Scanners verschenen op luchthavens die de gevaccineerde konden detecteren

Zelfs toen de vaccinatie in volle gang was, waren er gevallen bekend waarin burgers met gekochte vaccinatiebewijzen in de Verenigde Arabische Emiraten aankwamen, aan de grens werden tegengehouden en ervan werden beschuldigd valse documenten te hebben.

Met het uitbreken van de oorlog in Oekraïne en de dreiging van een escalerend conflict tot een wereldwijd conflict, begon het onderwerp vaccinatiepaspoorten landen en mensen op de een of andere manier minder te interesseren dan voorheen, waarna de pandemie als het ware bijna helemaal werd geannuleerd.

De annulering was echter op de een of andere manier onvolledig – de vaccinatiepaspoorten van reizigers worden nog steeds gecontroleerd, hoewel niet altijd en niet overal. En zoals de afgelopen weken bleek, hadden velen die valse vaccinatiepaspoorten kochten een probleem: luchthavens begonnen ze te detecteren.

Het is mogelijk dat het antwoord op deze vraag wordt gegeven door  de video van gisteren van een meisje met de bijnaam Hope Girl , die een zeer interessante video vond die was opgenomen op een van de luchthavens. Het blijkt dat de lokale veiligheidsdienst enkele geavanceerde scanners heeft, waarop sommige mensen gloeien, terwijl andere helemaal niet gloeien:

Uit de afbeelding blijkt duidelijk dat de beveiligingsscanner geen triviaal instrument is, aangezien de hersenen van mensen heel helder gloeien, wat ongebruikelijk is voor thermische scanners. Bovendien is er op de handen van sommige burgers, op de mogelijke plaats van injectie van het vloeibare vaccin, een punt van speciale helderheid, dat zelfs meer gloeit dan de hersenen.

.

Er is een algemene theorie onder complottheoretici dat het hoofdvaccinatiepaspoort is vastgelegd op een soort microchip die op de vaccinatieplaats is ingebracht, of dat het grafeen in vaccins iets ontwikkelt dat lijkt op een microchip, of een grafeenversterker – een optische transistor die functioneert als een terahertz-versterker door gebruik te maken van grafeen en een supergeleider op hoge temperatuur.

 

Het werkingsprincipe van het apparaat is gebaseerd op de eigenschappen van grafeen, dat volledig transparant en ongevoelig is voor licht, en zijn elektronen hebben geen massa. De versterker is dus geïmplementeerd uit twee lagen grafeen en één laag supergeleider. 

Dus wanneer terahertz-straling de buitenste transparante laag van grafeen raakt, worden in de transistor THz-fotonen omgezet in massaloze elektronen, die vervolgens weer worden omgezet in THz-straling.

Kortom, een lichtgevend enzym of iets dergelijks wordt gezien door speciale scanners. Het lijkt erop dat er een campagne gaande is om op openbare plaatsen nieuwe apparatuur te installeren die gezondheidspaspoorten herkent zonder de paspoorten zelf. 

Uiteraard zal hierna de vervolging van kopers van valse documenten beginnen, waarna degenen die in principe weigerden zich te laten vaccineren, vogelvrij zullen worden verklaard.

 

 

Bron: Soulask

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.