De mensheid zonder geld en vrijheid!

 

Het is voor ieder van ons belangrijk om te begrijpen wat de voorgestelde veranderingen zullen betekenen voor het wereldwijde monetaire systeem, waarvan we denken dat niet veel mensen zich daarvan bewust zijn. De veranderingen, indien toegestaan, zouden de meest verwoestende gebeurtenis in ons leven kunnen zijn en mogelijk de grootste onderdrukking van vrijheid in de moderne geschiedenis.

Dit is de komende nachtmerrie van de digitale wereld. Het staat voor de deur, zoals een minister onlangs stelde: “Uiterlijk medio volgend jaar hebben we een digitale identiteit en een nieuwe manier om burgers te identificeren door middel van digitale identificatie”.

Momenteel testen alle grote regeringen hun CBDC-pilootprogramma (Central Bank Digital Currency), een cashloze samenleving komt eraan, waarbij elke cent die u ontvangt wordt geregistreerd en bekend wordt gemaakt.

Toegang tot uw geld zal eigendom zijn van de “staat”, uiteindelijk de One World Government, en het zal door haar worden gecontroleerd en geprogrammeerd.

Beslissingen over hoe, waar, wanneer en waaraan u uw geld uitgeeft, zijn het voorrecht van de “staat”. Dit is voor volledige controle, zodat het plebs niet eens de gedachte heeft om vrijheid te tonen in tenminste een bepaald zakelijk aspect van hun bestaan ​​onder de NWO.

Al het geld zal afhankelijk zijn van internet – kwetsbaar voor cyberaanvallen, stroomuitval en technische storingen.

Al uw geldtransacties worden bijgehouden en gecontroleerd door de “staat”. De toegang tot uw geld kan door banken worden geblokkeerd op bevel van de One Government, zoals onlangs gebeurde in Canada en Australië.

Geld met een vervaldatum

De CBDC-fondsen worden geprogrammeerd en als u binnen een bepaalde periode een bepaald bedrag aan AI-valuta moet uitgeven of als uw geld achterstallig is, kan uw “geld” worden “opgebrand”. En dat gebeurt al in China: digitale consumentenvouchers.

Zo kunnen uw persoonlijke CBDC’s zo worden geprogrammeerd dat u ze alleen kunt uitgeven en er iets mee kunt kopen binnen een bepaalde straal van uw woonplaats.

CBDC’s kunnen ook zo worden geprogrammeerd dat als u bijvoorbeeld niet alle CBDC-gelden op een bepaalde datum, bijvoorbeeld het einde van de maand, hebt gebruikt, deze vervallen en u simpelweg nul geld overhoudt. China heeft dit onlangs geprobeerd.

Hieruit wordt duidelijk hoe het kan dat “je niets zult hebben en gelukkig zult zijn”. Wat “gelukkig” betreft, is het moeilijk te zeggen.

En hier is nog een aspect: het feit is dat u eenvoudigweg geen CBDC kunt verzamelen met het nieuwe “monetaire systeem, waarvan de” activa “een vervaldatum, tijd, plaats, enz. Hebben. Het is gemakkelijk om een ​​aankoop af te keuren als u zijn volgens de AI niet betrouwbaar. Het is bijna als een universeel basisinkomen met limieten op wat je uitgeeft aan Chinees sociaal krediet met een systeem en programma om de netto nul CO2-uitstoot te verminderen (limiet op vlees, petrochemicaliën enzovoort).

Richard Hall van Rich Planet TV maakte de volgende video waarin de gevaren van slim geld en de eliminatie van vloeibaar geld worden uitgelegd. De Covid-pandemie met de nieuwe mens, de gevaccineerde mens, de digitaal gecertificeerde mens, maakt deel uit van het reeds bestaande plan.

Daarom is het erg belangrijk dat iedereen deze video bekijkt. De uitlegfilm moet breed worden gedeeld, vooral met degenen die geloven dat het blockchain-systeem “privé” is en het systeem zal “verslaan”, evenals met jongere generaties die geloven dat vloeibaar geld wordt uit gefaseerd of moet worden uit gefaseerd.

Hier is de documentaire:

De Britse regering zal binnenkort fundamentele veranderingen doorvoeren in de manier waarop geld werkt. De veranderingen worden gepland door centrale banken over de hele wereld, waaronder de Bank of England. Deze wijzigingen die eenmaal zijn ingevoerd, zullen iedereen beïnvloeden.

Dus wat zijn deze veranderingen? De voorgestelde wijzigingen hebben betrekking op het feit dat u niet langer volledige controle over uw uitgaven zult hebben. Wat ik in feite van plan ben, is geld te vervangen door iets dat fundamenteel anders is. Ze willen dus niet alleen geld uit de economie halen, maar geld zelf.

