GTB nieuws 27 november 2022

Nov.27, 2022
GTB 771.

SOMMIGEN DRAGEN NOG STEEDS DAT STOMME MONDKAPJE….

JA, ZIJ WETEN NIET, dat zij zichzelf beroven van 30% ingeademde mixture met zuurstof.
Doch dit percentage is verdomd belangrijk., daarom hebben zij het mondkapje ingevoerd om het te dragen. BEDENK, WIJ HEBBEN TE MAKEN MET EEN PEDOFIEL, AFGEPERSTE, OMGEKOCHTE EVIL OVERHEID….
Ten eerste beveiligd het mondkapje niet tegen bacteriën, ten tweede veroorzaakt het een tekort van zuurstof voor de inwendige organen, die daar op termijn door beschadigd worden, terwijl hun functie navenant minder wordt, ten derde het veroorzaakt overleving angsten.

Iemand moet de nog steeds mondkapje dragende mens aanspreken en proberen te overtuigen dat het niet meer hoeft en dat het schadelijk is voor zijn/haar gezondheid.

Denk nu niet: Ach, ze zoeken het maar uit, of ach laat ze toch daarin stikken. Het zijn uw medemensen en zij zullen U er later dankbaar voor zijn. Velen, die de mondkapjes nog steeds dragen zijn zich niet bewust van de gevaren van zelfbesmetting en denken meestal ;; ja, je kunt het maar nooit weten, ik neem het zekere voor het onzekere…. en laat de anderen maar lullen….. ik pas op mezelf..!!!!

Daarom zult U merken dat het niet eenvoudig is een gehersenspoelde mens te overtuigen, dat de “pandemie” totaal voor bij is.
Een geheim officieel document van de Britse gezondheidsdienst is door een klokkenluider deze week naar buiten gebracht.

Daarin worden de resultaten van een diepgaand geheim onderzoek naar covid besproken en daarin staat dat het covid virus NOOIT heeft bestaan en dat het een HERSENSPINSEL is geweest. Een oplichterij…..!!!!!!!

DAT LEES JE NIET IN DE KRANTEN. de mensen die de mondkapjes nog dragen wachten op de vette koppen in de kranten dat de covid over is, en dat geen mondkapjes meer gedragen hoeven te worden.
Je kunt niet bij hen aankomen, dat het niet heeft bestaan, want dat zullen zij nooit geloven. Zij
hebben immers de ganse weg bewandeld met de eerste tweede en de boosterspuit en herhaal spuit….

Zij hebben altijd geluisterd naar wat de overheid hen heeft verteld. Door deze gehoorzaamheid geloven zij niet het feit, dat het niet bestaan heeft. Het beste is, hen te vertellen dat het voorbij is, dat het afgelopen is. Wat nu met al die vroegere berichtgevingen van twee jaar geleden. Welnu die zijn er en bestaan echt. Wuhan e.d. Smokkel van virussen uit Engeland, sars related etc

Welnu, dat is ook gebeurd, dat hoorde ook bij het spel om U alles te doen geloven. Maar covid 19, dat is de griep bacterie die verfijnd is en zogenaamd gevaarlijk gemaakt is. Dat was de grote leugen…. die men gebruikte, die angst schepperij, die bangmakerij, die verzonnen doden filmpjes in de pers en het internet . En op het nieuws…. men moest het substantieel maken want HET GING OM DE SPUIT. ALLEEN OM DIE VIEZE SMERIGE SPUIT, GEVULD MET GIFFEN EN OM U Later TE DOEN HEMELEN.

Elke week verhogen zich in de oversterfte. De smeerlapperij zit hem in het verminderen van uw immuun systeem en het inbrengen van gevaarlijke bacteriën zoals aids, sars, covid, hydra’s, nanochips circuits en scheermesjes, die uw bloedcellen kapotsnijden.

Daarom, al mankeert U niets, toch uw bloed laten onderzoeken, ook op nano gebied. Doe dit nu, want een gratis ride heeft niemand gekregen en de effecten van de injecties kunnen tot 4 jaar effect hebben.
Doe mij een plezier, U heeft een hoop rotzooi binnen gekregen. Sinds de injecties is de onvruchtbaarheid van mannen toegenomen (zaadcellen zijn met 62% verminderd) en de dood geboren baby’s verviervoudigd. miskramen tot achtmaal toe. Doe Uw eigen research, U bent het waard.

En sla U zelf niet dood met ; “Als het mijn tijd is, dan ga ik , hoe dan ook!!!”.
Welnu die tijd bepaald u zelf. Steek de autobaan over te voet als het druk is en het maakt Uw tijd. Uw lieve heer had nog 100 jaar gepland.

GTB.

Died Suddenly Nederlands Ondertiteld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.