GTB nieuws 1 december 2022

Dec. 1, 2022
GTB 775.

WAT MOET JE NOU IN HEMELSNAAM IN DE LUCHT DOEN?

Welnu, De 930 militaire vliegtuigen in actie in de USA, ik vermoed dat het te maken heeft met de veiligheid van de luchtmacht en marine van de op dit moment uitgevoerde acties.
Men monitort en observeert van boven de omgeving van de acties. Begeleidt deze acties.

Men sluit ook tevens uit dat het hele lucht verdedigingssysteem op de grond wordt vernietigd. Vergeet niet al die container kruisraketten die over de hele USA zijn uitgespreid door de Cabal en die met een druk op de knop de militaire basissen kunnen verpulveren. Want men weet niet of men alle containers heeft gevonden. Als die vernietiging gebeurd, dan is de Cabal heer en meester in het luchtruim. Wie het luchtruim beheerst , maakt de dienst uit. Die is niet te verslaan. Dus in de lucht, -(er zijn ook zo’n 45 tankvliegtuigen die vliegen,) – is men niet vernietigbaar. Tenminste niet zo snel.

Althans dat zijn de conclusies van iemand die slecht geïnformeerd is. Neem het gebied van wapens. Men is veel verder dan wij denken en je kunt onmogelijk inschatten hoe het krachten verloop is of wordt met de onbekende wapens.

Wij worden, en dat is mijn stellige mening, ook rustig gehouden door frequenties. Daar ik in de uithoeken zit met weinig bevolking heb ik ook minder last ervan. Het spel gaat om de knikkers en die knikkers zijn de bevolkingscentra, die rustig gehouden moet worden.

Dat zie je ook in Nederland. Daar komen de boeren en opstand, niet de bevolkingscentra, de steden, de dichtbevolkte gebieden. Ergens anders komen de vrije vogels, de truckers in opstand, niet de bevolking gebieden. En deze groepen steken gelukkig nu de bevolkingscentrums aan, men wordt aan het zelf-denken gezet.

Ook in het leger is de Cabal geïnfiltreerd en heeft een satanische cultuur er in gebracht, tenminste in de leiding, dat is dezelfde handelswijze als in de politiek en de Global Corporate Control. Dat is ook het gevaarlijke waar wij mee te maken hebben. Je weet namelijk niet wie wel en wie niet geïnfecteerd is geworden. Wie wel en niet is omgekocht, geblackmailed of gecorrumpeerd is.

Dat is ook de reden, dat wij als lijdend voorwerp niet geïnformeerd worden. Het is te gevaarlijk. Dus alles gebeurd in stilte. Maar daardoor hebben de White Hats, de Q forces, de Z forces en de Space Forces de mogelijkheid om de zaken te bespelen en uit elkaar te trekken.

In ieder geval gaat het voor de vrije mens de goede kant uit. Fact is dat steeds meer landen, regeringen bakzeil halen en opnieuw nadenken, want zij worden nu door de wijzigende omstandigheden gedwongen.

Dat zien wij bij de BRICS country ( Brazil-Rusland-India-China-South Afrika) met hun nieuwe goud gedekte munt. Men staat in de rij om lid te worden…. Duitsland ook…..!!!!!!
Vreest niet meer. De Redding Is Nabij…. Eindelijk.

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.