GTB nieuws 6 december 2022

 

Dec.6, 2022
GTB 779.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN ( 5/12/22/

Justin Castro Trudeau, wordt binnenkort gearresteerd. De kloon althans, want de originele werd vorig jaar al gearresteerd. Ook de spelers, die de kloon begeleidden en bespeelden en aanstuurden, zullen tegelijkertijd ook gearresteerd worden. Vluchten kan niet meer. Zelfs de laatste basis “Israël”, is voor hen niet meer toegankelijk.

Canada is een van de vier laatste verzetslanden. De Ukraine wordt door een overmacht van de Russen schoongeveegd. Dan volgt Zwitserland waarschijnlijk verder hebben wij nog Brazil, de USA en China
De USA staat op het punt van instorten maar de White Hats weten dat en zij en de Allianz hebben hun strijdt erop gericht dat te voorkomen.

Verder is in New York door de Dragon Familie (China) bekend gemaakt dat Claus Schwab is gestorven na een vergadering in New York. Echter de Q forces/ White Hats hebben hem gearresteerd. De Cabal is bezig nu een Avatar klaar te maken…die zijn plaats inneemt.

Grote veranderingen in de Wereld zijn opkomst, oude stuurpartijen in Israël, die duizenden jaren terug hun wortels hebben, en die terug gaan tot Jacob in Egypte, komen nu uit de kast.

 

China

Men voelt dat de dominante heerschappij van deze oude Cabal structuren en groepen op instorten staan.
China, is de meest geslaagde mensen slaven cultuur, een mensen dierenfarm, ondergaat nu ook een verandering. De meest gecontroleerde mensenfarm, met digitale paspoorten en persoonsbewijzen, automatische controle systemen, met miljoenen camera’s gecontroleerd en onder controle gehouden door de 5 G stralingen en A.I (Artificial Intelligent) technieken

Het hoofd van centrale inlichtingen dienst van China is plotseling “gestorven” en de politie is begonnen de prik en de covid controle centra’s op te ruimen. Ook zijn zij begonnen de halve zombies in de witte pakken, die de onderdrukking taken uitvoerden voor de regering, te arresteren. Ook de mensen massa’s in China hebben genoeg van de onderdrukking. De algemene rode streep is bereikt en overal breken nu opstanden uit. De mensen hebben genoeg van de covid onderdrukking. En gaan zich massaal verzetten. De kruik verschijnt scheuren en is aan het barsten  (Wordt vervolgd)

 

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.