GTB nieuws 3 december 2022

December 3, 2022
GTB 777.

ONS KABINET, ONZE REGERING DEUGD VAN GEEN KANTEN.

Ook Mark Rutte is vervangen door een kloon

Ja, geloof dat nu maar. Alles wat wij tot nu toe gezien hebben, vooral de laatste tien jaren deugd niet.
Het is geen gezond programma, wat wij hebben gezien. Altijd met alles was het beleid gericht op onderdrukking, misleiding, leugens.

Valsheid kun je rustig stellen. Zij draaien zich overal uit. Verder komen zij met voorstellen, wijzigingen, wetten, die allemaal, praktisch geen een uitgezonderd, negatief zijn voor het Nederlandse volk. Overal waar zij de vingers in de pap hebben gaat het mis…..

Het ergste is, dat het bewust gebeurd. Kijk naar het covid beleid, het bewust in huis hebben voor malafide adviseurs, die gekoppelde interesses hebben en niet objectief denken.
Kijk naar de maatregelen op milieu gebied, de klimaat waanzin, die geprogrammeerd word, kijk naar de stikstof nonsens. Het deugd allemaal van geen kanten.

De visserij ligt op zijn kont, kapot gemaakt door de overheid.
De economie, het midden en klein bedrijf, bewust door de maatregelen kapot gemaakt. Het gasbeleid is om te lachen, het elektriciteit beleid om te lachen. Het Schiphol beleid, het KLM beleid.

Ik zei het al, overal waar zij de aandelen in hebben draaien zij kapot.
De hele club gaat op bezoek bij het WEF, een particuliere Rockenfellor organisatie, die in het leven geroepen is om de Nieuwe Wereld Orde te propageren en uit te voeren en de economieën kapot te maken. Onze regeerders gaan er allemaal naar toe, zijn allemaal lid van die particuliere WEF club.

Onze kroon van de natie, de boeren, die een kwart van de wereld voorziet van uitstekend voedsel, wordt langzaam de nek omgedraaid.
En geloofd U de oppositie nog? Met hun mooie praatjes…!!!!

Kijk naar hun stem gedrag, daar zie je dat zij bijna alle maatregelen van de regering volledig steunen en onderschrijven, ondanks hun zogenaamd mondeling verzet.( behalve Haga en de FVD)

Wat hebben wij als volk de laatste tien, twintig jaar er aan gehad. Niets, maar dan ook helemaal niets.
Alle maatregelen zijn anti het Nederlandse Volk. Zij liegen ,bedriegen, worden in het buitenland niet meer geloofd.

Zij lopen voorop bij nieuwe slechte maatregelen, met onderdrukkende maatregelen en o,o o, zij zijn zo bezorgd over onze privacy, dat zij bijna alle beschermende maatregelen om zeep hebben geholpen.

Dit alles met het verminderen van de macht van de burger, geen referendum recht meer. De petities gooien zij in de prullenbak en zij maken zich schuldig aan inbreuk op privacy.

Het politie beleid is zwaar onderdrukkend en volledig knudde.
De ouderen zorg is volledig naar de bliksem en de ziekenzorg, door het sluiten van ziekenhuizen, voldoet niet meer. Zij schieten op alle fronten tekort. De zorg is volledig naar zijn moer. Zij helpen de banken om een digitale onderdrukkende munt te creëren, zodat zij ons nog verder kunnen onderdrukken.

Neen, neen, neen.!!!!!

HET ZIJN SMEERLAPPEN IN HET ERGSTE SOORT. EN IK SPREEK DE HOOP UIT, DAT ZIJ ALLEN GEARRESTEERD WORDEN EN VEROORDEELD WORDEN WEGENS VERRAAD VAN HET ECHTE NEDERLANDSE VOLK.
BE AWARE DUTCHMAN…… PAS OP HOLLANDER…..ENOUGH IS ENOUGH….GENOEG IS GENOEG.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.