GTB nieuws 20 november 2022

Nov. 20., 2022.
GTB. 764.

DE TANDEN OP ELKAAR, EEN EMMER VOL WAARHEID. DE PEDOFIELE LEIDERSCHAPPEN.

Nu, gaat U even rechtzitten, U krijgt nu , tenminste voor de meesten een inzicht, zover als dat kan van waarheden.
Allereerst de WALL MARTS, de HOME DEOTS en anderen KETEN. Deze grote warenhuizen zijn gebouwd voor het leger. Daarom staan zij onder de grond met autobaan tunnels in verbinding. Zij zijn overal op de wereld en verkopen allemaal een standaard van gebruiksartikelen. Mocht er een probleem zijn ergens op de wereld, dan wordt het voltallige personaal van het warenhuis ontslagen en het warenhuis wordt ontruimd op een zeer snelle wijze, daarvoor zijn zij ontworpen…..

Special forces nemen het geheel over en zorgen dat alle goederen onder grond worden afgevoerd en militaire spullen aangevoerd, die men plaatselijk nodig heeft. Dat kan zeer snel binnen twee drie dagen worden geregeld. Een volledige voorgekauwde militaire structuur.

Logistiek perfect georganiseerd. Het gaat om duizenden warenhuizen, verspreid in alle landen over de hele wereld.
Onder dit systeem is een tweede militair systeem.
Er bestaan over de hele wereld meer dan 1400 militaire basissen, steden, die op atoom vrije diepte met ook auto banen en sophisticated transsport systemen zijn verbonden. Magnetic tubes reizen met een snelheid van 2 tot 3 mach van de ene basis naar de andere .

Bijv. Parijs New York in twee uur. Dit zowel voor personen als wel voor goederen. Vergeet niet dat deze forces totaal andere technieken beheersen die ons meer dan 50 jaar vooruit zijn. Deze tunnels zitten absoluut op atoomvrije diepten en variëren van 5km tot op 10 km diepte in de aardkorst. Bij voorkeur onder auto routes, zodat vibrerende niet opgemerkt worden. De militaire basissen variëren van 2000 tot wel 20.000 personen. En er zijn zelfs nog groteren bij.

Niet alle basissen zij in goede handen. Sommigen worden bezet door extra terresstrials en velen worden bezet door de cabal legereenheden, om U straks te verslaven en te onderdrukken.

De Q forces en de Z forces, zijn deze basissen rond de wereld aan het cleanen, dat doen zij al vanaf 2016. Het speciale commando eenheden
U begrijpt, dat het niet mee valt ca 40.000 tot 80.000 km geïnfecteerde tunnels vol met verdediging systemen schoon te maken.

Daarom leest U ook veel over aardbevingen op 10km diepte met een kracht van 4 tot 4,5 op de schaal van richter. Het zal u niet verbazen dat deze zogenaamde aardbevingen resultaten zijn van nucleaire explosies, veroorzaakt door deze special forces.

De grote moeilijkheid daarbij is dat deze tunnelsystemen, tenminste veel daarvan, gebruikt worden voor chlid trafficking. Dat moet ook wel want het gaat per jaar om geschat 8 miljoen verdwenen kinderen die daarin vertransporteerd worden, kinderen van 0 tot ca. 14 jaar, die afkomstig zijn van weeshuizen, oorlogsgebieden, roof, scholen, therapie huizen , jeugd gevangenissen etc etc, ook die opgekocht worden uit arme gebieden. Zij dienen als seks slaven, orgaan donateurs, andrenochrome leveranciers, als voer voor een speciaal extraterrestrial ras en zo meer.
Niets hiervan is overdreven……

Wordt Vervolgd

GTB

 

Vervolg GTB nieuws 20 november 2022

Nov. 20, 2022
GTB 764 2/2 vervolg.

TANDEN OP ELKAAR, EEN EMMER VOL WAARHEID..  DEEL TWEE

Er gebeurd nog veel meer onder de grond. Phil Schneider, een engineer en geoloog was een van de eersten die naar buiten trad met deze informatie,
Hij was degene, die ook werd beschoten door aliens, toen hij afdaalde n een boorgat om de ondergrond geologisch te controleren of deze geschikt was voor de bouw van een ondergrondse basis., men was gestoten op een ondergrondse alien basis.

Hij doodde zelf twee aliens maar werd door een onbekend energie wapen geraakt en werd gered door een groenbaret, die zelf later aan zijn verwondingen overleed. Het eerste onverwachte contact met een extraterrestrial groep die zich onder de grond had gevestigd. Dat deed de deur dicht bij Phil Schneider. Hij nam ontslag en startte lezingen om deze waarheid van tunnels en basissen en contact met buitenaardse wezens bekend te maken. Binnen een half jaar werd hij vermoord.

Er zijn verschillende soorten van aliens in onze aardkorst. Doe uw eigen onderzoek. Er zijn reptiel achtige bij, die kannibalisme plegen. Ik ga daar verder niet op in. Ook worden de tunnels gebruikt voor child trafficking,
Experimenten  op klonen, dat gebeurd werkelijk en medische experimenten, ook harvesting van andrenono chrome, het afgetapt bloed, verkregen tijdens het martelen van kinderen. Het bloed heeft een stof in zich, die tegen veroudering ingaat. Deze wordt door koningshuizen en filmsterren, hoge functionarissen, politici gedronken, daar men daarmede jong blijft uitzien. En ook het leven verlengd.

Zet de filmsterren maar naast elkaar, toen zij 25 waren en nu 70. Er is weinig aantoonbare veroudering te zien. Er zijn voorbeelden genoeg op het internet te vinden. Velen zijn reeds opgepakt en veroordeeld.

Ook is men al zo’n 70 jaar aan het experimenteren met mensen met behulp van alien techniek namaken, kweken uit cellen, klonen noemt men dat. In principe kan men binnen een aantal maanden een mens doen groeien, die een volledige kopie van U is , en dat naar de gewenste leeftijd. Men brengt elektronisch uw brain memory over op de kloon., geheugen etc.

In de stille oorlog zijn al heel wat prominenten door deze techniek vervangen. Het enige wat men niet kan overbrengen is de ziel van de mens, dus de Kloon is zonder gevoel., zonder moraal.
Men experimenteert ook met kruisingen tussen mens en dier, wat de raarste levensvormen geeft, allemaal zielloos…..en naar mijn mening zinloos en misdadig.

Teveel om op te noemen. Houdt maar vast rekening ermee en laat deze info rustig bezinken. U moet, als u uw onderzoek op het internet doet ook zeer voorzichtig zijn met alles en nog wat. Want men fantaseerd er lustig op los. Probeer zeer selectief te zijn. Ik ga er verder ook niet op in.

Ik geef alleen deze waarheid aan. Ook op het internet wordt u misleidt en bij de neus genomen…..

GTB.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.