GTB nieuws 16 november 2022

Nov. 16, 2022
GTB 760.

JA, SNEL HERSTELLEN VAN EEN DODE MUS….

Het was moeilijk om wakker te blijven tot 3 uur snachts, west Europese tijd, om de speech van Trump te horen.
Natuurlijk hadden wij ons er teveel van voorgesteld. Wij hebben ons weer teveel verheugd op de ontknoping, die toch een dezer dagen moet komen. Een dezer dagen moet toch iemand naar voren komen om ons uitteleggen, hoe het allemaal in elkaar steekt.

Omdat de speech van Trump zo verwachtingsvol was aan gekondigd, dacht ik, welnu dat zou de boodschap kunnen zijn waar de wereld op hoopt en verwacht.

Helaas was het alleen de aankondiging van zijn gooi naar het presidentschap van 2024. Daarbij negerend de stille derde wereld oorlog, die nu op zijn eind gaat lopen. Hij, Trump, had het wel over het verslaan van de DEEPSTATE, woorden die hij nog niet veel bij zijn officiële persconferenties heeft gebruikt. Dat was eigenlijk de enige indicatie.

Rumble, werd tijdens zijn toespraak, ondanks vele beveiligingen toch tijdelijk gehackt. Ook andere zenders hadden storingen tijdens Trumps toespraak.

Kennelijk hebben de White Hats besloten nog te wachten met deze ontzettend grote en ongelofelijke ontboezemingen aan de volken van de wereld, daar zij waarschijnlijk het nog te vroeg hebben gevonden.
Hoe dan ook, het was voor mij een domper, maar ik had er al rekening mee gehouden.

Wat Trump ook wel of niet loslaat, het veranderd de situatie niet, wij zitten nog steeds in die bekende storm, maar het feit, dat wij straks onze veren kunnen schudden, een warme kamer binnen kunnen gaan, waar het krente brood gesmeerd en wel klaarligt, naast een warme mok met chocola, dat staat vast. Daar valt niet aan te tornen. Ook het feit, dat het nu niet meer lang gaat duren, warmt mijn hart steeds meer.

Het is een feit, dat Duitsland gedraaid is, en het ook niet anders kan, dan dat de rest van de EU er achter aan gaat. Ook is het een feit, dat Nederland de 91 Sancties met Rusland openlijk niet opvolgt. Het is een feit dat overal in Europa de corona maatregelen worden afgeschaft, in plaats van opgeschroefd.

Het is een feit dat de Russische troepen zich totaal hebben teruggetrokken achter de Dnepr, daarbij aangevend dat de berichten over een deal, die dat voorschrijft, werkelijkheid zijn geworden, en in de praktijk zichtbaar. Ook is het een feit dat in Brazil de corrupte deepstate guy en WEF aanhanger Lula, afgezet is. Ook het corrupte zooitje in Peru ( een WEF regering nu massaal door het volk wordt afgewezen.)

Ook het feit dat Italië zich onttrekt aan de sancties tegen Rusland en volop gas en olie geleverd krijgt. Het is een feit dat de Franse Rohtschild tak zich totaal teruggetrokken heeft op Zug, Zwitserland., het financiële centrum en woonplaats van de rijkste mensen ter wereld.

Ook is het een feit, dat de macht en invloed van de Rothschilds en Rockenfellors enorm is verminderd.
Mensen, wij zijn op de goede weg en er lopen waarschijnlijk nog een paar spoken….

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.