Wees voorzichtig, want als het nieuwe monetaire systeem in werking wordt gesteld, zal het heel moeilijk zijn om het te verwijderen en zou het het begin kunnen betekenen van het einde van de vrijheid van mensen.

Om de toekomstige veranderingen die op dit moment in petto zijn uit te leggen, laten we een beetje uitleggen hoe geld vandaag werkt.

Laten we ons voorstellen dat John besluit zijn dochter een verjaardagscadeau van Argos te kopen. Hij selecteert het product dat hij wil en betaalt vervolgens vijftig pond met zijn pinpas. Je zou denken dat die vijftig pond direct van de bankrekening van John naar de bankrekening van Argos wordt overgemaakt. Maar zo gebeurt het niet.

Er wordt een record aangemaakt waaruit blijkt dat de bank van John Argos vijftig pond schuldig is en de bank van John zal daadwerkelijk aantonen dat het geld zijn rekening heeft verlaten. Maar de daadwerkelijke overdracht van geld vindt niet plaats op het moment van aankoop.

transacties

John’s transactie van vijftig pond is een van de vijftig miljoen transacties die elke dag in het VK plaatsvinden.

Hoewel de bank elke keer kan aantonen dat het geld is overgemaakt, vindt de daadwerkelijke overboeking van geld tussen banken maar één keer per dag plaats. Eens in de vierentwintig uur worden alle betalingen aan en van elk van de meer dan 300 geregistreerde banken in het VK opgeteld om te bepalen hoeveel elke bank verschuldigd is of verschuldigd is. De Bank of England, de centrale bank waaraan alle banken in het systeem zijn gekoppeld, vertegenwoordigt het totale geldbedrag dat elke bank op die dag verschuldigd is of verschuldigd is. De Bank of England bemiddelt vervolgens bij de uitwisseling van geld tussen alle andere banken.

Daarom weet de Bank of England niets over John of de vijftig pond die hij aan zijn dochter heeft uitgegeven. Het geld van John is slechts een klein deel van de enorme kapitaaloverdracht.

Dit betekent dat de enige organisatie die kan zien wat John met zijn geld doet, zijn eigen bank is. De Centrale Bank kan niet zien hoe John zijn geld uitgeeft en wanneer hij het uitgeeft. John’s bank is verplicht om de details van zijn uitgaven aan niemand bekend te maken. Dit betekent dat er een grote mate van anonimiteit en privacy bestaat over hoe John besluit zijn geld uit te geven, wat betekent dat de overheid of centrale autoriteiten zoals de Bank of England John niet rechtstreeks kunnen beperken wanneer hij zijn creditcard gebruikt, omdat ze dat niet kunnen. zien wat John doet met zijn geld.

Als John het geschenk met vijftig pond contant zou betalen, zou de aankoop volledig anoniem zijn.

Niemand, zelfs de bank van John niet, zou weten hoe hij zijn geld uitgaf. Cashtransacties zijn dus echt anoniem en pintransacties hebben een hoge mate van anonimiteit omdat alleen uw bank hiervan op de hoogte kan zijn.

Dus wat is dit “nieuwe systeem”? De naam van het nieuwe systeem is Central Bank Digital Currency of CBDC. Het wordt soms “slim geld” genoemd.

Laten we kijken hoe het werkt.

Laten we ons voorstellen dat John opnieuw besluit om zijn dochter een verjaardagscadeau van Argos te kopen. Zijn telefoon heeft een slimme e-wallet of app waarmee hij vijftig pond betaalt voor het product.

De app communiceert rechtstreeks met de Central Bank, de Bank of England, en het geld wordt in minder dan een seconde overgemaakt van de digitale portemonnee naar de digitale portemonnee van Argos.

De overdracht van fondsen vindt plaats op het moment van aankoop en de transactie wordt geregistreerd en goedgekeurd door een centraal computersysteem op een centraal blockchain-programma.

Een blockchain-programma is een speciaal computerprogramma dat informatie nauwkeurig vastlegt en niet kan worden gewijzigd. Het centrale computersysteem draait continu en verwerkt honderden transacties per seconde terwijl het zich in de hele economie ontvouwt, waarbij alle overheidsopdrachten worden verwerkt via miljoenen digitale portemonnees.

Het ziet eruit als iets geweldigs! En het is sneller en eenvoudiger dan het oude systeem!

Alles kunnen traceren

Maar er is een fundamenteel verschil: alle transacties worden in realtime geaggregeerd op het moment dat ze plaatsvinden. Met andere woorden, één enkel systeem zal elke digitale transactie in de economie kunnen registreren terwijl de transactie plaatsvindt.

