GTB nieuws 26 november 2022

 

Nov. 26, 2022
GTB 770.

DUITSLAND IS GAAN DRAAIEN EN NEDERLAND DRAAIT GELUKKIG RUSTIG MEE.

Dit allemaal tegen de wil van het fake Biden regiem, de Khazarian Maffia.
Dus deze verliezen nu ook Europa uit hun grip. Het gaat langzaam, maar het is wel definitief. Wij allen weten dat Duitsland de motor is van de EU.

Als de motor uitvalt dan is dat catastrofaal. Het is een klap, die aankomt. Immers het was niet meer vol te houden het vrijwillig verkiezen in de kou te zitten vanwege een paar KM ratten aan de top.

Deze ommekeer gaat ook stillekens, de gaskraan wordt weer open gezet, de elektriciteit komt weer en het leven kan in een paar maanden zichzelf uit deze zelfmoord strik bevrijden.

Weer een giga klap voor KM. Zij hebben zich teruggetrokken in Zwitserland, zelfs met de gehele Rothschild tak van Frankrijk., in Zug.

Het financiële centrum van deze “neutrale” smeerlappenstaat. Want tot nu zitten die nog voor 70% op het vermogen van de joden, die in de holocaust 80 jaar geleden om het leven gebracht werden.

Uitnodigingen naar de Q en Z forces zijn verstuurd voor een eindgesprek. Maar dat is levensgevaarlijk! ( dat zei Elisabeth de tweede nog voordat zij vermoord werd.)

De Q forces en Z forces van de Russen weigerden om aan een eindgesprek deel te nemen.
Wat moet je bespreken met een ruecksichtsloze killer, moordenaar, onderdrukker en dictator. Niets. toch. Geen immuniteit, geen mededogen , geen merci. De ultieme opdracht van “to be killed on sight” werd door deze Q en Z forces reeds gegeven.

No deals, no deals.

De schaakmat zet schijnt gezet te zijn. Maar de KM moet er nog aan wennen, zulk een eis hebben zij nog nooit gezien. Oplossingen zijn er niet meer, alleen nog wat vertragingen. Trump heeft al bekend gemaakt dat John Kennedy jr., die zogenaamd omkwam bij een vliegtuig ongeluk met zijn gezin, nog leeft en de functie gaat vervullen van vice president.

Een jaartal werd niet genoemd, dat kan bij wijze van spreken morgen al zijn. De marine schepen hebben alle kusten nu gemonitord, ontsnappen kan niet meer, de space forces zijn alert.

Overal wacht het leger nu op het sein “pak ze” !!!!!!
Hou uw ogen open, vertrouw de nieuw media niet, kijk goed uit je ogen.

Weest ook alert. Baadt het niet, het schaadt ook niet.

Misschien moeten zij, de militairen, hier en daar wat plat leggen.
Maar dat is zeer tijdelijk en nodig voor de Hunt op de KM.!!!!, tenminste dat neem ik aan….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.