de Dems ( cabal-boys) niets schelen, geen ene bal, als zij daarmede de macht verder kunnen behouden.
Wij hebben gezien, dat bij de gestolen verkiezingen van 2020 het twee jaar heeft geduurd voor de ongeldig verklaring. Ondertussen hebben zij twee jaar lang geregeerd. Dat wordt nu teruggedraaid, want ongeldig verklaard door het Hoog Gerechts Hof betekend dat alle maatregelen, wetten en decreten, alle beslissingen, die in die twee jaar genomen zijn, ongeldig geworden zijn, en teruggedraaid worden.( net zoals wij straks bij het Rutte Kabinet doen)

Het is nog te vroeg nu om te speculeren over de gevolgen van een onbetrouwbare USA uitslag. Het congres is in ieder geval door de Republikeinen, de Reps, terugveroverd……( de Senaat is nog niet duidelijk) Het zou nu best kunnen, dat het leger gaat ingrijpen, want Trump laat zich geen twee keer pakken.

DE UKRAINE IS KLAAR, DE DEAL IS GEMAAKT, ALHOEWEL HET WESTEN NET DOET OF DE RUSSEN ZICH IN PANIEK TERUGTREKKEN ACHTER DE DNEPR, EEN VROEGERE GRENSRIVIER.

De pers doet het voorkomen alsof de Russen alweer aan het verliezen zijn en bang zijn geworden voor de troepen van zelenski
Dat waren er 600.000, maar zijn nu nog zo’n 70.000 over , met wapens die zij niet goed kunnen bedienen. Verder zijn het meer hier en daar westerse eenheden, die stiekem de zaak aan de gang proberen te houden.

Maar zoals gezegd , de deal is gemaakt, de zaak is al geregeld boven in.
Duitsland gaat samen met Japan meedoen met de Russen. Dus die leveren geen manschappen en wapens meer. Daarin tegen krijgen zij nu weer volop goedkoop gas en Electra. Dus de kou is voorbij in Duitsland.

De NAVO heeft een bloedneus opgelopen, Biden ami’s verliezen hun grip. Ook in het Europese parlement worden nu dwarsliggers toegejuicht door een groot aantal opgeluchte delegaties….

Goede tijden komen hier en slechte tijden gaan verdwijnen, het gaat langzaam. Maar langzaam betekend vooralsnog zeker en grondig….en in ons voordeel.

Alleen mr. Rotte wil nog niet, maar het duurt niet lang meer, dan heeft hij helemaal niets meer te willen…..Hij staat al een beetje in zijn blote billen….en dat ziet nu iedereen….you see me..?

GTB.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.