GTB nieuws 23 november 2022

Nov.23, 2022
GTB 768.

WAAROM ZIEN WIJ EEN FILM EN NIET HET EIGENLIJKE WERELDGEBEUREN. .?

Dat komt omdat wij veel zien wat gepland is en gespeeld wordt.
Neem Trudeau, de man is volgens internet info al in Maart 2022 opgepakt door het leger en zijn plaats is ingenomen geworden door een kloon, EN DIE KLOON SPEELT EEN ROL. Je kunt zien, dat het een Kloon is aan diverse lichaamsafwijkingen, maar hoofzakelijk aan de ogen, het ogenwit is onder de pupillen steeds te zien. Dat is een van de merkmalen van een kloon.

Dat is ook heel duidelijk te zien bij Macron. De originele Macron ligt ergens te slapen en zijn brain is gekopieerd en overgeplant in de brain van zijn kloon. Dus die kloon voelt en denkt en handelt hetzelfde als de origineel , die in slaap is gebracht. Het is mij niet bekend of de slapende ook alles meemaakt, wat de kloon vanaf de kopiëring mee maakt. Ik vermoed, dat die registratie weer elektronisch terug overgebracht moet worden op het originele brein.. Ik heb al gezegd dat echter de ziel bij het origineel blijft, wat slaapt. Daarbij aangemerkt dat de kloon gemakkelijk geprogrammeerd kan worden op gedrag en handelswijze, indien nodig.

Dus ook de Macron kloon speelt dus een rol….
Velen zijn gekloond of met een plastic masker of een getrainde dubbelganger. Kijk naar Biden, kijk naar Johnson en ik verdenk ook Rutte, dat hij gekloond is geworden, er zijn er veel meer die een rol spelen in deze film. Een voorgeprogrammeerde opgelegde rollen.

Toen de verkiezingen van 2020 gestolen werden, zijn deze diefstallen van stemmen al op alle fronten gefilmd en geobserveerd, soms gestimuleerd. De militairen waren volledig op de hoogte. En hebben deze geschied vervalsing volledig geregistreerd en in beeld gebracht. Twee dagen voor 6 januari 2020 heeft Trump de presidentiele macht bewust en gepland schriftelijk overgedragen aan de militaire top van het land en zichzelf aan het hoofd geplaats als Commander in Chief.

Dus toen begon eigenlijk voor ons al de film. Geprogrammeerd om het volk echt wakker te maken en de grote verdeeldheid op te heffen, die door de tientallen jaren heen door de Dems en de Cabal in het volk gebracht is geworden.

Er is namelijk een groot gevaar van burgeroorlog. Alle statistieken wezen een verdeeldheid en splitsing aan in het volk van ca. 50%. Op zeer vele fronten.
Dit percentage is zeer gevaarlijk ten aanzien van mogelijkheid, dat een burgeroorlog slechts enkele vonken nodig heeft om te ontstaan.

Dus men heeft nu dit gevaar weten af te wenden, door het volk bewust wakker te maken, door allerlei negatieve en onzinnige regeringsmaatregelen. Twee jaar lang duurt de film nu. Men wist al door het project looking glass, wat de uitkomst zou zijn.

Doch er waren nog veel onzekerheden, en die zijn nu een voor een aan het verdwijnen. Wij staan nu voor het demasqué van de smeerlappen.

Overal in de wereld is systematisch de macht van de Cabal en de “Global Corporate Control” terugbracht. Het einde is in zicht en kan plotseling met een laatste definitieve knock out slag zich manifesteren

Vrees niet, God is met U en uw geest. Heb vertrouwen…..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.