GTB nieuws 30 november 2022

Nov. 30, 2022
GTB 774.

ZWITSERLAND IS DE OBSERVATOR VAN DE ONGEKENDE INVAL.

Grijp ze bij de Balls…..Dat is precies wat er nu gebeurd. Toen ik het las , moest ik even slikken. De langverwachte militaire actie, de enige die ons kan helpen verlossen, wordt nu uitgevoerd door special forces van Duitsland, USA en Rusland in een gemeenschappelijke grote militaire operatie.

Dit is net zo belangrijk als de atoombom op Hiroshima en Nagasaki, en die waren eigenlijk niet eens nodig. Maar dat horen wij nog wel….

MEN PAKT NU DE HOOFDSPELERS, DIE DE WERELD TRACHTTEN TE ONDERWERPEN IN EEN SLAVEN CULTUUR. ZELFS Claus Schwab is maar een puppet uitvoerder van de fam. Rockenfellor samen met de andere 12 illuminati families.

De Rothschilds en anderen hebben zich verborgen in Zug Zwitserland, en in de ondergrondse tunnels , de Atoom bunkers, die zich bij de ondergrondse militaire verdediging bunkers diep onder de grond op de grens van Zwitserland en Oostenrijk bevinden.

Deze DUMS zijn verbonden onder de grond met autobanen en supertrein verbindingen van mach 2. Maar wij kunnen rustig aannemen, dat dit spinneweb centrum van ontsnappingswegen allemaal afgesneden zijn,
Onder water gezet, opgebazen etc. etc.

Alles wat zich daar onder de grond beweegt wordt gearresteerd of afgemaakt. Het is de uitvoerende macht van buitenaardse bezetting krachten.
Het doel is en was de populatie van de wereld te verdelgen tot op een 500 miljoen, die men dan tot halve automatische geprogrammeerde humanoïde slaven om zou polen.

De Rockefellors zijn voor het merendeel al afgemaakt. Maar de restanten zijn ondergedoken in New York, waar nu ook special forces van de marine de rest aan het opsporen is. Rockenfellor David, is een van de laatste grote pionnen in het schaakspel.

De Mensheid kan langzaam opgelucht adem halen. Door deze blitz acties hebben de White Hats eindelijk het initiatief gepakt. Dit is het begin van de grote opruimactie.

In de USA heeft de Supreme Court het proces opgepakt tegen 388 congresleden, “president “ Biden, VP Kamela Harris en een aantal partij leiders.
Wijzen zij de case terug, dan plegen zij hoogverraad en dan grijpen de militairen in. Beoordelen zij de case, dan grijpen de militairen ook in.

Want dan worden de verdedigers ( aangeklaagden) allemaal gearresteerd.
Het congres heeft namelijk geweigerd om de 100 bewijzen van fraude bij de verkiezingen van 2020 in te zien.

Daarmee hebben zij hoogverraad gepleegd en daarvoor worden zij nu aangeklaagd.
Op diverse belangrijke plaatsen worden nu militaire acties uitgevoerd. Op dit moment zijn er meer dan 930 militaire vliegtuigen boven de USA actief….De Stille oorlog wordt langzaam luider….

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.