Dit is het essentiële verschil in het geval van het nieuwe digitale valutasysteem, het verschil dat voor iedereen belangrijk is om te weten.

Alle transacties worden in realtime geaggregeerd op het moment dat ze plaatsvinden. De mensen die dit nieuwe systeem hebben ontworpen, hebben heel duidelijk gemaakt dat het volgens hen nuttig zal zijn om algoritmen van kunstmatige intelligentie te gebruiken om bepaalde openbare transacties in realtime te blokkeren, om verschillende redenen.

Wat betekent dit voor John?

Stel dat er een nieuwe lockdown is opgelegd en de regering wil voorkomen dat mensen naar het land reizen. Met dit nieuwe systeem zou een simpele wijziging kunnen worden doorgevoerd die zou betekenen dat de digitale portemonnee van John alleen zou werken als hij zich binnen een bepaalde afstand van zijn huis bevond.

Argos is drie kilometer van het huis van John verwijderd en hij besluit een cadeautje te gaan kopen voor de verjaardag van zijn dochter.

Hij wil de vijftig pond voor het product betalen via de app. De app communiceert rechtstreeks met het geautomatiseerde systeem van de Bank of England en het systeem weigert de betaling van John voordat deze plaatsvindt, omdat het systeem weet dat John drie kilometer van zijn huis verwijderd is en dat de digitale portemonnee van John slechts anderhalve kilometer mag gebruiken. Nu kan John niet winkelen tenzij hij dicht bij zijn huis komt.

Zijn geld is nu nutteloos, waar hij ook heen wil. Waarom gebruikt John geen contant geld? Het zou een goede oplossing zijn voor John zolang het geld nog wordt gebruikt…

Dus hoe kon dit nieuwe systeem worden ingevoerd?

De premier belegde een spoedvergadering om de ongekende afglijden naar een recessie in Engeland en de wereldeconomie te bespreken. De inflatie is uit de hand gelopen en hoge rentetarieven veroorzaken duizenden faillissementen.

Alle geldautomaten en OTC-geldopnamediensten zijn nu geblokkeerd en miljoenen mensen dreigen hun spaargeld te verliezen als de centrale banken failliet worden verklaard.

De regering en de Bank of England maken haast met de introductie van een nieuwe digitale valuta van de centrale bank die alle bankklanten in Engeland kunnen ontvangen in ruil voor vastgehouden geld, dat nu in veel gevallen onmogelijk is op te nemen van persoonlijke rekeningen. De regering zegt dat het nieuwe digitale geld de economie zal helpen herstellen van de recessie en zal worden gebruikt om publiek en bedrijfsgeld te redden dat op miljoenen bankrekeningen staat via banken die op de rand van de afgrond staan.

– Er staat dat ik geen geld van deze rekening kan opnemen. Ze hebben ons geld geblokkeerd.

– Laat Johannes! Ik wil heel graag naar huis!

– We hebben maar honderdtwintig lire, en als ze op zijn, hebben we niets meer.

– Ik kan het niet geloven! De bank heeft ons geld geblokkeerd!

– Ik had 25.000 lire op deze rekening en hij zal het niet aan ons teruggeven!

CBDC

Download vandaag nog de CBDC digitale portemonnee-app en verdien digitale ponden als gratis bonus. Als u uw bestaande accounttegoeden nu overzet naar de digitale portemonnee, ontvangt u gratis digitale ponden voor elke account die u overstapt. U kunt vervolgens met de digitale portemonnee betalen via de app op uw telefoon, net zoals u met een pinpas zou doen. Download de gratis app nu van de website of app store van de Britse overheid.

– John, we moeten de digitale portemonnee downloaden. Kijken of we daar naartoe kunnen verhuizen.

– We hebben geen andere keuze, mijn liefste!

– Wauw, ze zijn verplaatst! En ze gaven ons ook een contante bonus. Het is ongelofelijk!

– Hoe weet je dat het werkt?

– Ga baby! Iedereen gebruikt dit geld nu. Oké, ik ga naar Tesco om het uit te proberen. Dat is hoe het gaat!

Uit recente cijfers blijkt dat het gebruik van contant geld door het publiek in de afgelopen 12 maanden is gehalveerd. Experts zeggen dat deze situatie te wijten is aan het enorme succes en gebruiksgemak van het nieuwe CBDC digitale geld. De regering heeft aangekondigd dat al het contante geld de komende drie jaar volledig zal worden uit gefaseerd.

contant geld

– Ik kan me niet eens herinneren wanneer ik voor het laatst contant geld heb gebruikt. Het lijkt zo omslachtig en ouderwets om elke keer dat je iets wilt kopen met munten te spelen. Nu is het veel eenvoudiger.

