GTB nieuws 12 november 2022

 

Nov. 12, 2022,
GTB 753.

DE REALITEIT BEPAALD DE WAARHEID…..ALTIJD.
DUITSLAND HEEFT HET GEHAD EN DEALT MET PUTIN…DE NATO IN DE KLEM. ZONDER DUITSLAND IS HET SLECHT VECHTEN…

12 januari, 2020. Hoog alarm in Hawaï. In de pers werd gemeld dat het zich hier handelde om een oefening. Een atoom aanvalsoefening.
De burgers van Hawaï, bijna 1,5 miljoen kropen waar het kon, een beetje weg. .
Echter het was ernst!!!! op dat moment werden er zelfs twee raketten met zware atoombommen, die op scherp stonden, door een sub marine in dienst van de Cabal afgevuurd op Hawaï, ten einde een totale vernietiging te veroorzaken van deze eilanden en daarmede de derde en laatste( atoom )oorlog op de aarde te veroorzaken.

De space forces monitorden echter deze actie en de raketten werden vernietigd tijdens hun aan vlucht.
Hawaï kroop door de naald, het zouden 1,5 miljoen doden zijn geworden met twee klappen.
De Uboot werd twee weken later vernietigd op grote diepte voor de kust van Argentina , een duikboot ongeluk noemde men het toen.

Op dezelfde dag werd er een raket op “airforce one” afgeschoten, waar Trump in zat. De zoveelste poging om Trump weg te blazen.ook dat lukte niet, omdat de Space Forces ook Trump in de gaten hielden, en daardoor de raket vernietigde, voordat die het toestel kon bereiken.

Nu zijn zij, de cabal, weer aan het rotzooien. Dit keer in de Ukraine.
In Polen staan 40.000 gevechtsklare amerikaanse troepen klaar, in Polen
zelf nog zo’n 30.000 eigen troepen, dan met Roemenie, Letland Estland en Litauen nog eens zo’n 50.000 troepen. Dus in het totaal 120.000 man klaar om de Ukraine binnen te gaan om de Russen terug te dringen…

De bevolkingen van deze landen is niets gevraagd, de regeringen doen dat gewoon, basta., terwijl de grondwet het voorschrijft. Zulke publieke uitspraken zijn strafbaar….Ook de Amerikanen is niets gevraagd, die weten er geen bal van. Dat noemen zij democratien…..Maar nu gooit Duitsland roet in het eten, die doet niet meer mee, de toegezegde panzers en munitie en raketjes worden niet meer geleverd.

Zelfs op 7 november, 2022 heeft Engeland nog twee halve Nukes op Sebastopol gegooid, om de Russen kwaad te maken. Dat was ook het moment dat de leider van de conservatieven in Engeland, Rushi Sunak, in veiligheid gebracht werd naar waarschijnlijk een atoombunker. De bevolking werd weer niets gezegd. Democratie heet dat.
Maar de Russen houden het hoofd koel, erg koel. Zij kennen de bedoelingen van Cabal.

Er werd in Engeland wel een EAM afgegeven oftewel een Emergency Alarming Message aan alle Engelse Atoom uboten, verspreid over de hele wereld.
Dat zijn er wel geteld 14, doch met kernwapens aan boord.

Rutte verklaard ook zo maar even aan het Nederlandse Volk , dat wij in oorlog zijn met Rusland. Hij heeft de eerste en tweede kamer en het volk niets gevraagd.
Wat is dat voor een penis agraricus.. en Nederland zwijgt maar en doet niets, want het is niet zo’n lekker weertje om naar buiten te gaan.

Beter naar de tv kijken, dan heb je ook geen last en kun je rustig op je kont blijven zitten. Als zij straks de kinderen weghalen, dat wil ik eerst wel eens zien gebeuren, dat pik ik niet…. ja, ja, ja,,,,,,,
Het is spannend hier, maar ook aan de overkant…..

DE LAATSTE ZETTEN..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.