GTB nieuws 28 november 2022

Nov. 28. 2022
GTB 772.

EEN VROUW MET EEN PENIS IS GEEN ECHTE VENUS.

Op zich gewoon. geen speling van de natuur. maar een ontwikkelingsfase van het menszijn. wij reïncarneren zowel als man en als vrouw. Beiden geslachten moeten wij door, anders is er geen uitgebalanceerd evenwicht. Om van man naar vrouw te gaan heeft men 7 reïncarnaties te doorwandelen. en soms is de geest vrouwelijk. terwijl het lichaam nog mannelijk is. of half om half. , dat is niets bijzonders en allemaal gewoon.

Maar dat is het niet in de maatschappij… daarom zijn deze mensen vaak seksueel af persbaar. en dat zien wij nu bij de cabal… die maken daar al eeuwen misbruik van en blackmailen deze personen nadat zij in de val zijn gelokt. waar zij niet meer uitkomen zitten zij eenmaal in de klem, dan worden zij op de hoogste plaatsen gezet en dat zien wij nu volop.

Obama gay en Michel is een vrouw met een piemel.
Macron gay en een vrouw met een piemel.
Charles gay en een vrouw met een piemel. Rutte gay ongetrouwd. maar pedofiel en verdacht van seks met 12 jarigen, althans volledig voorstander daarvan.

Arden . New Sealand, is een vrouw met een piemel.
Zelinskyy een gay man…
Johnson . een gay man
Trudeau. pedofiel en gay.
Trump valt buiten de boot. Putin valt buiten de boot. Kaag niet bekend. maar trouw status vreemd.
Biden. pedofiel en gay.

Merkel. pedofiel en openlijk beschuldigd.
Van der Leyen, een vrouw met een piemel….( hij/zij heeft een adams appel.) “ als zij een appel hebben, dan hebben zij ook een banana…” !!!!

Het is een hele lijst. Maar dat is alleen wat wij kennen. wat bekend is… wij weten weinig af van andere koningshuizen en regeringsleiders. maar wat bij ons in de buurt zit deugd in zijn geheel niet en hebben allemaal dezelfde verschijnselen. en zoveel toeval kan niet. dat is programmering. Wat vindt U daar nu van. Is dat voor U van zelfsprekend of gaat er bij U een bel en vindt U deze feiten erg vreemd of tenminste erg raar.

Nogmaals mijn stelling, als zij niet seksueel af persbaar zijn, dan zitten zij niet op die plaatsen. Ook komen zij niet weg met dat seksuele gedrag. Want zoals Ronald Bernard al zei, dan gaat het verder, zij moeten zich vergrijpen aan kinderen, martelen en zelfs doden, wat allemaal op camera vastgelegd wordt.

Daarom is er voor hen geen terug.
Alleen door zelfmoord kunnen zij zich onttrekken. Maar dat doen de meesten niet en spelen het spel tot het bittere eind…..

Daar hebben de Q en Z forces mee te maken op alle hoge leiding gevende niveaus.
Je hebt ook gezien hoe fanatiek Rutte, Merkel, Macron, May, Johnson en Biden zich aan hun functies vast hebben geklemd.

Vrijwillig terug treden mogen zij niet van de Cabal.
Daarom zijn de militairen de enige oplossing of revolutie, maar dan vloeit er teveel bloed. En dat is zonde…..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.