GTB nieuws 29 november 2022

 

Nov. 29, 2022. (2+9+2+2+2 = 17 ) Q time
GTB 773. (7+7+3. = 17 ) Q time.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN. ( 28/11/22)

De laatste zetten. Ga maar rechtzitten nu.
Duitsland en Europa bereiden zich nu militair voor om Zwitserland binnen te vallen. Zij hebben het Zwitserse leger te kennen gegeven dat het niet om het Zwitserse volk gaat, en niet om het Zwitserse leger, maar dat het gaat de onaantastbare macht onderuit te halen en te arresteren of vernietigen van de BIS en de Familie Rohtschild, die zich in Zug, Zwitserland hebben ingegraven samen met de Rockenfellor groep die zich teruggetrokken hebben in de bunkers en de ondergrondse militaire basissen langs de grens met Oostenrijk en Zwitserland.

Ook hebben de Westerse forces aan de Zwitserse politietroepen gezegd zich afzijdig te houden, daar het ook niet om hen gaat.
Zoals U misschien weet, is de BIS de “Bank voor International Settlement”. Zij hebben voor de hele wereld een immuniteit en diplomatieke onschendbaarheid, ook alle medewerkers en regelateurs.

Zij vallen dus in zijn geheel buiten alle wetten. Ze kunnen gratis moorden, stelen, belazeren etc. etc.

De BIS is in feite de grootste en belangrijkste centrale bank, die alle centrale banken in de wereld aanstuurt. ( 186 Centrale banken, GTB ik heb de lijst in mijn bezit) Dus eigenlijk de boef der boeven. Het overgrote merendeel van deze centrale banken is in eigendom van de Rothschilds en ook voor een gedeelte van de Rockenfellors familie.

Allen genieten een zelf verklaarde en juridisch afgedwongen immuniteit. Doch deze status kan wettelijk niet aangevochten worden, maar wel militair gebroken worden en dus alleen een revolutionaire militaire overmacht kan deze immuniteit doorbreken. En dat gaat nu gebeuren.

Onder militair command heeft niemand immuniteit meer. Alle burgerwetten worden opzij gezet. Zij worden voor een tribunaal gebracht of direct geëxecuteerd. ( killing on side)
Q heeft ons gezegd dat “militairen zijn de enige weg”. ( Daar staat GTB helemaal achter. Al jaren lang denk ik hetzelfde. Er is geen andere manier, geen andere oplossing)

U moet ook niet vergeten, dat de hele covid Pandemie en injecteren met vergiftige serums, die de bevolkingen der aarde moeten terugdringen ( vermoorden) uit het brein komt van deze Rockenfellor familie.

Zij zijn verantwoordelijk voor de honderdduizenden doden , verlamden, gehandicapten en voor het leven beschadigde personen. Veroorzaakt door de covid injecties…..En het einde is nog lang niet in zicht. De oversterfte, die nu aan de gang is in alle landen is nog niet eens meegeteld.

Deze mensen moeten rucksichtslos ausradiert werden…. Het zijn de grootste moordenaars aller tijden…..en dat gaan de Q forces, Z forces en de militairen van Duitsland en de rest van Europa doen. Een gigantische overmacht waar Zwitserland niets aan doen kan.

Wordt vervolgt

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.