GTB nieuws 17 november 2022

Nov. 17, 2022
GTB 761.

ZIJN WIJ OP DE GOEDE WEG, LOPEN HIER NOG SPOKEN, IK HEB ER EEN GEZIEN EN DE ANDERE IS GAAN LOPEN.

Het liedje wat wij vroeger zongen als wij in het donker liepen en het
voelde allemaal een beetje griezelig aan.

Welnu, ik denk dat er veel mensen zijn die deze onzekerheid voelen op politiek gebied en op dagelijks gebied.
Het is vervelend om te zeggen, maar wij worden ook van alle kanten door een stelletje misleiders geleid en misleid.

Criminelen

De media onderzoekt niets en zingt het lied, wat zij opgelegd krijgen door criminelen…..
Neem bijvoorbeeld het bericht van die Engelse duikboot, in de noordelijke wateren, die brand aan boord zou hebben. Het ware verhaal erachter is, dat dit een atoomduikboot was, die twee missiles op de States moest afvuren met atoombommen om zo een vergeldingsaanval uittelokken van de USA naar Rusland.

Onder water de atoom U boot en boven water een raket begeleiding schip.
Beide schepen werden vernietigd door een Russische kern onderzeeër, alvorens zij de raketten konden afvuren.
Beide schepen met man en macht vergaan en de wereld ontsnapte aan het verwachtte atoom geweld , wat waar dan ook in de wereld zou moeten plaats vinden, volgens de pers. dus men was ons al aan het voorbereiden op grote klappen.

De Main Stream media kreeg het verhaal van een duikboot die in brand stond en het zooitje, de wereld, draaide onbezorgd door. Case closed.

Daarmee geef ik aan dat wij niets weten, dat ons niets verteld wordt.
Alleen was er gelukkig weer een oplettend iemand, die bepaalde zaken volgt en de info op de een of andere manier in handen kreeg en dat meteen het internet op stuurde, ( T.bd spec RCT)

Daarna een raket naar Polen, wat ook niet verwonderlijk is, daar het Poolse leger het noorden van de Ukraine heeft ingenomen, ten einde het eeuwenoude landkapertje te plegen wat al duizenden jaren gebruikelijk is. Handig noemt men dat, Oplichterij en crimineel gedrag van een staat, noem IK dat. Daar hoor je ook niets van in de Media.

Criminele organisaties

Wij weten zo langzamerhand wel dat de inlichtingen diensten allemaal in het leven zijn geroepen en criminele organisaties zijn geworden, die allerlei criminele dingen doen in opdracht van de staat, wat absoluut niet aan de oppervlakte mag komen.

Iedereen die daar zijn zaklamp op laat schijnen is een kind des doods.
Want zij moorden, zij plunderen, zij vergiftigen etc etc…

Wij zouden zulke organisaties onmiddellijk opheffen, maar als je dat wil doen, dan moet je dat goed voorbereiden anders overleef je het niet en je familie ook niet…. straks gaat dat allemaal gebeuren, want de toekomstige wereld heeft geen behoefte aan moordenaars en wet verkrachters…

Ik geef hen nog een jaar of vijf…. houdt Uw ogen open en vertrouw het nieuws niet. Zij zijn degenen, die U psychisch bespeeld hebben om die spuiten te nemen…..

De CEO van moderna, mr. Bancel Is gisteren ter dood veroordeeld voor massamoord door een militair tribunaal in GITMO en wordt op 18 November a.s. opgehangen…
De afgetreden ex CEO van Pfizer heeft zijn mede directeuren beschuldigd van massamoord…..neemt U nog steeds die spuit?

GTB.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.