GTB nieuws 19 november 2022

Nov. 19, 2022
GTB 763.

NEDERLAND VERKEERD IN EEN STAAT VAN ONRECHT….!!!!

Gideon van Meijeren (FVD) gaat op de foto met een vrouw ( ik Didi ) die een davidsster op haar T-shirt draagt. Zij protesteerde afgelopen dinsdag tegen het coronabeleid bij het nieuwe, tijdelijke Tweede Kamergebouw. © ANP September 2021

Deze opmerking is 100% terecht.
Onze rechten worden door het huidige kabinet met de voeten getreden.
Het zijn de woorden van een “groot Staatsman” , namelijk Gideon van Meijeren. Lach nu niet. Luistert U eens echt naar zijn betogen, hoe juist en volledig goed geformuleerde zinnen zijn , onderbouwd door niets anders dan echte waarheden en echte feiten.

De man is in mijn ogen een genius. Hij is voor niemand bang, hij ontwijkt niets en is volledig op de hoogte wat er zich momenteel afspeelt op de wereld. Dat in tegenstelling tot veel arrogante en naïeve Kamerleden, die af en toe en voorzichtig een debat met hem durven aan gaan. Je moet al moed hebben dat te durven en je moet dan goed op de hoogte zijn van de dingen die om je heen gebeuren.

Ik zie hem als een zeer goede verdediger van de grondrechten van de Nederlander. Er is er geen een, die zijn hoogte bereikt. Geweldige spreker, jurist, nadenkend en overwegend , goed geinformeerd over het geheel. Eerlijk, oprecht en weldoordacht.
In zijn geheel niet gebruik makend van allerlei debat truckjes q, die alom door de andere Kamerleden wel gebruikt worden.

De waarheid is een groot goed in zijn handen.
Ik hoop, dat U niet beïnvloed bent door al het afbraak geklets van andere niets zeggende en oppervlakkige flapdrollen, die een kamer zetel bezetten.

Men gooit met complot theorieën, maar Gideon heeft tot nu toe alleen maar op feiten gebaseerde waarheden, zijn commentaren gegeven en ook de vinger steeds exact gelegd op de kern van allerlei misstanden, die zich voor gedaan hebben of zich voor doen. Het is een genot om naar hem te luisteren. Zijn weloverwogen antwoorden op aanvallen van alle kanten zijn rustgevend en totaal ter zake. Dat maak je bijna niet mee in kamer debatten.

Het is moeilijk om te midden van onwetende en naïeve Kamerleden op te boksen tegen een regering die kwaad willend is en inderdaad afstevent op een dictatuur, zoals in vele landen op dit moment tegelijkertijd gebeurd. Je bent dom, als je dat niet in de gaten hebt. Of je houdt je dom en kijkt de andere kant op. Hij, Gideon, springt op elk wanbeleid en maatregel van de regering en gaat geen enkele moeilijkheid uit de weg.

Het idiote stikstof beleid, het onzinnige klimaat beleid, het desastreuze corona beleid en het dodelijke injectie beleid, De onzinnige oversterfte, het idiote energie beleid. De vrijheidsbeperkingen., het op niets gebaseerde Ukraine beleid ( waar 800. Miljoen aan besteed is)

Het desastreuze landbouwbeleid
En als wij dan kijken naar het stemgedrag van de oppositie op allerlei moties, dan zie je ook dat veel oppositie partijen helemaal meegaan met het WEF beleid van de regeringen, en alle moties, die bedoeld zijn om de macht van de regering te beperken, tegen stemmen.

De meeste partijen keren zal als blok tegen het forum van democratie, en dat is nu juist nog de enige hoop van Nederland om deze democratie te redden van de ondergang.
Velen zien dat verkeerd en hebben ook niet door, dat zij door de regering als ook door de tweede kamer belazerd worden.

Maar wij zien de partij van Gideon en Baudet, de FVD, razendsnel groeien. De mensen beginnen te ontdekken wat er voor een vlees er in die kuip zit. De FVD is op een na de grootste partij van Nederland geworden. Dat is iets heel anders dan de glibberige landsverraderlijke VVD, de zeer onbetrouwbare en verraderlijke D66, de idiote niet goed wijs zijnde Groen Links en de steeds meelopende kip zonder kop CDA.

Allemaal WEF partijen , die ons land aan het verkwanselen zijn, zonder Uw toestemming!

GTB

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.