GTB nieuws 15 november 2022

Nov.15,2022
GTB 758.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENIJKSTE BERICHTEN. 14/11/22

Sinds Evelyn Rotschild (91 jaar) ging hemelen, is de Cabal zijn grootste leider kwijt. De rest van de Franse Rotschildsclub heeft zich nu teruggetrokken in Zug, Zwitserland.

Het Octagon, een wereldwijde criminele cabal organisatie, ook actief in Nederland – ( diensten voor het koningshuis, ) heeft daardoor een van zijn grotere leiders verloren..
Zij hebben nu nog de USA, Canada, een groep miljardairs en Zwitserland, dat is dus erg beperkt geworden. Want Duitsland met de Eu op sleeptouw zoeken toenadering naar China en Rusland. De BRICS countries.

Het Octagon heeft nu de Groep Dragons (de Red Dragons en de White Dragons) en de White Hats organisatie uitgenodigd voor eindbesprekingen van de overgave van hun duizendjarige macht.

Doch queen Elisabeth waarschuwde voor haar dood ( Vermoord), dat dit een val zou zijn. Daarop zijn de besprekingen niet doorgegaan) De sancties van de cabal beginnen te vervagen, de eerste die daarmee begon was niemand minder dan Nederland, die verklaarde niet meer de 91 sancties tegen de russen uit te voeren, daarmee een bom leggend onder de sanctie saamhorigheid van het Westen.

De vroegere KGB top, ex kolonels van der Russische geheime dienst uit de Sovjet tijd, volgen nu ook de cabalistische misdaden. Zij houden nu in de gaten wat de avatars Putin, Trump, Macron, Johnson en anderen uit spoken, zij hebben ook gemeld, dat een groep in het zwart geklede mannen, waarvan de herkomst onduidelijk is, bij de besprekingen aanwezig zijn.( waarschijnlijk waarnemers van extraterrestrial aard.
Een soort waarnemingsgroep van onbekende oorsprong.

Ook hebben de Dragon families in China de cabal groep van de Rockenfellors laten weten dat hun macht ten einde is en dat zij die macht af moeten staan. De Dragron groep bestaat uit 6 millioen leden met een crimineel verleden, die het welletjes vindt wat de cabal aan het doen is ( het vernietigen van de aarde en het terugbrengen van de bevolking via injecties tot 500.miljoen, en die overblijvende te verslaven aan hun diensten.)

Zij hebben ook laten weten dat hun groep 110.000 beroepsmoordenaars herbergt en dat de 10.000 Rockenfellors uitgemoord zullen worden als zij de macht niet afstaan. Voor elke Rotschild hebben zij 11 beroepsmoordenaars. Dus het is geen partij voor hen.

Behalve in de States, begint het verzet tegen de cabal ook in overblijvende cabal landen vorm te krijgen
In Canada . De provincies Yukatan, Alberta, Quebeque, Saskatchewan en Manitoba hebben verklaard de orders uit Ottowa, niet meer op te volgen.

Ook Freeland ( een voormalige NAZI aanhangster ) draait nu in de andere richting, als vroeger maatje van Claus Schwab verklaard zij dat een land alleen geleid kan worden door gekozen burgers.

Zij staat kandidaat voor de NATO chief, is echter, pikant genoeg, een Ukrainse van geboorte. ( dat ruikt cabal….)
In Brasil heeft het leger het parlemant buiten werking gesteld en het opperste gerechtshof gearresteerd. Het volk wint ook hier.

In Peru vindt hetzelfde plaats als in Brasil, ook daar gaan de mensen massaal de straat op voor een regiem verandering.

Ook in Israël is er een massaal verzet ontstaan bij de de Hebrewisten, een teken daartoe is dat het Atoom kraftwerk is opgeblazen en buiten werking is,

u ziet nu , alles raakt nu in een enorme stroomversnelling….. nog even…

GTB.

 

GTB nieuws update 15 november 2022

 

Nov. 15, 2022
GTB 759.

TOE MAAR JONGENS, DE BEUK ERIN, VOORUIT JONGELUI…

HET STAAT VAST DAT DE LAATSTE STRIJD EEN HARDE ONDERGRONDSE STRIJD IS, DIE OP DIT MOMENT GELEVERD WORDT, DOOR SPECIALE MARINE EENHEDEN EN AFDELINGEN VAN SPECIAL OPERATIONS FORCES.

Tien duizenden kinderen werden gered uit de diepe ondergrondse tunnels. Daar vallen ook de meeste Doden, men moet voorzichtig te werk gaan vanwege de kinderen, die nog in leven zijn.

Boven de grond komt nu alles uit. Het blijkt dat alle directie leden en personeel van Pfizer, Johnson en Johnson , moderna en Bio tech met hun familie leden vrijgesteld zijn geworden van de covid injecties, ook leden van het congres, senaat, regeringen en hun familieleden zijn vrijgesteld.

Ook de Medewerkers van de CDC ( Centrum Desease Control) met hun hele familie, de FDA Federal Drug Agency/ Food en Drug Administratie , 8 miljoen Chinese buitenlandse studenten en 6 miljoen emigranten die ook vrijgesteld zijn van de inenting van de covid injecties.

Diegenen van de regeringen die zich publiekelijk hebben laten inenten, deden dat uit solidariteit, maar ook velen deden dat met fake injecties. Zoutoplossing serums of met niet penetrerende naalden. Zij hoefden immers niet en hadden een vrijkaart.

Er zijn nu processen in voorbereiding wegens massamoord door regeerders en organisatoren van de wereldwijde mensen moord.

Het is bij de wilde knorhanen af, dat dit nu pas bekend wordt gemaakt.
Daarom vallen onder onze bestuurders geen doden. Zij zijn allemaal zo gezond als een vis,. Bij hen geen oversterfte.

Verder is bekend geworden dat er twee bassissen zijn van de spaceforces, een in Groenland en een in antartica. Er is een foto in omloop van een spacecraft dat geland is in op de basis van Groenland.

De foto is van boven genomen en de plane heeft de vorm van vroeger, toen wij als kind simpele pijlvliegtuigjes maakten, die vlogen het beste en het verst.
Het space leger werkt achter de schermen en houdt de boel in de gaten.

Maar goed dat wij daar tot nu toe niet over geïnformeerd zijn. Laten wij ons eerst maar eens informeren over de huidige gang van zaken op de aarde. Daar hebben wij de handen en de kop van vol mee.
Er komt nu zoveel waarheid op ons af, dat het bijna niet meer bij te houden is.

Wij moeten eerst het juk afwerpen van manipulatie en opgedrongen onwaarheden. Dat is alleen al een flinke kluif.
MAAR HET LOOPT OP EEN EINDE, DAT GEEFT OOK DE OPENBARING VAN TRUMP OP 15 novenber, 2022 WAARSCHIJNLIJK AAN.

Als je tenminste zo laat wilt opblijven….Laten wij er op vertrouwen dat het de moeite waard is, en niet weer een dode mus blijkt te zijn.

De berichten over het Westen, de switch naar de Russen, in casu de aarde cleaning Allianz Forces, is tenminste een erg grote move, die Europa ontzettend gaat helpen, met het uitroken van de laatste cabal nesten….

GTB.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.