Wij zullen nooit vergeten

 

Wij zullen nooit vergeten wat ze de mensheid hebben aangedaan..

Ze zetten ons al een tijd weg als wappies, Wij zouden asociaal zijn, werkeloos, laag geschoold, crimineel en sinds kort worden wij ook weggezet als terrorist vanwege wij zelf nadenken over wat er in de wereld gaande is..

De mensen die alles aannemen van de overheid van hun mochten wij geen cafe’s ,meer in, en zouden wij ook geen IC plek krijgen als we die nodig zouden hebben, dus wie zijn er nou de asociale mensen… Wij moesten onze kinderen buiten af drogen vanwege wij geen vaccinaties namen… En dan noemen ze ons aso…

Ook mochten vorig jaar bij de optocht van sinterklaas veel kinderen er niet bij vanwege dat de ouders hun en zichzelf niet gingen vaccineren.  De wereld op zijn kop met hoe de mensen tegen elkaar staan.. En dit is het plan van de criminele kabinet dat iedereen en tegen elkaar gezet word

Families die uit elkaar gescheurd zijn, omdat de ene zich niet laat vaccineren en de rest wel…  In elke familie zit er wel 1tje die zich niet laat testen en vaccineren, en vaak is dat ook de schaap in de familie..

Straks komt de waarheid voor iedereen en dan zullen ze inzien dat wij de wappies hun leven wilde redden.. En dat iedere familie lid wel iemand had die hun wilde redden..

Vergeven niet

En wij vergeven de mensen niet die dit de mensheid heeft aangedaan!

Kabinet al in januari 2021 is afgetreden en de mensheid naar een afgetreden kabinet luistert… Alle maatregelen waren totaal ongeldig en ik mij er al vanaf het begin niet aan die maatregelen deed en met de avondklok gewoon naar buiten ging en ik van bekende een hondenriem kon lenen en ik maar deed alsof ik de hond aan het uitlaten was in de avond 🙂

Vele demonstraties in binnen en buitenland geweest…

Trollen

 

Het trieste is dat zoveel trollen online ons ook zwart maken en die allemaal hun prikjes halen en ook hun Oekraïens vlaggetje op hun profiel hebben staan.. Echt zielig maar deze mensen vele zullen ingezet zijn door de kabinet want na bijna 3 jaar moet je echt wel zien dat er veel niet klopt wat in het nieuws verteld worden en je zou toch geen volgende prikjes meer halen zou je denken…

Ik woon aan de overkant van een huisartsenpraktijk en afgelopen donderdag stonden ze weer in de rij voor de griepprik… Echt bizar dat mensen dat nog steeds de prikken gaan halen.

Ook belde ik mijn vader op om hem ook voor deze prik weer te waarschuwen ook al heeft hij al 5 prikken gehad ondertussen en hij gaf aan als hij oproep krijgt gewoon weer de prik zal gaan halen… Bizar…

Ik zie het zo in dat hun de nieuwe wereld die gaat komen niet aankunnen en hun weg zullen vallen, wat wel pijnlijk zal zijn, maar iedereen zal nu heel veel mensen gaan verliezen.

Ook in je eigen buurt zullen vele mensen weg zijn straks..

Het zal behoorlijk rustig worden in elke woonplaats wereldwijd..

 

De ouderen

Dit prachtige schilderij wat meer zegt dan duizend woorden is gemaakt door Juan Lucena. Ter nagedachtenis aan al die oma’s en opa’s die zijn heengegaan en geen afscheid mochten nemen van hun kleinkinderen. De misdaad tegen de mensheid…

De ouderen die alleen moesten sterven zonder hun kinderen en klein kinderen om hun heen… Hoe verschrikkelijk is dat dat ze dat de ouderen hebben aangedaan… in eenzaamheid gestorven… In eenzaamheid vermoord door het criminele kabinet!!

Dit vergeven wij het kabinet nooit!! Tijd dat de tribunalen gaan beginnen…

Vele ouderen die nu in eenzaam zijn vermoord door het kabinet en alleen moesten sterven hebben jarenlang gevochten in de 2de wereldoorlog en nu worden ze alsnog vermoord…

Hoe triest het is dat kinderen achter het raam afscheid moesten nemen van hun opa of oma…  En dat ze geen afscheid kunnen nemen van hun eigen kinderen het is echt vreselijk…  Gelukkig heb ik dat zelf niet meegemaakt dat ik zo van iemand afscheid moest nemen… Ik had dan gewoon de kamer in gelopen… Ik was al snel ontwaakt met wat er gaande was en dit is echt onmenselijk!!

Al deze mensen die hieraan mee hebben gewerkt dat mensen geen afscheid van elkaar hebben mogen nemen zijn hier strafbaar mee want die hadden allang in de gaten dat het om de griep ging en de angst programma door moest gaan en ze flink betaald hebben gekregen..

Zo zie je dat geld macht is…

straks draait de wereld niet meer om geld, maar is liefde de sleutel..

We gaan naar een hele mooie tijdperk toe…

 

Wij zullen de criminele nooit vergeten wat ze de mensheid hebben aangedaan!!

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2022 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.