Hoe zie je de wereld voor zonder tv, radio, telefoon of internet

 

Er kan iets heel onaangenaams gebeuren in Oekraïne, een dreigend gebruik van een wapen dat een elektromagnetische puls EMP zal veroorzaken met onberekenbare gevolgen , maar dit kan ook in andere landen gebeuren. In dit verband melden de Financial Times, “The Sun” en “The Times” dat Spetsnaz-eenheden speciale uitrusting bij zich hebben terwijl de aanval kan worden gedaan door middel van Zircon-raketten.

Als de Zircon-raket wordt gebruikt, zal de eerste supersonische elektromagnetische EMP-aanval in de geschiedenis plaatsvinden!

Voor het eerst spreekt een Russische topfunctionaris over het zeker gebruik van massavernietigingswapens en geeft toe dat Rusland ze “te zijner tijd zal gebruiken”.

De verklaringen van Medvedev komen nadat Britse en Amerikaanse kringen het dreigende gebruik van een wapen hebben onthuld dat een elektromagnetische puls EMP zal veroorzaken met onberekenbare gevolgen.

Aangenomen wordt dat de niet-nucleaire versie van de EMP die door de Spetsnaz wordt gedragen, elektronische apparaten kan vernietigen tot op zes mijl afstand.

Een relatief kleine nucleaire EMP, die gemakkelijk op grote hoogte kan worden ingezet door de supersonische Zircon-kruisraketten van Rusland, zal misschien geen gebouwen vernietigen of iemand doden. Het zou echter elektrische circuits over duizenden vierkante kilometers Oekraïens grondgebied permanent kunnen uitschakelen.

Een EMP alleen kan verwoestend zijn

Als gevolg van een enkele EMP-aanval in Europa of de VS zal het elektriciteitsnet van het land “uitgebakken” zijn, aangezien alles met circuits (inclusief de meeste auto’s die vanaf het begin van de jaren zestig zijn gebouwd) zal ophouden te functioneren.

Dergelijke aanvallen worden meestal uitgevoerd met behulp van een nucleaire explosie met laag rendement in de ruimte om een ​​elektromagnetische puls te creëren die alle onbeschermde elektronische apparaten kortsluit. Het bereik van de treffer is evenredig met de hoogte van de explosie.

Een EMP-aanval – het wapen voor de Russische schurken in de James Bond-film Goldeneye uit 1995 – vanuit een luchtstoot van 30 mijl zou volgens NASA het grootste deel van het Midwesten van de Verenigde Staten bestrijken. Een ontploffing in de ruimte op 120 mijl zou het grootste deel van continentaal Amerika bestrijken.

Verkeer

Treinen, bussen, metrosystemen en commerciële luchtvaartmaatschappijen en andere moderne vliegtuigen zullen niet meer functioneren, bedenk eens hoeveel vliegtuigen er in de lucht zullen zijn ten tijde van een EMP-aanval.

Onze op elektriciteit gebaseerde samenleving zal plotseling tot stilstand komen en daarna zal chaos heersen.

Stel je de wereld voor ineens zonder televisie, radio, telefoon, internet, koeling, magnetrons, fornuizen en ovens, wasmachines en drogers, vuilophaal, rioolwaterzuiveringsinstallaties, schoon kraanwater. Aardgasbedrijven die warmte en elektriciteit leveren, zullen ophouden te functioneren.

Ze zullen niet in staat zijn om voedsel van landbouwgrond naar steden te vervoeren, vlees, eieren, zuivel, verpakt voedsel, bedenk eens wat er de eerste paar uur zal gebeuren als ze zich realiseren dat er een EMP-aanval is geweest. Er zal paniek zijn, mensen zullen naar voedselwinkels rennen om te pakken wat ze kunnen, en zullen met hand en tand vechten om het uit handen te houden van anderen die zullen beseffen dat ze geen eten in huis hebben. 

voedsel

Alle voedselleveringen zullen stoppen, zonder voertuigen of vrachtwagens op de weg vanwege de vernietiging van transportmiddelen als gevolg van de EMP.

Al het voedsel dat gekoeld moet worden, begint binnen enkele uren te bederven, aangezien een volledig gevulde koelkast en vriezer in zeer korte tijd moeten worden geconsumeerd.

In elke stad gaan de lichten voorgoed uit, verpleeghuizen en ziekenhuizen vallen direct zonder stroom, ook ouderen, zieken en zij die medische apparatuur nodig hebben om gewoon in leven te blijven komen direct in de problemen. Binnen een paar minuten en uren zullen mensen sterven, binnen enkele dagen zullen veel van die mensen die medische hulpmiddelen nodig hebben om te leven, dood zijn.

Degenen die afhankelijk zijn van medicijnen, bijv. diabetici, die hun insulinemedicatie in de koelkast moeten bewaren omdat het snel bederft als het niet op een constante, koele temperatuur wordt bewaard, zullen sterven als gevolg van EMP 

Maar het grootste aanvankelijke dodental van een EMP zal niet van de zieken en ouderen komen – het zal uit de lucht komen. Wanneer de EMP toeslaat, zullen de boordcomputers en hun elektrische componenten worden gefrituurd, net als de computers en elektrische componenten beneden op de grond, en wanneer dat gebeurt, zullen de vliegtuigen in de lucht op ramkoers komen te liggen.

 

De VS hebben EMPCommission.org al opgericht om de dreiging het hoofd te bieden.

Er zullen voedseltekorten en energietekorten zijn en de communicatie zal verlamd raken. In dat geval naderen we een heel slecht scenario, velen van ons slaan voedsel en water in, omdat ze aannemen dat het erger zal worden in Europa en de Verenigde Staten.

In een noodsituatie, of het nu op korte of lange termijn is, kunt u er zeker van zijn dat ons leven zal veranderen en dat we ons zullen moeten aanpassen om te overleven.

 

Bron:soulask
2 gedachte over “Hoe zie je de wereld voor zonder tv, radio, telefoon of internet”
  1. Ik heb nu op het moment geen enkel vertrouwen meer in dat wij een mooie nieuwe wereld in gaan het duurt te lang het word te langdradig sorry maar dat is mijn mening!

    1. Ik hoor steeds meer mensen die er geen vertrouwen meer in hebben en ik snap het ook. het duurt ook behoorlijk lang dat heb ik zelf ook, maar ik weet echt zeker dat het goed komt. De hele wereld is corrupt natuurlijk en dat is helaas niet in een paar jaar opgelost en ze zijn er al heel lang mee bezig natuurlijk en we zitten echt op het einde.. Hou hoop en mediteer dat is echt om aan te raden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.