GTB nieuws 11 november 2022

Nov. 11, 2022
GTB 752.

O JA, EN DAN NOG IETS. IETS VAN WAARDE.

Bent U al vergeten dat onze Regering een vrij persoon, geen terrorist, geen religieuze opruier, botweg de toegang tot Nederland, en daarmee tot de hele EU, heeft geweigerd. REALISEERD U ZICH DAT DIT OPNIEUW GRENSOVERSCHRIJDEND GEDRAG IS VAN UW LIEVE EN OVERGEDULDIGE OVERHEID.

Het is puur communistisch dictatoriaal gedrag. En dat in het vrije Nederland. Ziet U wat zij uw volk aandoen. Voelt U al de dreiging.

Weet u dat wij al een paar politieke gevangenen hebben vast zitten.
HOE KAN DAT NU, IS DAT ONS O ZO VRIJE NEDERLAND. ???
ZIET U DAT GEWONE DEMONSTRATIES AL VERBODEN WORDEN.

Merkt U dat niet. De reden, ja het kan uit de hand lopen. Maar dat kan toch bij elke verzameling van mensen, bij elke door de wet toegestane demonstratie. Dat is inherent aan een demonstratie. Daarvoor is de politie,om de boel qua orde in de gaten te houden. Je kunt geen demonstratie verbieden, omdat er de kans bestaat, dat het uit de hand loopt. Dat is de grootste onzin die er is en het is vrijheidsbeperking.

HET DRUIST IN TEGEN DE BEVOCHTEN GRONDWET RECHTEN. HET IS EEN OVERTREDEN EN EEN PLAT TRAPPEN VAN UW GRONDRECHTEN DOOR DE OVERHEID.

Hetzelfde om U op te sluiten in uw huis, om U te beschermen, zodat U niet ziek wordt, want dan kunt U niet werken en moet U thuis blijven.

ZIET U DE DREIGING, ZIET U DE WAANZIN, ZIET U HET GEVAAR.!!!

Tijdens een van mijn reizen achter het ijzeren gordijn, stond ik voor de 6 meter hoge kop van Karl Marx, in Karl Marx stad, het vroegere en nu weer huidige Chemnitz in het toen geheten OOST DUITSLAND.
Er stond iets geschreven in de trant van ;

Als U zich niet confirmeert aan de wet, dan zullen wij dat weten en wij zullen u oppakken waar U ook bent. Als Staat hebben wij alle tijd om U te jagen en te straffen….Wij vinden U altijd (van deze woorden ging een ontzettende dreiging uit…)

Dat was ongeveer de strekking. Natuurlijk heb ik stiekem die tekst gefotografeerd, maar ik kan de foto niet meer vinden.
Welnu die dreiging gebeurd nu recht in ons gezicht, en de meeste mensen denken niet na en houden zich blindelings aan wat men hen voor schotelt alles onder de vlag van de democratie.

Dit is de strekking van hun excuses…..”U heeft ons gekozen om U te leiden, dus als U zich tegen ons keert, dan keert U zich tegen U zelf en dan bent U verkeerd bezig.” en strafbaar…..

Of U het leuk vindt of niet. Maxima Zorreguieta is niet die lieverd met haar glimlach en traan. (Zie de uitlating die zij bij de WEF heeft gedaan over het afschaffen van de Cash.)

Deze familie kent de Oranjes al van vroeger toen prins Bernard, de crook, al in het dorpje kwam in Argentina, waar het koninklijke huis ook een vakantie woning heeft, net als zij. Zij gingen bij elkaar op bezoek….

Dus niet alles is wat het lijkt. U WORDT ONDERDRUKT, U WORD BELAZERD EN MISLEIDT EN HET WORDT TIJD DAT U WAKKER WORDT.

U bent vreselijk bewust belazerd met de corona hoax, men heeft u opgejaagd als wild om die onbetrouwbare ziek makende spuit te nemen

( Pfizer; 9 pagina’s vol met 1291 afwijkingen en ziektes, die door die spuit kunnen ontstaan, dat is vastgesteld door Pfizer zelf, dat heeft zijn afgetreden CEO bekend gemaakt— de CEO van Moderna is deze week al gearresteerd door het leger, niet door de FBI.)

ZIJ GAAN ALLEMAAL VOOR DE BIJL. HET WORDT TIJD DAT ROTTE WEER GAAT DRAAIEN…..

GTB.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.