GTB nieuws 5 december 2022

 

Dec. 5, 2022
GTB 778

BRUNSON CASE OPGESCHOVEN DOOR DE SUPREME COURT VAN DE UNITED STATES OF AMERICA.

Ja, zo gaat het, dat de case of the 4 Brunson Broers tegen president Biden, VP Kamala Harris en 388 congres leden is opgeschoven door de Supreme Court naar Januari 6, 2023.. Ook dan valt er geen beslissing, maar op 6 Januari ‘23, wordt er door de Supreme Court of United States ( SCOTUS) een conferentie gehouden over de case. Op die conferentie wordt besloten of er een Hearing over de case zal worden gehouden.

Dus deze zeer belangrijke zaak is wel geaccepteerd geworden door SCOTUS, dat is dus wel geslaagd.
Bij de hearing voelt men de deelnemers aan de tand in verband met een te nemen beslissing.

WAT IS ER AAN DE HAND. !!!

Welnu, 1 van de 4 brothers hebben een case ingediend tegen 388 congres leden, de president van de USA, de vice President en nog een aantal anderen. Zij hebben geweigerd duidelijke aanwijzingen, dat er gefraudeerd zou zijn in de 2020 elections te onderzoeken.

Dat zijn zij echter verplicht volgens de grondwet van de USA. Want zij allen hebben een eed afgelegd om de grondwet van de USA te verdedigen tegen aanvallen van buiten af en binnen uit. Door de fraude bewijzen, die door 100 congresleden bij hen zijn ingediend te weigeren te onderzoeken, hebben zij landverraad gepleegd en daar staat de doodstraf op.

De Bronsun boys, 4 broers van het zelfde gezin, hebben deze aangifte Als laywers gedaan tenminste een van hen, gesteund door duizenden handtekeningen.
Die zaak is door de hogere courts bevroren, stil gelegd. Daarop heeft een tweede broer opnieuw de zaak aanhangig gemaakt waardoor deze uiteindelijk bij de SCOTUS is beland, die deze zaak niet geweigerd heeft.

 

Belangrijk

Deze zaak is erg belangrijk, want hij kan leiden tot afzetting van de president en vice president. De militairen nemen dan het landsbestuur over en arresteren alle aangeklaagden. Het is een catch twentytwo.

Door geen beslissing te nemen door SCOTUS plegen zij landverraad en stappen de militairen officieel in. Als zij wel een beslissing geven, dan stappen de militairen ook in en arresteren zij zoals gezegd de aangeklaagden.

Het is een middel om juridisch de zaak recht te trekken. Maar het kan best zijn , dat de militairen al eerder ingrijpen en dat de zaak helemaal niet meer gaat spelen, of aan belangrijkheid verliest.

Vergeet niet, dat President Trump nooit de macht heeft afgestaan en al voor 6 Januari, 2020 de macht heeft overgedragen aan de militairen en zelf de leiding van de gehele militaire macht als “Supreme Commander” op zich genomen heeft.

U ziet, de zaken lopen op een eind. De Cabal heeft verloren…en dat is een verademing voor alle volken op de wereld. Er zal een ongekende cleaning van regeringen en bestuurders plaats vinden en duizenden, zoniet tienduizenden zullen geexecuteerd worden…. daar zij vreselijk
gefaald hebben als bestuurders in dienst van de mensheid…..

De AARDE zal uit zijn galactische quarantaine bevrijd worden….

GTB.

Een gedachte over “GTB nieuws 5 december 2022”
  1. Nav 5dec post: zou het, zou het dan eindelijk zo ver zijn… dat verdorie die massa-moordeden elite eindelijk gaat hangen? -ik ben er zo vreselijk klaar mee. Ik word vermoeider de laatste tijd. Ik trek de domheid van mensen om mij heen niet meer… de domheid (wellicht is het die grote groep die op die andere frequentie blijft hangen, maar toch, ik irriteer mij kapot).
    Tot wie moet ik mij richten Didi om verlost te worden van deze kwelling; ik slaap er slechter door, steeds met de hoop wanneer ik wakker word dat we verlost zijn van het kwade.

    Dank voor al je berichtgevingen!
    liefs Remco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.