GTB nieuws 13 november 2022

Nov. 13, 2022
GTB 735.

WIJ BOFFEN MET DE MOFFEN,

Duitsland is aan het draaien( Let je op. Rotte ). De opperste geheime leiding vanuit het oude Duitse koningshuis, heeft Scholz naar China gestuurd. Dit om het stuur om te gooien.

WE’RE COMING HOME!!!

Duitsland is het hart en de motor van de EU, ( de kreet “ Wir sind Europeer” klinkt daar het hards en het langst). De EU is zonder Duitsland een roeiboot geworden inplaats van een mijnen veger.
De rest van Europa heeft nog niet echt door, dat hun fundatie gebroken is. Ik merkte het door de vertraging van leveringen van oorlogsmateriaal aan de Ukraine. Men wilde wel, maar kon niet., ook financiële afspraken kwamen zij niet meer na.

Ook hun stem verheffing viel weg, als het over de Ukraine ging.
Het bericht van Benjamin Fulford, dat Duitsland een deal had gemaakt met China en Rusland verraste mij, maar was tevens een bevestiging van mijn verdenkingen.
Nu gaat het roer om. Duitsland krijgt weer gas, olie etc.. , net zoals Italië Al zal het in het begin nog een beetje geheim gaan, en welles en nietes discussies.

Zij geven de richting aan in de EU en sturen die richting ook verder aan door motivatie etc.
De Duitsers hebben hun lidmaatschap en verplichte betalingen dit jaar ook nog niet gedaan aan de EU.
Verder staat ook Ursula von der Leyen onder zware druk, Als Duitse Staatsburger, 64 jaar oud, heeft zij een veel te grote bek, als leidster van de Europese Commissie in Brussel en puppet van de Cabal.

Dit keer komt zij niet met haar rotstreken weg. Om in de achterkamertjes voor elke euro burger 8 spuiten te kopen, terwijl niemand verder nog spuiten wil hebben, is natuurlijk grote waanzin. Ik ben benieuwd wie van die deal
zal profiteren, Zij of haar man. Hij heeft grote waanzinnige connecties met Pfizer…. Het komt nu allemaal uit. En de deal zal waarschijnlijk worden teruggedraaid.

Japan heeft nu ook een deal met Rusland en China gesloten en heeft om zijn macht te tonen en zijn onafhankelijkheid heeft Japan zijn vloot gemobiliseerd en die in de richting gestuurd van de East China zee om zijn macht te tonen aan de USA, Canada, en de EU staten die daar militaire oefeningen aan het houden zijn.

Japan is voor het eerst vrij van onderdrukking door de USA deepstate sinds zij verloren in ‘40-‘45. Zij zijn afgeperst als zij niet meededen en zich verzetten. Dat was in Kobe, (10.000 doden) toen een ARtificial aardbeving de stad platlegde en dat was bij de vloed golf bij Fukushima, die ontstond door drie nucleaire bommen in de zeebodem voor de kust.

Dat deed Japan weer in het gareel lopen.
Maar na de moord op de Japanse premier ABE, was het gebeurd.
Japan zocht heil bij China en de Russen.

Door de turmoil in de USA en de problemen bij de Khazarian Maffia kon Japan nu snel zijn vrijheid hervinden. En dat showt hij nu aan zijn vroegere meesters….
Dinsdag spreekt Trump…. waarschijnlijk een aankondiging van de grote ommekeer in de States en voor de hele wereld….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.