…drie jaar later…

– Heb je de afstandsbediening gezien, mijn liefste?

– Ha, ha, kijk eens wat ik gevonden heb! Herinner je je deze nog?

– Wat ga je met ze doen?

– Nou, ik weet het niet.

– Kijk, waarom bewaar je ze niet? Ik ga ze in een lijstje doen.

Recent bewijs gepresenteerd op de jaarlijkse conferentie over klimaatverandering toonde aan dat alleen een drastische vermindering van het gebruik van fossiele brandstoffen kan helpen beschermen tegen klimaatverandering.

De regering heeft voor iedereen in Engeland benzine- en dieselbeperkingen aangekondigd, die met slim geld zullen worden gehandhaafd. Elke digitale portemonnee is beperkt tot 15L-aankopen per week, waarna de digitale portemonnee die week geen verdere aankopen meer kan doen.

– Wauw, onzin!

Britse regering: groeiende bezorgdheid over obesitas en slechte gezondheid moet worden aangepakt met behulp van het slimme geldnetwerk. De overheid stelt voor om het totale aantal suikerhoudende producten dat maandelijks met elke e-wallet kan worden gekocht, te beperken.

– Wat;

Britse regering: Experts zeggen dat de nieuwe pandemie, die tien keer besmettelijker en dodelijker is dan het coronavirus, alleen kan worden overwonnen door alle menselijk contact te minimaliseren en zoveel mogelijk thuis te blijven. Om deze maatregelen af ​​te dwingen, werken alle digitale portemonnees alleen binnen een mijl (1,6 km) van het woonadres. Het winkelschema wordt gespreid, zodat u elke dag 2 uur kunt winkelen. Alle niet-kernaankopen worden geweigerd.

– O mijn God!

Britse regering: In een poging om de economische groei te stimuleren, streeft de regering ernaar om ervoor te zorgen dat alle geldelijke voordelen die aan het publiek worden verstrekt, binnen een bepaalde periode worden besteed. Vanaf 1 augustus moeten alle uitkeringen en nieuwe sociale kredieten binnen de twee maanden na ontvangst ervan worden besteed. Uitkeringen vervallen en hebben geen waarde als ze niet binnen twee maanden worden besteed.

– Wauw, ik zet een vervaldatum op het geld!

Britse regering: de vaccinatiegraad voor de recente pandemie is nu 95%. Wie niet gevaccineerd is, krijgt beperkingen op de digitale portemonnee. Voor de 5% niet-gevaccineerden is winkelen alleen toegestaan ​​op bepaalde tijden en tot anderhalve kilometer van huis. Sommige goederen, zoals alcohol, reisvouchers en restaurantbetalingen, zijn niet beschikbaar voor niet-gevaccineerden en hun digitale portemonnee werkt niet buiten Engeland.

– Wauw!

Britse regering: er groeien zorgen over mensen die hun eigen voedsel verbouwen en leveren buiten door de overheid goedgekeurde bedrijven. De regering zal de aankoop van alle zaden en andere landbouwproducten beperken voor iedereen die niet als boer is geregistreerd.

– Waarom doen ze dit?

Britse regering: De regering streeft ernaar de hoeveelheid rood vlees die mensen eten te verminderen, om milieu- en gezondheidsredenen. Met de digitale portemonnee mag je 8 ounces (230 gram) rood vlees per week kopen.

– Hoeveel is 8 ons (230 gram)?

Britse regering: Om het milieu te beschermen, stelt de regering limieten in voor de hoeveelheden van de volgende producten die kunnen worden gekocht met de digitale portemonnee: spuitbussen, plastic voor eenmalig gebruik, kolen, vlees, chocolade, vis en koffie.

– Hoe zit het met vijgen?

Britse overheid: in een poging om goed gedrag aan te moedigen, beloont de overheid u met digitale munten direct in uw digitale portemonnee als u meldt dat iemand de lockdown-regels overtreedt of als u een persoon rapporteert die extremistische opvattingen heeft. Iedereen die wordt gecategoriseerd als iemand die extremistische opvattingen uit, kan worden beperkt in zijn digitale portemonnee.

– Wat betekent dit, extremistische opvattingen?

Als je contant geld opgeeft, geef je je vrijheid op en geef je de vrijheid van toekomstige generaties op. Gebruiksgemak van het nieuwe geld is niet belangrijk. Wat belangrijk is, is dat het gecentraliseerde beheer van digitaal geld kan worden gebruikt om elk aspect van uw leven te beheersen. Zeg “Ja” tegen contant geld en zeg “Nee” tegen centraal beheerd slim geld.

Dit willen ze wereldwijd in gaan zetten!! Wordt wakker en blijf contant betalen!!!!

 Bron: soulask

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.