GTB nieuws 14 november update

Nov. 14, 2022,
GTB 757.

BIDEN GAAT NAAR ZIJN NEUS KIJKEN EN DE RUSSEN BEHEERSEN ZICH.

Voorlopig schreeuwt de pers weer een overwinning voor Biden in de senaat. Maar dat is van korte duur. Wij moeten ook niet denken, dat de White Hats zich twee keer de verkiezingen laat belazeren. Alhoewel beide keren bewust overgegeven werden aan de Democraten( de Deepstate), om de boeven te registreren en vast te leggen.
Nu hebben de White Hats ook alle democratische senatoren gevolgd en gemonitord, die een zetel in de senaat wilde bezetten voor hun partij.

Alle belazerderijen en vervalsingen komen bloot, zodat zij niet die zetel krijgen. Het volk is nu meer gewend aan de diefstallen, daar het op het internet en soms ook in de media wordt bevestigd.
Dus het zijn de laatste tonen van de Dems, die wegsterven.
Ja, en de Russen dan ?

Welnu, die hebben zich totaal teruggetrokken uit de Kershon regio, met andere woorden, zij hebben zich teruggetrokken achter de vroegere grens de Dnepr.
Dat is ook de grote vereinbarung, of afspraak, die gemaakt is met
de anderen , als onderdeel van het eind plan.

Rusland krijgt het gebied achter de Dnepr en de Ukraine verklaard zich onafhankelijk en gaat niet aanschuiven bij de EU of de NATO. Zelensky wordt vervangen voor echte gecontroleerde verkiezingsresultaten. Of Polen nog wat krijgt is mij niet bekend, Zij hebben een deel ingepikt. In het noorden van de Ukraine.

De NAVO is stervende, zonder Duitsland heeft het geen zin en zonder Amerika ben je helemaal niet meer strijdvaardig. Daar zal een andere organisatie voor moeten komen. Verder wenden zich steeds meer landen af van de Corrupte EU.

Die hebben het ook gehad. Het is nooit een goede boel geworden, maar geldverslindende feestvierende club van gecorrumteerde ambtenaren.
Die niet de interesse van de volken najoegen maar hun eigen interesses.
En dat is nooit een basis geweest van vooruitgang….
Te veel lobbyisten, teveel manipulatie, teveel omkoperij .

De Duitse pers begint het ook te ruiken dat er een enorme politieke draai is gemaakt, maar zij zijn nog teveel cabal en dus heel voorzichtig.
Het ziet er naar uit dat de komende weken grote stappen gezet worden.

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.