GTB nieuws 22 november 2022

Nov. 22. 2022
GTB 766.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN. 21/11/22

De Eigenlijke Boef van het geheel, die nog in leven is, is David Rockenfellor jr.
In feite is gebleken dat hij de feitelijke baas is van Claus Schwab.
Maar Rockenfellor zit in de problemen. Het geld is op en daarom heeft hij zijn voorman naar Japan gestuurd, naar de koninklijke familie, om geld te vragen.

Voorheen was hij naar Indonesia, maar de President weigerde hem financieel te helpen en ook op de G 20, op Bali, kreeg hij geen aansluiting meer. Derhalve stuurde hij de oude Kissinger naar Japan, naar de koninklijke familie , om geld te vragen en te dreigen, maar Kissinger werd vergiftigd en moest onverricht ter zake zich terugtrekken. Rockenfellor zelf kreeg bij de familie ook 0,0 op het request.

Vastgesteld is nu, dat het vermogen van Trudeau vorig jaar 10 miljoen was, wat intussen tot nu toe gegroeid is tot 380 miljoen. Ook is vastgesteld dat de oversterfte in Canada nu gegroeid is naar 62%.
Duidelijk is geworden dat Trump de eigenlijke president is van de republiek van de USA.

Hij staat afgebeeld naast de vlag , die goud garant is. Dat betekend dat hij de onbetwiste leider is van het leger, de luchtmacht en de Marine.

De Adler op de punt van de vlaggenstok mag alleen een president hebben volgens de Amerikaanse wetten.
Vast is komen te staan dat in Arizona slechts 17% van de bevolking voor Biden heeft gestemd en 83% voor Trump. Dus het is een duidelijke Zaak.

Als men Rockenfellor arresteert en voor het gerecht brengt dan is de laatste plaaggeest van de wereld, de laatste grote Boef verwijderd. Het moet een openlijke soort Neurenberg trial worden, waar hij berecht wordt voor de oorlog misdaden en moorden… publiekelijk. Doodschieten heeft geen zin want dan neemt onmiddellijk een avatar zijn plaats in. Dus is hij niet dood.

Mexico heeft troepen naar New York gestuurd om hem te zoeken en te helpen bij zijn arrestatie, dus het is slechts een kwestie van tijd.. Ook heeft Mexico laten weten, dat zij gebruik maken van de verdediging wetten om af te zekeren dat Mexico niet aangetast wordt, door onzinnige beleidsmaatregelen. En een eventuele invasie in opdracht van Biden.

Ondertussen is ook gebleken dat honderden Amerikaanse vrijwilligers zich gemeld hebben om zich bij de Russen te voegen ten einde de Khazarian Maffia te bestrijden…..

Wij, de Q en Z forces hebben alleen eigenlijk nog te maken met de geprogrammeerde en gehypnotiseerde volgers en avatars van de Khazarian Maffia, die niet loslaten en die hun geprogrammeerde opdrachten tot het einde proberen uit te voeren.

Maar de Eigenlijk organisatie van de Khazarian Maffia is dood, levenloos en functioneert niet meer. Die zijn aan het einde van hun latijn.

NIETS STAAT MEER IN DE WEG VOOR DE WERELD OM ECHT MENSELIJK TE WORDEN……

GTB.

 

GTB update 22 november 2022

 

Nov. 22, 2022
GTB. 767.

REMEMBER, HET LOOPT NAAR EIND NOVEMBER…..

22, het evil nummer van de free Masons. De masons hebben een giga rol gespeeld door de eeuwen heen met de onderdrukking van de mens.

Deze, in de top geheim genootschap, heeft veel ellende en schade veroorzaakt.
Zij zijn niet alleen, de Skull and Bones is soortgelijkelijk. Een soort exponent. Zij zijn allemaal onderling verweven met elkaar. Een soort onontkoombare spinnenweb , wereldwijd.

Vanavond 22-11-22 spreekt Trump opnieuw. Het wordt belangrijk want uit het land komen berichten dat generaals, Admiraals van lucht, land en zeemacht naar Margo Lago zijn afgereisd.

Sinds 13/10 is het lucht ruim boven Margo Laogo volledig gesperd.
Iedereen die zich daarin bevindt wordt onverbiddelijk neergehaald.

Het is een beschermingskoepel van 3000 meter hoog. Dus erg veilig.
De verwachtingen zijn hooggespannen. Verwacht wordt eventueel dat officieel Martial Law zal worden afgekondigd.

Het is niet bekend of Trump zelf aanwezig is, of een dubbelganger of een hologram. Het kan best zijn dat Trump zich in die tijd vellig in de bunker van het hoofdkwartier van de space forces bevindt.

De situatie is van dien aard, dat het de laatste eindsituaties zijn , die zich nu gaan afspelen en het is verdomd belangrijk, dat Trump in leven blijft als symbool voor de bevrijding.

Mocht hij om de een of andere reden toch gaan hemelen, dan zal er een ongekende volkswoede ontstaan, die zijn weerga niet kent en die men moeilijk in de hand zou kunnen houden. Dat willen de White Hats en Q forces zeker niet…..

Aangezien het hier gaat om de leider van de grote herstelbeweging en hij gedragen wordt door een grote meerderheid van de bevolking….
Dus het is en blijft een zeer gevaarlijke situatie.

Maar gelukkig is het nog niet zover ondanks de meer dan 25 pogingen Trump om het leven te brengen.
Het heeft nu eigenlijk weinig zin meer, daar de strijd gestreden is en de winnaars bekend.

Alleen, zoals U weet, het opruimen kost veel tijd, en veel moeite en om alles in gerechtelijke banen te leiden, terwijl bijna alle sectoren van het gerecht tot in bones corrupt zijn, is het bijna een onbegonnen taak. Daarom zijn al meer dan op tien plaatsen buiten de States ingericht als militaire tribunalen en dezen draaien al volop, zonder gehinderd te worden door omkoping en corruptie.

Het wachten is verder op de grotere massale Neurenbergachtige rechts afrekeningen. Dat zijn allemaal bijkomstigheden, die moeten gebeuren en die niet gelaten kunnen worden.
Het is en blijft spannend…… een spannende film…

GTB

 

THE STARTER THE FINISHER

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.